AnatoliGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 οταν ξεκινησει ι τσοντα-χαμουρεματα-λεσβιακα κτλ κτλ κτλ με τις ξανθιες ειδοποιηστε με!!!!! me too,οντως εχει πολυ ωραια μωρακια.ειδικα αυτη που μπηκε τελευταια κ η αλλη με τα βυζομπαλα πονεσε το κεφαλι μου:-D:-D
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εγω εκατσα να πιω ενα καφε πριν παω στη δουλεια σημερα και ειχε στη νοβα το καινουριο καναλι που δειχνει live ολη μερα πως ακριβως κοπροσκυλίαζουνε.... μια ξανθια βυζαρου ειχε ξυπνησει και ζουζουνιζε με ενα καγκουρα με το ονομα Γιαννης ("Καλημερα Τζον Τζον, ειμαι η Μπαρμπι" ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ τα λογια της)
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εγω πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες ειναι πολυ σοβαρα παιδια και θα δουμε υπεροχες συζητησεις τους στο μελλον. BAZINGA!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Στο ημίχρονο του αγώνα χθές(άντε αρειανάρα) είδα λίγο μια ξανθιά άσχημη με τεράστια βυζιά. Μυρίζει πολύ τσόντα. Πολύ. Voyeurs και stalkers όλου του κόσμου unite.
mrfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Θα πεσει πολυ γελιο τα κρυα βραδια του χειμωνα....
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Όλοι οι χαζοι και οι χαζές μαζεμενες εκεί. Τουλάχιστον θα υπάρχει κάτι να γελάμε το χειμώνα ...
ektorass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλή η κορομηλά πόσο χρονών είναι ?????? Αν ξέρει κάποιοις Please αποκάλυψη τωρα...
dismemberer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλή η κορομηλά πόσο χρονών είναι ??????Αν ξέρει κάποιοις Please αποκάλυψη τωρα... http://www.imdb.com/name/nm1055697/ 18 Φεβρουαριου 1957, do the math
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ειδα μερικες σκηνες απο το σημερινο.Τι σουργελα ειναι αυτα ρε?Τρελο γελιο,πραγματικα βγαζει τρελο γελιο.Η ξανθια με τα βυζια ,αστο καλυτερα,ιδια με την Ντουβλη ειναι.
mrfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εχει κανεις screenshot με τα βυζια της ξανθιας?Πραγματικα απιστευτα Δευτερο επεισοδειο και τα βγαλαν απο τωρα ΧΑΧΑ
jacknut Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για χαλαρες καταστασεις. Εγω δεν ειδα την πρεμιερα, ειδα το σημερινο. Απο τα σημερινα του Αλφα, σκουπιδι ηταν το τελευταιο με το Ρενο Χαραλαμπιδη. Μια ομαδα απο αδιαφορους γυρω απο ενα τραπεζι να συζηταν αρλουμπες. Σκουπιδι !!! Το Big Brother δε ξερω αν θα ειναι καλο η οχι. Θα δειξει. Το πρωτο Big Brother εκανε σουπερ παταγο. Την πρωτοχρονια τοτε, αναθεμα αν καταλαβε κανεις ποτε μπηκε ο χρονος.
tsagod Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εχει κανεις screenshot με τα βυζια της ξανθιας?Πραγματικα απιστευταΔευτερο επεισοδειο και τα βγαλαν απο τωρα ΧΑΧΑ Βυζαρου και χοντρομούρα... Τι να πεις; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
john2gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ήθελα να ήξερα πως τα κουβαλάει και δεν την έχει πιάσει η μέση της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.