Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το που ακουσα οτι μενει η Χριστινα καταλαβα οτι στο παιχνιδι μπαινει παλι ο Αλεξης....το θεωρω στημμενο...!!!

Οσο για την Κορομηλα τοσα λεφτα εχει κανει παιδια δεν εχει ας εφερνε την μανα της αλλης αν ηθελε να της κανει εκπληξη και οχι την αδελφη της την οποια θα την εβλεπε πηγαινοντας στο σπιτι μιας και μενει στην Αθηνα.Φραγκοφονιας απο τα Αρφαρα Μεσσηνιας το Ρουλακι....εβαλε βιντεο για τα πονεμενα και δυσκολα χρονια της Ναρας ....κοκκινησαν τα ματακια του Ρουλακιου αλλα η Βραζιλιανα αταραχη οποτε σου λει ας της πω για μια εκπληξη που σε περιμενει μηπως την ταραξω να κανουμε τηλεθεαση...α ρεεεεεεεε Ρουλα α ρεεεεεεε Ρουλα περασμενα μεγαλεια και θυμοντας τα να κλαις....που καταντησες....το εσωσε το σπιτι ο Μικρουτσικος??

Υπερβολή!!!

Δημοσ.

Δεν το βλέπω συχνά αλλά απ' όσα έχω δει, θεωρώ απροσπέραστο το σκηνικό που κάνανε ράφτινγκ στην πισίνα! :lol: Συγκλονιστικοί, συγκλονιστικοί!

edit: δε νομίζω ότι υπάρχει η λέξη "απροσπέραστο" κι αν ναι, πρέπει να την έχω χρησιμοποιήσει λανθασμένα :P

Δημοσ.

Δεν το βλέπω συχνά αλλά απ' όσα έχω δει, θεωρώ απροσπέραστο το σκηνικό που κάνανε ράφτινγκ στην πισίνα! :lol: Συγκλονιστικοί, συγκλονιστικοί!

Κανα link εχουμε? :D

Δημοσ.

Κανα link εχουμε? :D

Για σένα, Genatos:

http://www.alphatv.gr/Microsites/BigBrother/video/%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-rafting-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1!.aspx#current

Και η χθεσινή φάση με τα αυτοκίνητα ήταν καλή! Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνανε -το είχα στο mute όσο μιλούσα στο τηλ- αλλά πραγματικά οι άνθρωποι είναι από άλλον πλανήτη..

Δημοσ.

Είναι απίστευτοι τι να λέμε τώρα... εντάξει έχουν μείνει μέσα οι καλύτεροι αλλά γενικώς σπέρνουν οι άνθρωποι. Από του καλύτερους παίχτες reality που έχω δει!!!

Δημοσ.

Είναι απίστευτοι τι να λέμε τώρα... εντάξει έχουν μείνει μέσα οι καλύτεροι αλλά γενικώς σπέρνουν οι άνθρωποι. Από του καλύτερους παίχτες reality που έχω δει!!!

+1000

Γιάννης+Φ.(Πολυτεχνίτης+και+γεωργός).JPG

FTW!!!

Δημοσ.

Βλέπω μόνο τα live και μετράω τα λάθη και τις μ...κιες της Ρούλας, δεν την παλεύει, άλλα της λένε άλλα καταλαβαίνει, και γενικώς ότι να'ναι.

Δημοσ.

Όταν η Ρουλάρα πρωτοέβγαινε στη τηλεόραση εσύ ήσουν αγέννητος όμως... λίγα τα λόγια για τη Θεά! (ο Θεός είναι ο Μικρούτσικος)

Καλά που με πρόλαβες, γιατί θα απαντούσα πολύ χειρότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...