Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οταν ξεκινησει ι τσοντα-χαμουρεματα-λεσβιακα κτλ κτλ κτλ με τις ξανθιες ειδοποιηστε με!!!!!

me too,οντως εχει πολυ ωραια μωρακια.ειδικα αυτη που μπηκε τελευταια κ η αλλη με τα βυζομπαλα πονεσε το κεφαλι μου:-D:-D:-D

Δημοσ.

εγω εκατσα να πιω ενα καφε πριν παω στη δουλεια σημερα και ειχε στη νοβα το καινουριο καναλι που δειχνει live ολη μερα πως ακριβως κοπροσκυλίαζουνε.... μια ξανθια βυζαρου ειχε ξυπνησει και ζουζουνιζε με ενα καγκουρα με το ονομα Γιαννης ("Καλημερα Τζον Τζον, ειμαι η Μπαρμπι" ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ τα λογια της)

Δημοσ.
Εγω πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες ειναι πολυ σοβαρα παιδια και θα δουμε υπεροχες συζητησεις τους στο μελλον.

BAZINGA!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Στο ημίχρονο του αγώνα χθές(άντε αρειανάρα) είδα λίγο μια ξανθιά άσχημη με τεράστια βυζιά. Μυρίζει πολύ τσόντα. Πολύ. Voyeurs και stalkers όλου του κόσμου unite.

Δημοσ.

Όλοι οι χαζοι και οι χαζές μαζεμενες εκεί. Τουλάχιστον θα υπάρχει κάτι να γελάμε το χειμώνα ...

Δημοσ.

Ειδα μερικες σκηνες απο το σημερινο.Τι σουργελα ειναι αυτα ρε?Τρελο γελιο,πραγματικα βγαζει τρελο γελιο.Η ξανθια με τα βυζια ,αστο καλυτερα,ιδια με την Ντουβλη ειναι.

Δημοσ.

Εχει κανεις screenshot με τα βυζια της ξανθιας?Πραγματικα απιστευτα

Δευτερο επεισοδειο και τα βγαλαν απο τωρα

ΧΑΧΑ

Δημοσ.

Για χαλαρες καταστασεις. Εγω δεν ειδα την πρεμιερα, ειδα το σημερινο.

Απο τα σημερινα του Αλφα, σκουπιδι ηταν το τελευταιο με το Ρενο Χαραλαμπιδη. Μια ομαδα απο αδιαφορους γυρω απο ενα τραπεζι να συζηταν αρλουμπες. Σκουπιδι !!!

Το Big Brother δε ξερω αν θα ειναι καλο η οχι. Θα δειξει.

Το πρωτο Big Brother εκανε σουπερ παταγο. Την πρωτοχρονια τοτε, αναθεμα αν καταλαβε κανεις ποτε μπηκε ο χρονος.

Δημοσ.
Εχει κανεις screenshot με τα βυζια της ξανθιας?Πραγματικα απιστευτα

Δευτερο επεισοδειο και τα βγαλαν απο τωρα

ΧΑΧΑ

Βυζαρου και χοντρομούρα... Τι να πεις;

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...