giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 παντως αυτη τη στιγμη το μικροφωνο λειτουργει τελεια! πολυ καλη δουλεια!!!!Thunderstruck!!! Ε, δεν είπαμε; Εγώ είμαι ο μόνος που λειτουργεί σωστά το μικρόφωνο.
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ε, δεν είπαμε; Εγώ είμαι ο μόνος που λειτουργεί σωστά το μικρόφωνο. α ωστε εσυ μιλουσες τωρα! ωραια θα σε ακουσω κανενα 20λεπτο μεχρι να παω για υπνο. περιμενω scorpions!!! edit:μιλαμε εγραψες με τον Bon Jovi! αλλα ακομα περιμενω scorpions
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 α ωστε εσυ μιλουσες τωρα! ωραιαθα σε ακουσω κανενα 20λεπτο μεχρι να παω για υπνο. περιμενω scorpions!!! Βρε κατσικούλα, επειδή δεν είμαι σίγουρος, είσαι άντρας ή γυναίκα;
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Βρε κατσικούλα, επειδή δεν είμαι σίγουρος, είσαι άντρας ή γυναίκα; οντως αυτο το ψευδώνυμο ειναι λιγο προβληματικο... θα σε απογοητευσω λεγοντας σου οτι ειμαι αντρας ειχα πει στον ξαδερφο μου να μου κανει ενα account στο forum με το ονομα katsikaki αλλα επειδη δεν το δεχοταν με εκανε katsikoula. τεσπα δεν πιστευω να μην ακουσω την παραγγελια μου τωρα ε???
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 οντως αυτο το ψευδώνυμο ειναι λιγο προβληματικο...θα σε απογοητευσω λεγοντας σου οτι ειμαι αντρας ειχα πει στον ξαδερφο μου να μου κανει ενα account στο forum με το ονομα katsikaki αλλα επειδη δεν το δεχοταν με εκανε katsikoula. τεσπα δεν πιστευω να μην ακουσω την παραγγελια μου τωρα ε??? Όχι ρε, ρωτάω για να μη κάνω καμιά γκάφα! Θυμάμαι ότι κάπου είχα δει ότι είσαι ο κατσικούλας.
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ωραιο κομματι αυτο. αυτος ειναι κ ο λογος που πρεπει να κανεις tweeter account. για τις αφιερωσεις
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 «Ο katsikoulas...ένα παιδί από μία κοινότητα...» :lol: Έλεος βρε!
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 «Ο katsikoulas...ένα παιδί από μία κοινότητα...» :lol: Έλεος βρε! μπορουσε και χειροτερα
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 «Ο katsikoulas...ένα παιδί από μία κοινότητα...» :lol: Έλεος βρε! Βρε, ειναι "γνωστοί" εκεί μέσα Και άσε που είχα το άγχος μη χώσω κανένα "Η κατσικούλα"
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Βρε, ειναι "γνωστοί" εκεί μέσα Και άσε που είχα το άγχος μη χώσω κανένα "Η κατσικούλα" αμα εχωνες τιποτα τετοιο θα τα εψελνα στο ξαδερφο μου μετα οποτε μην ανησυχεις
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 αμα εχωνες τιποτα τετοιο θα τα εψελνα στο ξαδερφο μου μετα οποτε μην ανησυχεις Πόση ώρα είπες θα μείνεις; Έχω ώρα να σε καληνυχτίσω;
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 παντως πρεπει να ισορροπησεις λιγακι την ενταση αναμεσα στο μικροφωνο και στην μουσικη. μολις μιλας πρεπει να το δυναμωνω για να σε ακουσω Πόση ώρα είπες θα μείνεις; Έχω ώρα να σε καληνυχτίσω; αντε θα κατσω μεχρι τις 11 επειδη βαζεις ωραια μουσικη! περιμενουμε προγραμμα με τις ωρες που παιζεις μουσικη!
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 περιμενουμε προγραμμα με τις ωρες που παιζεις μουσικη! Εγώ δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος αν "θα παίζω". Παίζω τώρα ίσα-ίσα να καλύψω τα κενά. Βέβαια, ανάλογα, αν το θέλει το κοινό, θα μείνω. Θα δω.
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 καληνυχτιζω το forum με μια ερωτηση προς τον topic starter. αυτος ο "προεδρος" ποιος ειναι?
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 καληνυχτιζω το forum με μια ερωτηση προς τον topic starter. αυτος ο "προεδρος" ποιος ειναι? Χαχ. Υψιλόβαθμο στέλεχος σε σχολή. Καλό βράδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.