arxaggelos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αυτό θα είναι το πρώτο και το μοναδικό μου σχόλιο για αυτήν την εκπομπή: χρόνια είχα να δω τόσο απύθμενο πάτο στην τηλεόραση, και (ακόμη χειρότερα) στο τηλεοπτικό κοινό και τη βλαβερή σαβούρα που πλέον κατεβαίνει αμάσητη.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αυτό θα είναι το πρώτο και το μοναδικό μου σχόλιο για αυτήν την εκπομπή: χρόνια είχα να δω τόσο απύθμενο πάτο στην τηλεόραση, και (ακόμη χειρότερα) στο τηλεοπτικό κοινό και τη βλαβερή σαβούρα που πλέον κατεβαίνει αμάσητη. Είσαι λάθος. Ίσως στη τηλεόραση να έχανε λίγο σε σχέση με το live αλλά και πάλι σε βρίσκω υπερβολικό και εμπαθή.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ο Ζshάνησσσς Φουκάtchησσς. Ο υπερπίθηκας. Το ήξερα. Παίζει να είναι η πραγματική του προφορά αυτή; Είναι αηδιαστική πραγματικά... δεν μιλάν έτσι οι Κρητικοί.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γίνεται να μιλάμε με λίγο μεγαλύτερο σεβασμό για τους παίχτες παρακαλώ? Οι mods τι κάνουν, δεν ελέγχουν το thread καθόλου?
marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Νταξει, ο τυπος ειναι απλα γεννημενος για το big brother trolling!
dark Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ελάχιστα το έχω δει Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο Πέτυχα προχτές που η σέξι γρια προκαλούσε τον κόσμο να φωνάζει γλυκιά μουΝάρα Και βγήκανε στο Star χτες και δείχνανε σε στοπ καρέ το μου**ι καθεμιάς και λέγανε αν φοράει βρακί η όχι Υπάρχει Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα η έχουμε γίνει ρδελο τελείως ? Πόση σαβούρα να αντέξουν τα παιδιά μας κυρίως ?
marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ελάχιστα το έχω δει Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο Πέτυχα προχτές που η σέξι γρια προκαλούσε τον κόσμο να φωνάζει γλυκιά μουΝάρα Και βγήκανε στο Star χτες και δείχνανε σε στοπ καρέ το μου**ι καθεμιάς και λέγανε αν φοράει βρακί η όχι Υπάρχει Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα η έχουμε γίνει ρδελο τελείως ? Πόση σαβούρα να αντέξουν τα παιδιά μας κυρίως ? Οποιος ηταν/ειναι αρκετα ανευθυνος ωστε να κανει παιδι στην Ελλαδα, και μαλιστα εν ετη 2010, καλα να παθει.
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν και άλλα προγράμματα, αλλάξτε το κανάλι. Ψευτοκουλοτυριάρηδες όλοι. Βάλτε να δείτε το νησί και αφήστε εμάς να βλέπουμε το big brother. Τουλάχιστον σε εμάς όλοι έχουν την υγειά τους. Ε μα πια, δεν άντεξα.
dark Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα δεν είναι σε μας τους μεγάλους αν αρέσει και αν το κλείνουμε Το θέμα είναι τα παιδιά που βλέπουν όλα αυτά καθημερινά σε όλα τα κανάλια και στα δελτία ειδήσεων Πως να μεγαλώσει ένα παιδί σήμερα αν το πρότυπο του είναι ο γκάου η τάνα ο φούστης κλπ ?
Cue Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και βγήκανε στο Star χτες και δείχνανε σε στοπ καρέ το μου**ι καθεμιάς και λέγανε αν φοράει βρακί η όχι Photo or din't happen. Κακοήθειες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα δεν είναι σε μας τους μεγάλους αν αρέσει και αν το κλείνουμε Το θέμα είναι τα παιδιά που βλέπουν όλα αυτά καθημερινά σε όλα τα κανάλια και στα δελτία ειδήσεων Πως να μεγαλώσει ένα παιδί σήμερα αν το πρότυπο του είναι ο γκάου η τάνα ο φούστης κλπ ? Γι αυτό καλύτερα να βλέπει BB. Θα έχει πρότυπο το Φούκο που δεν είναι gay (τοιούτος για όσους δεν ομιλούν καλά τα εγγλέζικα).
marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γι αυτό καλύτερα να βλέπει BB. Θα έχει πρότυπο το Φούκο που δεν είναι gay (τοιούτος για όσους δεν ομιλούν καλά τα εγγλέζικα). http://www.youtube.com/watch?v=nPxFYIaX8VI
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δεν ημουν ποτε κουλτουριαρης ουτε ψευτοφιλοσοφημενος. Πχ το big brother οποτε ειχα χρονο το εβλεπα. Και ειδησεις στο σταρ προτιμω να βλεπω, σε σχεση με τις κανονικες ειδησεις ας πουμε, και Λαμπιρη προτιμω να δω απο το να δω Χατζηνικολαου η Τραγκα κλπ. ΑΛΛΑ καποια πραγματα παντα μου χτυπανε νευρο. Για παραδειγμα το καλεσμα της Ρουλας στον κοσμο (ανηλικοι, συγγενεις-φιλοι παικτων και υπαλληλοι του Alpha δηλαδη), να φωναξει "γλυκια μουνάρα" ας πουμε τι ακριβως σκοπο ειχε? Και το πιο λυπηρο ηταν οτι οκ πες η Ρουλα, 1 ατομο ειναι και ξεκουτιανε. Οι υπολοιποι απο κατω ομως που το φωναζανε , ξεπερνανε τις στιγμες ξεφτυλας που ενιωθα στο στρατο οταν μας ελεγε ενας μλκ@ς αξιωματικος "καντε 50 καμψεις, και μετα γοπινγκ" επειδη δε του εκατσε η γυναικα του το προηγουμενο βραδυ. Επισης στα live γελαω απιστευτα με τα ακυρα -πλην ομως εξαλλα- χειροκροτηματα του κοσμου σε στιγμες που δεν κολαει χειροκροτημα. Πχ η φρατζα της Ρουλας εμπαινε στο ματι, χειροκροτημα ο κοσμος. Σαρδαμ η Ρουλα, χειροκροτημα ο κοσμος. Τεχνικο προβλημα στη συνδεση με το σπιτι, χειροκροτημα ο κοσμος. Το αστειο ειναι οταν ξερεις οτι καποιος τους κανει νοημα να χειροκροτησουν, και χειροκροτανε σαν προβατα, χωρις να εχουν ιδεα ουτε του τι σημαινει χειροκροτημα, ουτε ποτε το χρησιμοποιεις ως τροπο εκφρασης.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία τα λες δεν αντιλέγω...αλλά έκανες ένα λάθος. Η Ρούλα δε παρότρυνε το κοινό να φωνάξει "γλυκια μουνάρα" αλλά "γλυκιά μου Νάρα". Βέβαια όταν το λέει κανείς γρήγορα ακούγεται σαν το πρώτο και αυτό ίσως να σε μπέρδεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.