Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι και το αμάξι το κέρδισε ο Φούκος αλλά το έδωσαν στον Αντώνη για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι;

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι και το αμάξι το κέρδισε ο Φούκος αλλά το έδωσαν στον Αντώνη για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι;

απο την αρχη ημουν βεβαιος οτι οι δυο τελευταιοι θα ειναι ο φουκακης και ο αντωνης, το χρημα θα το τσεπωνε ο κρητικος και το αμαξι ο αντωνης

Δημοσ.

Απο αύριο το ξαναξεκινάω απο την αρχή. Τώρα που όλα είναι γνωστά κάνει μπαμ ποιος μπήκε με τακτική για τα 200 και ποιος απλά για την εμπειρία και το ξαναβλέπεις με άλλο μάτι.

Δημοσ.

Παιδιά τρελή εμπειρία το live χτες. Όποιος ήταν εκεί έξω και περίμενε τους παίχτες καταλαβαίνει τι εννοώ. Μπορεί να βραχήκαμε λίγο αλλά περάσαμε φίνα.

Δημοσ.

Απο αύριο το ξαναξεκινάω απο την αρχή. Τώρα που όλα είναι γνωστά κάνει μπαμ ποιος μπήκε με τακτική για τα 200 και ποιος απλά για την εμπειρία και το ξαναβλέπεις με άλλο μάτι.

Κι εγω σκεφτομαι να το ξαναρχισω. Λεω ομως να μη δω καν τον 6ο κυκλο, αυτος με χαλασε πολυ. Με εξαιρεση το φιναλε.

Δημοσ.

Ναι αλλα μας αφησε με ερωτήματα:

Ποιος ηταν τελικά ο μεγάλος αδερφός?

Ηταν ο λευκός ή ο μαύρος?

Πως έπαιρνε την μορφή του ήχου?

Η Ρουλα γιατί δε γερνάει???

κλπ κλπ

Προσωπικά περιμένω την ταινία...

Δημοσ.

Παιδιά τρελή εμπειρία το live χτες. Όποιος ήταν εκεί έξω και περίμενε τους παίχτες καταλαβαίνει τι εννοώ. Μπορεί να βραχήκαμε λίγο αλλά περάσαμε φίνα.

δεν πληρωνονται οσοι πηγαινουν θεατες?

Δημοσ.

Προσωπικά το έκανα τζάμπα. Εϊχα μεγάλη τρέλα να τους δω από κοντά.

Πως σε ζηλεύω. Μακάρι να φτιάξουν κανένα meet and greed με τους παίχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...