Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ έχω πάθει πλάκα πάντως. Έχω φτάσει να κοιμάμαι μόνο 6.00-7.00 το πρωί που κλείνουν οι κάμερες στο Nova... Θλιβερό το ξέρω αλλά...

Να ΄ναι καλα το ΕΣΡ δηλαδη...

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ΕΣΡ δε θα με σταματήσει. Αν χρειαστεί θα περάσω μία από τη Κάντζα και θα εισβάλω μέσα στο σπίτι (κρύμμενος μέσα σε Χριστουγεννιάτικο δώρο σε στυλ Truman Show).

Δημοσ.

Αλήθεια υπάρχει αυτό το τόπικ;

Αλήθεια;

Τωρα με εκανες και κοκκινησα... :rolleyes:

Ο καθενας κανει οτι γουσταρει το θεμα ειναι η υποκρισια μερικων οτι δεν βλεπουν κατι και δεν εχουν χασει καμια μερα...!!!

Εγω σε θριντ που εχουν θεμα που δεν με απασχολει δεν μπαινω καν μεσα οχι να ποσταρω κιολας απαξιωτικα...Καλες Γιορτες... :P

Δημοσ.

Πως είναι πολύ ωραίο αν δεν υπάρχει? Εκτός αν το λες σαν λογοπαίγνιο... Αυτό είναι???

Ναι ναι. Έκανα λογοπαίγνιο για να γελάσουμε. Που λέμε ''Δεν υπάρχει αυτό ε, είναι πολύ ωραίο''. Ε και επειδή ο Φωνές, λέει υπάρχει αυτό το τόπικ?, λέω κι εγώ, όχι δεν υπάρχει. Δηλαδή είναι ωραίο. Για χιούμορ πιο πολύ.

Δημοσ.

Χαχαχα!! Κατάλαβα πως το εννοείς! Κάτι σαν αυτές τις εκφράσεις που λέει σήμερα η νεολαία ε...?

Μη ξεχνιόμαστε όμως, έχουμε αποχώρηση σήμερα!

Δημοσ.

Χαχαχα!! Κατάλαβα πως το εννοείς! Κάτι σαν αυτές τις εκφράσεις που λέει σήμερα η νεολαία ε...?

Χαχαχ, ναι ναι ακριβώς. ''Δεν υπάρχει'' ξερω'γω σημαίνει είναι πολύ καλό. Άντε βγάλε άκρη εσύ με την σημερινή νεολαία. Και όταν θέλουν να πουν ότι κάτι δεν υπάρχει, τι λένε? ''Πολύ ωραίο αυτό''? Χαχαχα... Τι να πεις όμως? Τόπος στα νιάτα. Να κι εγώ παρασύρθηκα και έκανα και το λογοπαίγνιο μου πιο πολύ για χιούμορ όμως και όχι σοβαρά.

Μη ξεχνιόμαστε όμως, έχουμε αποχώρηση σήμερα!

30 ευρώ έφαγα σε κάρτες αυτήν την εβδομάδα. Να σηκωθεί να φύγει η Χριστίνα να ηρεμήσει το σπίτι ρε συ. Ε ναι, αμαν πια.

Δημοσ.

30 ευρώ έφαγα σε κάρτες αυτήν την εβδομάδα. Να σηκωθεί να φύγει η Χριστίνα να ηρεμήσει το σπίτι ρε συ. Ε ναι, αμαν πια.

Κάρτες? Τρε μπανάλ!!!! Εγώ χρεώνω κατευθείαν το σταθερό. Αν και αυτή την εβδομάδα απείχα απο την ψηφοφορία, δεν ήξερα ποιόν να ψηφίσω, είναι όλοι τόσο αγαπημένοι μου!

Δημοσ.

Πίκρα χτες ε?

Με το που ακουσα οτι μενει η Χριστινα καταλαβα οτι στο παιχνιδι μπαινει παλι ο Αλεξης....το θεωρω στημμενο...!!!

Οσο για την Κορομηλα τοσα λεφτα εχει κανει παιδια δεν εχει ας εφερνε την μανα της αλλης αν ηθελε να της κανει εκπληξη και οχι την αδελφη της την οποια θα την εβλεπε πηγαινοντας στο σπιτι μιας και μενει στην Αθηνα.Φραγκοφονιας απο τα Αρφαρα Μεσσηνιας το Ρουλακι....εβαλε βιντεο για τα πονεμενα και δυσκολα χρονια της Ναρας ....κοκκινησαν τα ματακια του Ρουλακιου αλλα η Βραζιλιανα αταραχη οποτε σου λει ας της πω για μια εκπληξη που σε περιμενει μηπως την ταραξω να κανουμε τηλεθεαση...α ρεεεεεεεε Ρουλα α ρεεεεεεε Ρουλα περασμενα μεγαλεια και θυμοντας τα να κλαις....που καταντησες....το εσωσε το σπιτι ο Μικρουτσικος??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...