DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Με το που ακουσα οτι μενει η Χριστινα καταλαβα οτι στο παιχνιδι μπαινει παλι ο Αλεξης....το θεωρω στημμενο...!!! Οσο για την Κορομηλα τοσα λεφτα εχει κανει παιδια δεν εχει ας εφερνε την μανα της αλλης αν ηθελε να της κανει εκπληξη και οχι την αδελφη της την οποια θα την εβλεπε πηγαινοντας στο σπιτι μιας και μενει στην Αθηνα.Φραγκοφονιας απο τα Αρφαρα Μεσσηνιας το Ρουλακι....εβαλε βιντεο για τα πονεμενα και δυσκολα χρονια της Ναρας ....κοκκινησαν τα ματακια του Ρουλακιου αλλα η Βραζιλιανα αταραχη οποτε σου λει ας της πω για μια εκπληξη που σε περιμενει μηπως την ταραξω να κανουμε τηλεθεαση...α ρεεεεεεεε Ρουλα α ρεεεεεεε Ρουλα περασμενα μεγαλεια και θυμοντας τα να κλαις....που καταντησες....το εσωσε το σπιτι ο Μικρουτσικος?? Υπερβολή!!!
Zugzwang Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το βλέπω συχνά αλλά απ' όσα έχω δει, θεωρώ απροσπέραστο το σκηνικό που κάνανε ράφτινγκ στην πισίνα! Συγκλονιστικοί, συγκλονιστικοί! edit: δε νομίζω ότι υπάρχει η λέξη "απροσπέραστο" κι αν ναι, πρέπει να την έχω χρησιμοποιήσει λανθασμένα
Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το βλέπω συχνά αλλά απ' όσα έχω δει, θεωρώ απροσπέραστο το σκηνικό που κάνανε ράφτινγκ στην πισίνα! Συγκλονιστικοί, συγκλονιστικοί! Κανα link εχουμε?
Zugzwang Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Κανα link εχουμε? Για σένα, Genatos: http://www.alphatv.gr/Microsites/BigBrother/video/%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-rafting-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1!.aspx#current Και η χθεσινή φάση με τα αυτοκίνητα ήταν καλή! Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνανε -το είχα στο mute όσο μιλούσα στο τηλ- αλλά πραγματικά οι άνθρωποι είναι από άλλον πλανήτη..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Είναι απίστευτοι τι να λέμε τώρα... εντάξει έχουν μείνει μέσα οι καλύτεροι αλλά γενικώς σπέρνουν οι άνθρωποι. Από του καλύτερους παίχτες reality που έχω δει!!!
Sellers Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Είναι απίστευτοι τι να λέμε τώρα... εντάξει έχουν μείνει μέσα οι καλύτεροι αλλά γενικώς σπέρνουν οι άνθρωποι. Από του καλύτερους παίχτες reality που έχω δει!!! +1000 FTW!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ρε man!!! For The Win (FTW)!!!
marantonis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ γέλιο η αποστολή αυτής της εβδομάδος πάντως... Κατι εμαθα.
Greekchaosman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Βλέπω μόνο τα live και μετράω τα λάθη και τις μ...κιες της Ρούλας, δεν την παλεύει, άλλα της λένε άλλα καταλαβαίνει, και γενικώς ότι να'ναι.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όταν η Ρουλάρα πρωτοέβγαινε στη τηλεόραση εσύ ήσουν αγέννητος όμως... λίγα τα λόγια για τη Θεά! (ο Θεός είναι ο Μικρούτσικος)
Sellers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όταν η Ρουλάρα πρωτοέβγαινε στη τηλεόραση εσύ ήσουν αγέννητος όμως... λίγα τα λόγια για τη Θεά! (ο Θεός είναι ο Μικρούτσικος) Καλά που με πρόλαβες, γιατί θα απαντούσα πολύ χειρότερα...
marantonis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο το τοπικ ειναι χαλαρα απο τα καλυτερα στην αυπνια! Τι 25τεραμπαιτ δισκία και μαλακιες!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ...και ο πυρετός αγωνίας για το σημερινό live ολοένα και ανεβαίνει. ΕΤΟΙΜΟΙ??????!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.