Προς το περιεχόμενο

Νέo WebRadio

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν υπάρχει θέμα με τη ποιότητα του ήχου των τραγουδιών, αυτός, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι άριστος. Άλλωστε είναι MP3 στα 128kbps. Με τα μικρόφωνα έχουμε πρόβλημα.

Όλα διορθώνονται με καλή θέληση, όρεξη και μεράκι, πράγμα που βλέπω ότι τα έχεις...

Πρόταση

Αν έβαζες εκεί ένα forum όπου θα συζητούν οι παραγωγοί με τους ακροατές...Τί θα έλεγες...;;;

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όλα διορθώνονται με καλή θέληση, όρεξη και μεράκι, πράγμα που βλέπω ότι τα έχεις...

Πίστεψέ με, έχω φάει το χθεσινό μεσημέρι και τώρα το σημερινό για να ψάχνω πιθανές λύσεις! Με τον έναν παραγωγό μάλλον βρήκαμε λύση, με τον άλλο ακόμα ψάχνουμε.

Πρόταση

Αν έβαζες εκεί ένα forum όπου θα συζητούν οι παραγωγοί με τους ακροατές...Τί θα έλεγες...;;;

Μμμ, δεν είναι κακή ιδέα! Ίσως στο μέλλον όταν έχει δημιουργηθεί μια βάση από χρήστες.

Δημοσ.
Σου εύχομαι τα καλύτερα...:)

Είσα γουρλής, το ξέρεις;! :-D

Μόλις λύθηκε και το πρόβλημα με τον άλλον παραγωγό!

---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

πολυ καλη προσπαθεια.. Αν θελεις καποιον για βραδυνες ωρες με σοφτ μουσικη η μπαλαντες κτλ εδω ειμαστε! :)

Φυσικά και θέλουμε! Ροκ μπαλάντες κ.λπ.; Αν ναι, τότε είσαι του γούστου μου :-)

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο από εμένα...Μην σταθείς και παίζεις ένα είδος μόνο...Παίξε όλα τα είδη μουσικής για να ικανοποιούνται όλα τα γούστα...:)

Δημοσ.
Κάτι τελευταίο από εμένα...Μην σταθείς και παίζεις ένα είδος μόνο...Παίξε όλα τα είδη μουσικής για να ικανοποιούνται όλα τα γούστα...:)

Αυτό ήδη γίνεται.

Υπάρχουν, όπως έχω πει, παραγωγοί που παίζουν όλα τα είδη.

Εγώ π.χ. πιάνω δεκαετίες του 70-80-90.

Π.χ. ο άλλος παραγωγός μαζί με μία κοπέλα που κάνουν εκπομπή (και έχουν σήμερα 6-8), παίζουν τα τελευταία Top Hits.

Άλλος παραγωγός παίζει πιο Club Songs.

Ο AutoDJ από την άλλη, έχει γενική θεματολογία στη μουσική, με κύριο θέμα όμως τη ξένη μουσική και που και που κάποιο Ελληνικό. Έχει κυρίως χαλαρά κομματάκια.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει θέμα με τη ποιότητα του ήχου των τραγουδιών, αυτός, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι άριστος. Άλλωστε είναι MP3 στα 128kbps. Με τα μικρόφωνα έχουμε πρόβλημα.

Ο ηχος θελει καλυτερη ρυθμιση. Αναλογα με το προγραμμα που κανεις το broadcast ρυθμιζεις μπασα/μεσαιες/πριμα κτλ.

και εμεις στον (το αφαιρεσα για να μη θεωρειται διαφημιση) στα 128 kbps παιζουμε αλλα ο ηχος ειναι πολυ καθαρος.

Φιλικα παντα

Δημοσ.
Ο ηχος θελει καλυτερη ρυθμιση. Αναλογα με το προγραμμα που κανεις το broadcast ρυθμιζεις μπασα/μεσαιες/πριμα κτλ.

κ εμεις στον http://www.diamondwebradio.com στα 128 kbps παιζουμε αλλα ο ηχος ειναι πολυ καθαρος.

Φιλικα παντα

το γεγονος οτι εχεις μονο ενα μηνυμα και οτι αναγραφεις το site σου μου κανει λιγο διαφημιση...

Δημοσ.
το γεγονος οτι εχεις μονο ενα μηνυμα και οτι αναγραφεις το site σου μου κανει λιγο διαφημιση...

καλα αυτο το περιμενα να το ελεγε καποιος αλλα τεσπα... να βοηθησω ηθελα

Δημοσ.
καλα αυτο το περιμενα να το ελεγε καποιος αλλα τεσπα... να βοηθησω ηθελα

μαλλον οντως να βοηθησεις ηθελες. αυτο το λεω επειδη ειδα την ημερομηνια εγγραφης σου στο forum.

συγνωμη που σε "εθαψα" :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...