play_maker4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Είσα γουρλής, το ξέρεις;! Μόλις λύθηκε και το πρόβλημα με τον άλλον παραγωγό! ---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ---------- Φυσικά και θέλουμε! Ροκ μπαλάντες κ.λπ.; Αν ναι, τότε είσαι του γούστου μου Ναι μπαλαντες και γενικα σιγανα τραγουδια ειναι τα αγαπημενα μου..
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ναι μπαλαντες και γενικα σιγανα τραγουδια ειναι τα αγαπημενα μου.. Πολύ ωραία τότε! Βασικά, μήπως είσαι ο Γρηγόρης; Ή σε μπέρδεψα με άλλον; ---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ---------- Παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτηκα τον αυτόματο παραγωγό να τον χωρίσω σε μέρες που θα παίζει διαφορετικά είδη μουσικής. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Π.χ. κάθε Δευτέρα νέες επιτυχίες, κάθε Τρίτη παλιές ροκ επιτυχίες, κάθε Τετάρτη έντεχνο, ή μπορώ να το χωρίσω και με βάση την ώρα, όπου π.χ. το πρωί ποπ, το μεσημέρι έντεχα και το βράδυ για παράδειγμα παλιές επιτυχίες ροκ, όπως είπα παραπάνω.
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Στις 11 εκπομπούλα με ροκ επιτυχίες κ.λπ. κ.λπ.
giorgos147 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλη δουλεια.μπραβο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
katsikoula Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 [/color]Παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτηκα τον αυτόματο παραγωγό να τον χωρίσω σε μέρες που θα παίζει διαφορετικά είδη μουσικής. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Π.χ. κάθε Δευτέρα νέες επιτυχίες, κάθε Τρίτη παλιές ροκ επιτυχίες, κάθε Τετάρτη έντεχνο, ή μπορώ να το χωρίσω και με βάση την ώρα, όπου π.χ. το πρωί ποπ, το μεσημέρι έντεχα και το βράδυ για παράδειγμα παλιές επιτυχίες ροκ, όπως είπα παραπάνω. ξερω οτι αργησα αλλα πολυ μου αρεσει αυτη η ιδεα!!!
giorgos147 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ξερω οτι αργησα αλλα πολυ μου αρεσει αυτη η ιδεα!!! Κάλιο αργά παρά ποτέ! Θα το κοιτάξω τότε!
play_maker4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραία τότε! Βασικά, μήπως είσαι ο Γρηγόρης; Ή σε μπέρδεψα με άλλον; ---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ---------- Παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτηκα τον αυτόματο παραγωγό να τον χωρίσω σε μέρες που θα παίζει διαφορετικά είδη μουσικής. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Π.χ. κάθε Δευτέρα νέες επιτυχίες, κάθε Τρίτη παλιές ροκ επιτυχίες, κάθε Τετάρτη έντεχνο, ή μπορώ να το χωρίσω και με βάση την ώρα, όπου π.χ. το πρωί ποπ, το μεσημέρι έντεχα και το βράδυ για παράδειγμα παλιές επιτυχίες ροκ, όπως είπα παραπάνω. οχι φιλε μαλλον λαθος κανεις.. Νικολα με λενε
katsikoula Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 παιδια δεν μπορω να συνδεθω με τον σταθμο. το site βγαζει το εξης προβλημα: Can not to connect to server, please ckeck ip,port & pass.If are correct then something is block it, like firewall ενω ο vlc: Your input can't be opened: VLC is unable to open the MRL 'http://85.25.106.180:80 '. Check the log for details. καμια προταση?
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 παιδια δεν μπορω να συνδεθω με τον σταθμο. το site βγαζει το εξης προβλημα: Can not to connect to server, please ckeck ip,port & pass.If are correct then something is block it, like firewall ενω ο vlc: Your input can't be opened: VLC is unable to open the MRL 'http://85.25.106.180:80 '. Check the log for details. καμια προταση? Αν και αργά, δε πειράζει. Πλέον η σελίδα είναι πάλι σε λειτουργία. Εδώ και περίπου 20+ μέρες. Όπως θα δείτε έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Δυστυχώς οι ειδήσεις δε μπορούσαν να παραμείνουν. Πώς σας φαίνεται; Επίσης, μη ξεχνάτε ότι όποιος ενδιαφέρεται να γίνει παραγωγός, μπορεί να έρθει σε επαφή ώστε να μπει στο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.