plaths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πως γντ μερικα σιτε να μην δουλευουν στο firefox οταν δουλευουν στο Opera μιλαω για browsers.!
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν τεχνικές και κατασκευαστικές διαφορές ανάμεσα στους browsers όπως και μεταξύ των εκδόσεων του ίδιου browser. O καλός προγραμματιστής κάνει τις ανάλογες δοκιμές και φτιάχνει συμβατό κώδικα ανάλογα με τις ανάγκες.
plaths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν τεχνικές και κατασκευαστικές διαφορές ανάμεσα στους browsers όπως και μεταξύ των εκδόσεων του ίδιου browser. O καλός προγραμματιστής κάνει τις ανάλογες δοκιμές και φτιάχνει συμβατό κώδικα ανάλογα με τις ανάγκες. ευχαριστο!
plaths Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι δεν μου δουλευει το σιτε μου αλλα μονο αμα παω με proxy...:S
darthinvader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι δεν μου δουλευει το σιτε μου αλλα μονο αμα παω με proxy...:S μαλλον πρεπει αυτες οι σελιδες να μην επιτρεπουν προσβαση απο ελλαδα αν και το αποκλιεω μιας και δουλευει σε οπερα who knows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.