Mika Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εντελως out of nowhere αυτο με τον Γιωργο. Το σοου εξελισεται σε θριλερ χωρις προηγουμενο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εντελως out of nowhere αυτο με τον Γιωργο. Το σοου εξελισεται σε θριλερ χωρις προηγουμενο Και λίγα λες!
Sellers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πλακιτσα πλακιτσα αλλα δε χανεις εξελιξη ε? Ξεκινήσαμε με το σκεπτικό να δούμε κανα κώλο και έχουμε φτάσει σε σημείο να δείχνουν κώλους και να λέμε ''άντε τελειώνετε με τους κώλους να δούμε τι θα γίνει με τον Αλέξη. Τους κώλους ήρθαμε να δούμε?''
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Η αγωνία είναι στα ύψη, δε φταίμε εμείς. Άντε να δούμε τι μ@λακίες θα πει ο greatest χέστης ever σε reality (aka Γιώργος) σήμερα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλά που ζείτε? Χαμός έγινε σήμερα.
marantonis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλά που ζείτε? Χαμός έγινε σήμερα. Μετα απο τοσο trolling κινδυνευω πια ν' αρχισω να πιστευω πως σοβαρολογεις
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Εϊμαστε 2 εβδομάδες πριν το τελικό, λογικό δεν είναι να έχω αγωνία?
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ΛΟΙΠΟΝ. Δεν έχω ιδέα ποιός κάνει τι και πώς. Μόλις τώρα κανα "ζάπινγκ" και πέτυχα μια "αποστολή;" φαντάζομαι... με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ γκόμενα "μοντέλο". Θέλω να μάθω ποια είναι τι είναι γιατί είναι κτλ κτλ... Βοηθήστε με χριστιανοί.. Τα σέβη μου. εδιτ: Κατερινά Τσεπάνου, φχαριστώ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Βαλεντίνα τη λένε στο μικρό και κάτι περίεργοι στα αθλητικά κι όχι μόνο sites λένε ότι τον τελευταίο καιρό....πίνει καφέδες με το Τζιμπούρ. Μη τους ακούς,χώσου.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για το ότι η Ρουλάρα αναδείχτηκε πιο δημοφιλής παρουσιάστρια reality στο διαγωνισμό του Star τίποτα ε? Τουμπεκί όλοι?
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τώρα θα σκάσει μύτη ο Τοξοβόλος να πει πόσο καλός είναι ο Κυνόδοντας.
crisadoum Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Άσχετο αλλά ρε συ Sellers γιατί άλλαξες την υπογραφή σου?? Γελούσα τόσο κάθε φορά!
lalanis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Για το ότι η Ρουλάρα αναδείχτηκε πιο δημοφιλής παρουσιάστρια reality στο διαγωνισμό του Star τίποτα ε? Τουμπεκί όλοι? Συζητάει ποτέ κανείς, γιατί ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.