vasilisga Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παίζει link για το 2; οντως μου φαινεται υπερβολικα χαμηλο ποσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 σίγουρα δεν λέει καπου (σε χιλιάδες ευρώ) δηλαδή Χ1000 ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 σίγουρα δεν λέει καπου (σε χιλιάδες ευρώ) δηλαδή Χ1000 ???? ναι έχει νούμερο 39 στον πίνακα και ποσά εκφρασμένα σε χιλιάδες ευρώ... άρα 39,000 ευρώ... για τον Ομιλο Πλαίσιο... Εβαλα και το λινκ πιο πανω... Και δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει και εσείς άλλα στα εκθεσιακά κομμάτια έχει ΞΕΣΚΑΨΕΙ ΑΡΧΑΙΑ κομμάτια που υποτίθεται ότι για μερικά έχει περάσει μέχρι και 1.5 έτος(από όσο θυμάμαι) από την τελευταία φορά που πουλιόντουσαν στο εν λόγω μαγαζί... Έλεος, μέχρι και στα Αναλώσιμα πουλάει Εκθεσιακά κομμάτια.....\ Και αν δεν ήταν για το ξεστοκάρισμα των Εκθεσιακών Κομματιών θα έλεγα από μέσα μου και εγώ "Ναι σιγά, για να μην πληρώσει μεγάλη φορολογία το κάνει"... Kοιτάχτε στον Πινακα Καταστασης Συνολικών Εσόδων εκεί που λέει Κέρδη/Ζημίες Μετά Από Φόρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ναι έχει νούμερο 39 στον πίνακα και ποσά εκφρασμένα σε χιλιάδες ευρώ... άρα 39,000 ευρώ... για τον Ομιλο Πλαίσιο... Εβαλα και το λινκ πιο πανω... Και δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει και εσείς άλλα στα εκθεσιακά κομμάτια έχει ΞΕΣΚΑΨΕΙ ΑΡΧΑΙΑ κομμάτια που υποτίθεται ότι για μερικά έχει περάσει μέχρι και 1.5 έτος(από όσο θυμάμαι) από την τελευταία φορά που πουλιόντουσαν στο εν λόγω μαγαζί... Έλεος, μέχρι και στα Αναλώσιμα πουλάει Εκθεσιακά κομμάτια.....\ Kοιτάχτε στον Πινακα Καταστασης Συνολικών Εσόδων εκεί που λέει Κέρδη/Ζημίες Μετά Από Φόρους τα ποσα ειναι σε χιλιαδες ευρω δηλαδη οπου λεει 1 ειναι ισο με 1000ε αρα 30000χ1000=30000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 τα ποσα ειναι σε χιλιαδες ευρωδηλαδη οπου λεει 1 ειναι ισο με 1000ε αρα 30000χ1000=30000000 Σόρρυ αλλά πού είδες στην Κατάσταση Αποτελεσμάτων 30000 να το δω και εγώ; Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παντος όπως και να έχει οι περισσότερες εταιρέιες στις μέρες μας είναι χρεωμένες μέχρι το κόκαλο... έχει πέσει η αγορά + οτι το κράτος δεν τους επιστρέφη το φπα ... δύσκολα να βρείς επιχείρηση που να παρουσιάζει τζίρο και όχι ζημία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Σόρρυ αλλά πού είδες στην Κατάσταση Αποτελεσμάτων 30000 να το δω και εγώ; το καχ δεν σημαινει και κερδη... στο τελος υπαρχει αναλυτικος πινακας με καθαρα κερδη, και κατω κατω λεει οτι τα ποσα ειναι σε χιλιαδες ευρω σορυ ειναι μικτα τα κερδη για να βρεις τα καθαρα θελει ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παίζει link για το 2; Ελαφρά αύξηση πωλήσεων για Πλαίσιο Computers Η αύξηση των πωλήσεων, έστω και σε μονοψήφια επίπεδα, κατά το α’ εξάμηνο του 2010 δεν ήταν αρκετή για την Πλαίσιο Computers προκειμένου να διατηρήσει θετικό πρόσημο και στην κερδοφορία, καθώς ο έντονος ανταγωνισμός και η έκτακτη εισφορά είχαν ως αποτέλεσμα η γνωστή αλυσίδα να παρουσιάσει οριακά καθαρά κέρδη. Συγκεκριμένα, σε ενοποιημένη βάση οι πωλήσεις το πρώτο μισό του 2010 αυξήθηκαν κατά 4,9% στα 184,282 εκατ. ευρώ με την Πλαίσιο Computers να εκτιμά ότι έχει διευρύνει τα μερίδια της σε μία αγορά που δείχνει να κινείται πτωτικά τους πρώτους μήνες του 2010 με την συνολική πτώση να εκτιμάται ότι ανέρχεται σε διψήφιο ποσοστό. Όμως, η επιθετική τιμολογιακή πολιτική -δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει στην αγορά της λιανικής πώλησης ψηφιακών προϊόντων- επηρέασε τη λειτουργική κερδοφορία με τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) να διαμορφώνονται στα 4,256 εκατ. ευρώ παρά τη μείωση των εξόδων κατά 6,5%. Τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν κατά 18,3% στα 1,207 εκατ. ευρώ. Η έκτακτη εισφορά η οποία υπολογίστηκε στα 0,8 εκατ. ευρώ και επιβάρυνε εξ’ ολοκλήρου στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου είχε ως αποτέλεσμα τα καθαρά κέρδη να ανέλθουν σε μόλις 39.000 ευρώ (-95,4%). διελυσε τον ανταγωνισμο κατα τα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 το καχ δεν σημαινει και κερδη...στο τελος υπαρχει αναλυτικος πινακας με καθαρα κερδη, και κατω κατω λεει οτι τα ποσα ειναι σε χιλιαδες ευρω σορυ ειναι μικτα τα κερδη για να βρεις τα καθαρα θελει ωρες Στο προήγουμενο ποστ έχω βάλει και φωτό ... επίσης απάντησε μόλις και ο akalos... Πάντως αρκετά αποκαρδιωτικό το ότι η έκτακτη φορολογία που θέλουν να την κάνουν και μόνιμη, κόστισε τόσο πολύ σε μία τόσο μεγάλη αλυσίδα.... Δεν θέλω να φανταστώ τι συμβαίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις....:rolleyes: ---------- Προσθήκη στις 19:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ---------- διελυσε τον ανταγωνισμο κατα τα αλλα Το όμορφο και αγγελικά πλασμένο κράτος μας θες να πεις... Ας βλέπουμε και την μεγαλύτερη εικόνα καμία φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 τωρα που μαγαζαρες μπαινουν χωρις φοβο και παθος στην λιστα μας για παραγγελιες εξωτερικου,να δουμε τι εχει να γινει(βλεπε amazon.co.uk) αμα ερθει και το newegg κατα δω,οπως φημολογειται... ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ το μπερδεμα των προιοντων του φυσικου μαγαζιου με τα προιοντα που πουλουνται στο internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τους εχουν ρουφήξει το αίμα! Στο λέω εγώ.. και στις μικρές και στις μεσαίες και στις μεγάλες ... απλα η μεγάλες έχουν μικρότερο κίνδυνο χρεωκοπίας. Και μετά λέμε γτ έχουμε ανεργία ... πού να επιβιώσει επιχείρηση στην ελλάδα άρα που να βρείς δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και το ξέρετε ότι το "καλό" μας ΔΝΤ θέλει να γίνει ΜΟΝΙΜΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ...(που ξεκινά από το 5 και φτάνει στο 10%...) κοινώς καταλάβατε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 παιδια 39000ε μου φαινεται οτι ειναι αδιανοητο να ειναι τα καθαρα κερδη... δηλαδη η επιχειρηση ειναι οριακα με θετικο προσημο? και στον επομενο ισολογισμο δεν θα εχουν εσοδα αλλα θα βαλουν και απο την τσεπη τους δεν νομιζω... επισης φιλε sowhat το 39 που μου επισημαινεις ξαναλεω δεν ειναι τα καθαρα κερδη... τελος παντων ας συνεχισουμε on topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 παιδια 39000ε μου φαινεται οτι ειναι αδιανοητο να ειναι τα καθαρα κερδη...δηλαδη η επιχειρηση ειναι οριακα με θετικο προσημο? και στον επομενο ισολογισμο δεν θα εχουν εσοδα αλλα θα βαλουν και απο την τσεπη τους δεν νομιζω... επισης φιλε sowhat το 39 που μου επισημαινεις ξαναλεω δεν ειναι τα καθαρα κερδη... τελος παντων ας συνεχισουμε on topic Και ποια είναι; Δεν τρέχει τίποτα για ένα ποστ οφφ τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τους εχουν ρουφήξει το αίμα! Στο λέω εγώ.. και στις μικρές και στις μεσαίες και στις μεγάλες μας εχουν ρουφηξει το αιμα,(ΟΝ ΤΟΠΙΚ)ε!.. δεν θα μου το ρουφηξει και το καθε πλαισιο χωριστα για να διατηρησει τα κερδη του. ΕΛΕΟC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα