marantonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ξεφτίλα τους.Και στην Κορομηλά που δίθεν είναι με το μέρος των παιδιών.Κάθε μέρα τους αλλάζουν τους κανόνες και τώρα τους βάζουν σόνι και καλά να μαλώσουν μεταξύ τους φανερώνοντας την ψηφοφορία. Πόσο χαζοί νομίζουν οτι είμαστε πια ρε? Θέλουν τα παιδιά να πουν κάτι και φωνάζει ο Βig ΌΧΙ ΌΧΙ στο αυτί της Ρουλας. Ξεφτίλα ρε. Αστα φιλε. Κι εγω μεσω του Big Brother εμαθα πως ειναι αδικη η ζωη.
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τι πιστεύετε για τον Αλέξη και την Στέλλα? Έκανε καλά που της εξομολογήθηκε τον έρωτα του? Paredwse μπορείς σε παρακαλώ να ανοίξεις ένα σχετικό poll. Ευχαριστώ.
lalanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Sellers βάλε spoilers ρε...Κάποιοι περιμένουν να αγοράσουν το box set στο τέλος της σεζόν, δε θέλουν να ξέρουν από τώρα τι έγινε...Εντάξει; Άιντε, κακομαθημένα όλα...
Sellers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Sellers βάλε spoilers ρε...Κάποιοι περιμένουν να αγοράσουν το box set στο τέλος της σεζόν, δε θέλουν να ξέρουν από τώρα τι έγινε...Εντάξει; Άιντε, κακομαθημένα όλα... Spoiler free είναι το τοπικ φίλε. Αλλού τους τσαμπουκάδες σου. Μάθαμε τώρα όλοι. Ο άλλος να πούμε προχτές χωρίς να έχει δει το Big Brother το 1, μπαίνει στο τόπικ να πούμε, και γυρίζει και μου λέει ''ρε φίλε βάλε σε σπόιλερ ότι νίκησε ο Τσάκας, μερικοί δεν το έχουμε δει''. Ε και τι να κάνουμε τώρα εμείς ρε παιδιά? Είναι δυνατόν να γίνει σοβαρή συζήτηση έτσι? Ο άλλος μπαίνει σε ένα τόπικ που μιλάμε για το Big Brother Season 5 χωρίς να έχει δει καν την 1? Λογικό δεν είναι να διαβάσει πράγματα που δεν θα έχει δει. Έλεος μερικοί. Τέσπα. Δεν θα χαλάσω το τόπικ για τις εξυπνάδες μερικών. Πάω να στείλω μήνυμα να φύγει η Ελεάνα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Πάω να στείλω μήνυμα να φύγει η Ελεάνα. H Εβελίνα άσχετε. (έχω στείλει 5 από το πρωί)
Dannie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εχω δει καποια επεισοδια και κυριως λαιβ και καταλαβα οτι η τεχνικη Τσακα(BigBrother1)εχει ακομα απηχηση....ο Κρητικος προωθειτε απο παντου να παρει τα λεφτα Κορομηλα αποτυχημενη παρουσιαστρια...δυστυχως επρεπε να το αποδειξει αλλη μια φορα!!!
kalamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εχω δει καποια επεισοδια και κυριως λαιβ και καταλαβα οτι η τεχνικη Τσακα(BigBrother1)εχει ακομα απηχηση....ο Κρητικος προωθειτε απο παντου να παρει τα λεφτα Κορομηλα αποτυχημενη παρουσιαστρια...δυστυχως επρεπε να το αποδειξει αλλη μια φορα!!! + 1000
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Spoiler free είναι το τοπικ φίλε. Αλλού τους τσαμπουκάδες σου. Μάθαμε τώρα όλοι. Ο άλλος να πούμε προχτές χωρίς να έχει δει το Big Brother το 1, μπαίνει στο τόπικ να πούμε, και γυρίζει και μου λέει ''ρε φίλε βάλε σε σπόιλερ ότι νίκησε ο Τσάκας, μερικοί δεν το έχουμε δει''. Ε και τι να κάνουμε τώρα εμείς ρε παιδιά? Είναι δυνατόν να γίνει σοβαρή συζήτηση έτσι? Ο άλλος μπαίνει σε ένα τόπικ που μιλάμε για το Big Brother Season 5 χωρίς να έχει δει καν την 1? Λογικό δεν είναι να διαβάσει πράγματα που δεν θα έχει δει. Έλεος μερικοί. Τέσπα. Δεν θα χαλάσω το τόπικ για τις εξυπνάδες μερικών. Πάω να στείλω μήνυμα να φύγει η Ελεάνα. μιλάμε ότι έχω λιώσει... Απο τα καλύτερα μηνυματα ever! και να σου πω κάτι? μαάθε πρώτα πως λέγεται το κορίτσι, και μετά στελνε σου μου σου! Αν και, εγώ, θέλω να μείνει η νάρα, μου εχει υποσχεθεί προσωπικό χωρό αν κερδίσει τα λεφτά. (όπως και σε αλλους 2 εκατομμύρια άντρες κ γυναικες)! Θα ξεκωλωθεί το κορίτσι λέμε!
Dannie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 H Εβελίνα άσχετε. (έχω στείλει 5 από το πρωί) Εκανες ποιο πλουσιο τον ΑΛΦΑΑΑΑΑΑΑ.... Εχουμε τα ποιο ακριβα sms σε παιχνιδια ανα τον κοσμο...! Στην γιουροβιζιον ενα sms εδω κοστιζε 1,19 και Ολλανδια ας πουμε 0,20 η Γερμανια κ.τ.λ! Κλεφτες....!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δε με νοιάζει, αρκεί που την έβγαλα έξω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χαχαχα σωστός! Ήμουν τόσο προσηλωμένος να απαντήσω στο φίλο που μου ξέφυγε το προφανές. Παιχνίδια που παίζει η ζωή καμμιά φορά...
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χαχαχα σωστός! Ήμουν τόσο προσηλωμένος να απαντήσω στο φίλο που μου ξέφυγε το προφανές. Παιχνίδια που παίζει η ζωή καμμιά φορά... Διόρθωσε το με εντιτ τουλάχιστον. Θα μπερδέψεις τόσο χιλιάδες κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.