Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Και εγω νευριασα λιγο σημερα και η κοπελα μου ακομα περισσοτερα. Ενταξει ενηλικες ειναι, ο,τι θελουν κανουν. Επεσε πολυ χαμηλα η Κορομηλα σιγουρα.

Mα τι εκανε η παιχτρια???

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1.ο τροπος που μιλαει ειναι αυτος που θα επρεπε μπας και κερδισει θεατες.(με 10-15% agb ενα project μυριων δεν βγαινει)

2.η αντιδραση που δεν υπαρχει ειναι η καταντια...ξαφνικα τα χανουν με τις καμερες?

3.Η παραγωγη+καναλι γενικοτερα επρεπε να ειναι αποστασιοποιημενη απο ολους ή να τους προωθει ολους!

ξεκαθαρη προωθηση/χειραγωγηση κοινου για τον πονεμενο κρητικο και τον βολιωτη και ακομη πιο ξεκαθαρη αντιπαθεια στον παιχνιδιαρη:P αλεξη.

4.μπορει καποιος να μου πει ποτε επιλεγουν αν θα ναι 2 ή 3 ή 4 υποψηφιοι?

5.θα πρεπει ολοι να καταλαβετε οτι οσοι συμμετεχουν εκει μεσα θα εχουν σοβαρα προβληματα οποιουδηποτε ειδους...

6.καποιος απο την παραγωγη να ανεβασει καπου το βιντεο απο catfight ελινας βαλεντινας

Δημοσ.

Ήταν ένα κυριακάτικο βράδυ, σαν όλα τα άλλα. Ένιωθα πως έπρεπε να χαλαρώσω μετά από μια σκληρή και κουραστική μέρα στο Internet. Αφού ζέστανα νερό, πήδηξα στη μπανιέρα σαν το δαίμονα της Τασμανίας και άρχισα να ξεπλένω τη βρώμα από πάνω μου. Όσο το τηλέφωνο της ντουζιέρας έλουζε τα αχαμνά μου, σκέφτηκα πως πρέπει να σταματήσω να βλέπω τσόντες με νάνους και άλογα... 10 φορές μέσα σε μια μέρα ήταν αρκετές!

Μόλις τελείωσα, φόρεσα τις πιτζάμες μου. Ήταν από 'κείνες τις γυαλιστερές που φοράνε οι γέροι. Μου άρεσαν γιατί έτριβα πάνω τους τα στυλό μου, ύστερα τα πλησίαζα σε ένα κομματάκι χαρτί και εκείνα έλκονταν στους φτηνιάρικους BIC λες και ήταν μαγνήτες. Το φαινόμενο αυτό το ονόμαζα "Θαύμα".

Φόρεσα τις αναπαυτικές παντόφλες που μου είχε κάνει δώρο η Α. Ήταν από εκείνες τις αστείες, σε σχήμα κάποιου ζώου. Οι συγκεκριμένες, είχαν τη μορφή ενός ταράνδου. Η Α. μου είχε πει ότι ο τάρανδος μου μοιάζει ή μάλλον ότι εγώ μοιάζω στον τάρανδο. Ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Φαντάζομαι πως αν δεν την είχε προλάβει ο καρκίνος, θα είχα μάθει.

Στο διπλανό διαμέρισμα ο κύριος Παναγιώτης, ο πρώην αστυνομικός πάλι έδερνε τη γυναίκα του. "Για όνομα!" σκέφτηκα, "Είναι 9 παρά, καιρός ήταν!". Ανάμεσα στους ήχους της παλλόμενης σάρκας, μπορούσε κανείς να ακούσει τις απελπισμένες εκκλήσεις ελέους της γυναίκας. "C'est la vie" ψιθύρισα χαμογελώντας και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο ψυχαγωγίας.

Όλα ήταν εκεί, περιμένοντας τον αφέντη τους: η τηλεόραση που έπιανε όλο τον τοίχο, το stuff μου, τα snuff films μου, ο μικρός δούλος από την Αφρική που είχα αγοράσει. Σήμερα βέβαια δεν είχα όρεξη για παιχνίδια, οπότε του έδωσα ρεπό. Όχι, σήμερα θα έβλεπα το καινούργιο παιχνίδι ανθρωποφαγίας , είχε πρεμιέρα. Γενικά, μου άρεσε να παρακολουθώ τους ανθρώπους, το έβλεπα σαν hobby. Είχα αγοράσει και τηλεσκόπιο για να παρακολουθώ από το δωμάτιο ψυχαγωγίας, αλλά από τότε που δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το διαμέρισμα μου, κατάλαβα ότι υπάρχουν και κομπλεξικοί σ' αυτόν τον κόσμο. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια τρομερή διευκόλυνση.

Πίνοντας ένα ζεστό τσάι από ουίσκι και καπνίζοντας τα αγαπημένα μου Gauloises μπλε, κάνοντας γραμμές κόκας ενδιάμεσα, απολάμβανα την εκπομπή, μέχρι που κάτι τρομερό συνέβη. Η παρουσιάστρια είχε ανάρμοστη συμπεριφορά καθώς μιλούσε με μια παίκτρια. Δεν την άφηνε να αποτελειώσει το λαχταριστό ανθρώπινο πόδι -γυναικείο, κρίνοντας από το εκπληκτικό πεντικιούρ- που είχε αρχίσει να τρώει, κάνοντας συνεχώς προβοκατόρικες ερωτήσεις, μη αφήνοντας τη να απαντήσει. Έκλεισα την τηλεόραση, αηδιασμένος. "Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ;" αναρωτήθηκα. Νομίζω πως σήμερα έχασα μια για πάντα την αθωότητα μου.

Δημοσ.

3 η 4 υποψηφιοι βγαινουν οταν καποιοι εχουν ιδιο αριθμο ψηφων.Τόσο εξελιγμένα ειναι τα πραγματα στον αλφα!!!!!

Αυτό που είπες για τα προβλήματα είναι 1000000% σίγουρο αν και μερικοί δείχνουν πολλά σημάδια ότι έχουν πολλά είδους προβλήματα πριν από την εισοδό τους.

Αλλά αυτό που γίνεται είναι εξευτελιστικό.Είχε πολύ χαβαλέ με τις πλάκες που τους κάνανε όλη την εβδομάδα και το έβλεπα.Αλλά με αυτό που έγινε σήμερα ξενέρωσα πραγματικά γιατί το δείχνουν ξεκάθαρα ότι μας θεωρούν κοροιδα και ξεφτιλίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις για χάρη της τηλεθέασης.

Οπως άδικο είναι και αυτό που είπες και για τον κρητικό και τον Γιώργο.Γιατί να μας δείξουν το σόι του σήμερα?Οι άλλοι δεν εχουν σόι?Δεν θα ήθελαν να τους δουν?

Και το θέμα είναι πως δεν έχει και κάτι άλλο να δεις.Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε την καλυτερη βλακεία από όλες τις βλακείες που παίζουν.

Δημοσ.

Μα λογικο δεν ειναι να βαλουν ατομα που θα ειναι των ακρων ωστε να ειναι πιο "ενδιαφερον"? Παντως απορω, ποιος αλητης απο τον alpha σου εχει παρει το τηλεκοντρολ και δεν μπορεις να αλλαξεις καναλι

Δημοσ.
Ξεφτίλα τους.Και στην Κορομηλά που δίθεν είναι με το μέρος των παιδιών.

Κάθε μέρα τους αλλάζουν τους κανόνες και τώρα τους βάζουν σόνι και καλά να μαλώσουν μεταξύ τους φανερώνοντας την ψηφοφορία.

Πόσο χαζοί νομίζουν οτι είμαστε πια ρε?

Θέλουν τα παιδιά να πουν κάτι και φωνάζει ο Βig ΌΧΙ ΌΧΙ στο αυτί της Ρουλας.

Ξεφτίλα ρε.

Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Μ'αρέσει που τα γράφεις και σοβαρά.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να βρώ το τελευταίο επεισόδιο online; Απο χθές με έχει πιάσει ενα σφίξιμο στο στομάχι, ξέχασα να το δώ και έχασα το τι ειπώθηκε μεταξύ Εβελίνας και Μαρίας. Παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί, δεν αντέχω άλλο με τόσα αναπάντητα ερωτήματα!

Δημοσ.
Παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί, δεν αντέχω άλλο με τόσα αναπάντητα ερωτήματα!

Απο το Lost έχω να νιώσω έτσι.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει τρόπος να βρώ το τελευταίο επεισόδιο online; Απο χθές με έχει πιάσει ενα σφίξιμο στο στομάχι, ξέχασα να το δώ και έχασα το τι ειπώθηκε μεταξύ Εβελίνας και Μαρίας. Παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί, δεν αντέχω άλλο με τόσα αναπάντητα ερωτήματα!

Δε φεύγει έτσι εύκολα το σφίξιμο φίλε. Κι εγώ νόμιζα ότι θα μου περάσει μόλις μάθω τι έγινε τελικά στο χτεσινό live αλλά τίποτα. Στην αρχή νιώθεις λίγο καλύτερα μετά όμως επανέρχεται πιο δυνατό από πριν. Ίσως αν μαθαίναμε τι ψυθίρισε η Εβελίνα στη Νάρα να βοηθούσε λίγο παραπάνω...δε ξέρω... υποθέσεις κάνω.

Δημοσ.

ειναι ενα αποτυχημενο project(10-15% agb)που δεινει δουλεια σε 200-300 ατομα.

εμενα μου φτανει για να υπαρχει στην τν.

λαζοπουλος / ραδιο αρβυλα κτλ.ειναι καλυτεροι δηλ ?κυριως για το 2ο μου θυμιζει το χιουμορ που καναμε στο σχολειο...(+οτι και στα 2 αυτοι που το παρουσιαζουν ειναι βολεμενοι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...