DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δε το έγραψα εγώ ρε...απλώς δε το πρόσεξα για να διορθώσω το φίλο..
Xorxhs! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχα τι εγινε το ΕΣΡ εκοψε το big brother live nova? ειμαστε για γελια...
Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχα τι εγινε το ΕΣΡ εκοψε το big brother live nova? ειμαστε για γελια... Εμείς πάντως κάναμε κατάληψη.
Dannie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Στον Alpha είναι το παιχνίδι, άσχετοι. Καλα κουλαρισε δεν σε θιξαμε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Όχι καλά έκανε και μας διόρθωσε ο φίλος. Δε μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε.
Dannie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παντως με εχει κουρασει ολη αυτη η υποστηριξη στον Κρητικο απο τον Αλφα....αγιογραφια του εχουν κανει...απιστευτο.. Τοσο καλα πηγαινει που αποφασισαν να γινει παραταση ενος μηνα και να τελειωσει τελος Ιανουαριου....?
Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλα κουλαρισε δεν σε θιξαμε... Άσε με να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω αν θέλεις. Σήμερα ''το Big Brother είναι στον Ant1΄΄ ενώ είναι στον Alpha, αύριο ''αποχώρησε ο Γιάννης Λάμδα'' ενώ αποχώρησε η Νάρα και μεθαύριο ''νίκησε ο Ηλίας'' ενώ νίκησε ο Γιώργος. Τέτοιες παραπληροφορίες να λέιπουν τόσο απο το τόπικ, όσο και απο το ινσόμνια γενικότερα.
Dannie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Άσε με να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω αν θέλεις. Σήμερα ''το Big Brother είναι στον Ant1΄΄ ενώ είναι στον Alpha, αύριο ''αποχώρησε ο Γιάννης Λάμδα'' ενώ αποχώρησε η Νάρα και μεθαύριο ''νίκησε ο Ηλίας'' ενώ νίκησε ο Γιώργος. Τέτοιες παραπληροφορίες να λέιπουν τόσο απο το τόπικ, όσο και απο το ινσόμνια γενικότερα. Σαφως ξερεις περισσοτερα σχετικα με το σαιτ και αυτο φαινεται απο την ημερομηνια εγγραφης σου αλλα για ενα μικρο λαθος θα μπορουσες να αντιδρασεις ποιο κουλ εξαλλου δεν προκεται για καποιο τοσο σοβαρο θεμα!Εκτος αν κανεις χιουμορ και δεν το εχω πιασει....
Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Σαφως ξερεις περισσοτερα σχετικα με το σαιτ και αυτο φαινεται απο την ημερομηνια εγγραφης σου αλλα για ενα μικρο λαθος θα μπορουσες να αντιδρασεις ποιο κουλ εξαλλου δεν προκεται για καποιο τοσο σοβαρο θεμα!Εκτος αν κανεις χιουμορ και δεν το εχω πιασει.... Ναι, πλάκα κάνω. Κυρίως στον Deadorganplayer, είναι κάτι σαν inside joke. Τεσπα. Έχει κανείς links απο το Buried? Νευρικό.
Dannie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, πλάκα κάνω. Κυρίως στον Deadorganplayer, είναι κάτι σαν inside joke. Τεσπα. Έχει κανείς links απο το Buried? Νευρικό. Παντως τα ονοματα ολονων ξερεις οποτε το παρακολουθεις...
Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πέρα απο την πλάκα τώρα, το θάβω το θαβω και δεν έχω χάσει επεισόδιο. Το μπουρδέλο είναι τίγκα εθιστικό. Η κοπελιά μου με βρίζει όλη μέρα που το βλέπω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παντως τα ονοματα ολονων ξερεις οποτε το παρακολουθεις... busted...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ έχω πάθει πλάκα πάντως. Έχω φτάσει να κοιμάμαι μόνο 6.00-7.00 το πρωί που κλείνουν οι κάμερες στο Nova... Θλιβερό το ξέρω αλλά...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σαφως ξερεις περισσοτερα σχετικα με το σαιτ και αυτο φαινεται απο την ημερομηνια εγγραφης σου αλλα για ενα μικρο λαθος θα μπορουσες να αντιδρασεις ποιο κουλ εξαλλου δεν προκεται για καποιο τοσο σοβαρο θεμα! Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον συγκεκριμένο χρήστη καλύτερα απο εσένα, επέτρεψε μου να σου πω ότι αυτή ήταν η cool αντίδρασή του. Ευτυχώς ήταν στις καλές του σήμερα. edit: δεν έχει post merge πλέον? Sorry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.