MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία τα λες δεν αντιλέγω...αλλά έκανες ένα λάθος. Η Ρούλα δε παρότρυνε το κοινό να φωνάξει "γλυκια μουνάρα" αλλά "γλυκιά μου Νάρα". Βέβαια όταν το λέει κανείς γρήγορα ακούγεται σαν το πρώτο και αυτό ίσως να σε μπέρδεψε Ωραια, αφου δουλευομαστε μεταξυ μας, γιατι δεν ζητησε απτον κοσμο να φωναξει "γλυκια μου Στελλα", "γλυκε μου Φουκο", "γλυκια μου Εβελινα" κλπ? Kαι αν την Ναρα την λεγανε Μάρα, γιατι -προφανως- ΔΕΝ θα ελεγε στον κοσμο να φωναξει "γλυκια μου Μάρα"? hint: Η συγκεκριμενη φραση σε συνδυασμο με το ονομα της Ναρας, κανει χυδαιο λογοπαιγνιο το οποιο η Ρουλα θεωρησε "ενδιαφερον" να το φωναξει ο κοσμος στο live και αν ακουστει 6-7 φορες, thats all. Φυσικα υπαρχει και η απαντηση τυπου "φιλε_εγω_ειπα_να_φωναξουν_γλυκια_μου_Ναρα_δεν_καταλαβαινω_τι_εννοεις", που ειπες κι εσυ ΥΓ. Δεν με πειραξε η ολη φαση, αλλα σιγουρα θα ηταν ενδιαφερον ο κοσμος ή μερος του κοσμου που βρισκοταν εκει να εκανε αυτο που ενιωθε, δηλαδη να της πετουσε καμια ντοματα η να της ελεγε κανα "ουυυυ". ΑΛλα ειπαμε ο κοσμος σε αυτου του τυπου τα live ειναι πιο πιστος, πιο υπακουος και πιο πειθαρχημενος και απο τον πιο "ψαρωμενο" φανταρο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Διάβασα με προσοχή αυτά που έγραψες και τα συζήτησα με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά συνεχίζω να πιστεύω ότι ήταν απλά τυχαίο το γεγονός ότι η συγκεκριμενη φραση σε συνδυασμό με το όνομα της Νάρας κανει χυδαίο λογοπαίγνιο και ότι η Ρούλα σε καμμία περίπτωση δε θέλησε να το εκμεταλευτεί.
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα δεν είναι σε μας τους μεγάλους αν αρέσει και αν το κλείνουμε Το θέμα είναι τα παιδιά που βλέπουν όλα αυτά καθημερινά σε όλα τα κανάλια και στα δελτία ειδήσεων Πως να μεγαλώσει ένα παιδί σήμερα αν το πρότυπο του είναι ο γκάου η τάνα ο φούστης κλπ ? Να μην αποκτήσετε τηλεόραση κύριε
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις, μόνο πονηρά μυαλά.
king2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το Big Brother έλεγε μέχρι να φύγουν οι 2 ξανθιές.Μετα απο εκεί τι να κάτσεις να δεις?Εντάξει η μαύρη και η Πολωνέζα καραέλεγαν αλλά μέχρι εκεί.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος λόγος να το δει κανείς. Ακόμα ένας λόγος που το έβλεπα μέχρι ένα σημείο ήταν γιατί προσπαθουσα να κάνω μετάφραση αυτά που έλεγε ο Φουκος.Τρελή αφασία το παλικάρι και χάρηκα που πήρα τα 200.
Cue Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πότε είναι το casting για το Big Brother 2? Γουστάρω Sellers, DeadOrganPlayer, Kasrith και MiDi_MiLiZ μέσα.
suspiria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εγω περιμενω αυτο το μωρο να κανει φωτογραφηση σε κανα playboy, penthouse κλπ
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο λινκ για την Εβελίνα Suspiria. Με εξέπληξε που δε θέλει να γυρίσει στη Πολωνία και με στενοχώρησε το γεγονός ότι χώρισε πρόσφατα και είναι μάλιστα πολύ πληγωμένη. Επίσης με εντυπωσίασε το κουράγιο της να απαντήσει σε αυτή τη πληθώρα ερωτήσεων στο τέλος (2).
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για όποιον θέλει, μιλάει τώρα ο Ηλίας στον Alpha στο ''Πολύ Κους - Κους''.
suspiria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο λινκ για την Εβελίνα Suspiria. Με εξέπληξε που δε θέλει να γυρίσει στη Πολωνία και με στενοχώρησε το γεγονός ότι χώρισε πρόσφατα και είναι μάλιστα πολύ πληγωμένη. Επίσης με εντυπωσίασε το κουράγιο της να απαντήσει σε αυτή τη πληθώρα ερωτήσεων στο τέλος (2). την καημενη... τετοιος πονος μονο με ενα playboy διορθωνεται
Cue Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για όποιον θέλει, μιλάει τώρα ο Ηλίας στον Alpha στο ''Πολύ Κους - Κους''. Τα στοπ καρέ θέλουμε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για όποιον θέλει, μιλάει τώρα ο Ηλίας στον Alpha στο ''Πολύ Κους - Κους''. Δυστυχώς τώρα είδα το μήνυμα. Παίζει κανένα torrent? 720p κατά προτίμηση (με τίποτα CAM).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πότε είναι το casting για το Big Brother 2? Γουστάρω Sellers, DeadOrganPlayer, Kasrith και MiDi_MiLiZ μέσα. Δυστυχως δεν εχω χρονο για πεταμα, ατυχησες οσον αφορα εμενα (οχι πως αν ειχα θα ψαχνομουν στα casting των reality αλλα λεμε τωρα) Πολύ ωραίο λινκ για την Εβελίνα Suspiria. Με εξέπληξε που δε θέλει να γυρίσει στη Πολωνία και με στενοχώρησε το γεγονός ότι χώρισε πρόσφατα και είναι μάλιστα πολύ πληγωμένη. Επίσης με εντυπωσίασε το κουράγιο της να απαντήσει σε αυτή τη πληθώρα ερωτήσεων στο τέλος (2). Ζει ενα δραμα, ασε ασε...
lalanis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 "Ερ. Σούσι ή τηγανιτά καλαμαράκια; Απ. Τηγανιτά καλαμαράκια (νά μια έκπληξη...σούσι περιμέναμε)" ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.