sam sam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραια εμφανιση. σε κραταει, ωστε να μην φυγεις και για να ψαξεις τη σελιδα... ( δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι. αλλα καλο ειναι τα τραγουδια να εχουν την ιδια ενταση και να μην αναγκαζεσαι να αυξομειωνεις την ενταση. )
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραια εμφανιση. σε κραταει, ωστε να μην φυγεις και για να ψαξεις τη σελιδα... Χαίρομαι! Δε περίμενα τόσο θετικά σχόλια! Πολύ ωραία.
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραια εμφανιση. σε κραταει, ωστε να μην φυγεις και για να ψαξεις τη σελιδα... ( δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι. αλλα καλο ειναι τα τραγουδια να εχουν την ιδια ενταση και να μην αναγκαζεσαι να αυξομειωνεις την ενταση. ) οντως αυτο ειναι ενα προβλημα...
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Σε ποια τραγούδια μιλάμε παιδιά; Στο AutoDJ;
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Σε ποια τραγούδια μιλάμε παιδιά; Στο AutoDJ; να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αλλα θα το παρατηρησω και θα ενημερωσω αμεσα
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αλλα θα το παρατηρησω και θα ενημερωσω αμεσα Εντάξει.
rapidrag Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το webradio έγινε ήδη bookmarked, πολύ ωραία προσπάθεια. Οπωσδήποτε twitter account ( είναι must στα online radio) ώστε να υπάρχουν live feeds από τους παραγωγούς
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το webradio έγινε ήδη bookmarked, πολύ ωραία προσπάθεια. Οπωσδήποτε twitter account ( είναι must στα online radio) ώστε να υπάρχουν live feeds από τους παραγωγούς Πολύ ωραία! Πάω να το κάνω αυτή τη στιγμή!
katsikoula Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει. μολις τωρα μιλησε καποιος με το μικροφωνο και ο ηχος ηταν λιγο χαλια... ελπιζω να το διορθωσεις. οντως το twitter account ειναι MUST!!!
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν είμαι εγώ. Δυστυχώς ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα με το μικρόφωνο είμαι εγώ! :S
sam sam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 χμ ! πρεπει να βρεις αμεσα ταυτοτητα για το site σου ! δεν μπορει τη μια να παιζει "μην βροντοχτυπας τα ζαρια" και στο site να αναφερεσαι σε Linkin Park κ.α. και το επομενο τραγουδι να ειναι ροκ... τεσπα οση καλη εντυπωση μου ειχε κανει...τωρα ξενερωσα...
_Anonymous_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Φιλε αν και δε ποσταρω ποτε σε τετοιου ειδους threads..... μπραβο για τη προσπαθεια σου και κανα δυο πραγματα που θα βοηθησουν κατα τη ταπεινη μου γνωμη, ειναι πρωτον το σχολιο του απο πανω.... δλδ θα προτιμουσα να εχεις ζωνες με jazz, rock, κ.λ.π. (Και στην ειδησεογραφια του site) για να μην παιζει οτι ναναι και θα εφτιαχνα λιγο τη ποιοτητα του ηχου σαν τελικο αποτελεσμα, (βαλε ας πουμε κανα srs audio sandbox, ή κατι να σου φτιαχνει τη ποιοτητα του broadcast). To οπτικο αποτελεσμα αν και θελει εμπλουτισμο φαινεται σαν επαγγελματικη δουλεια παντως.
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 χμ ! πρεπει να βρεις αμεσα ταυτοτητα για το site σου ! δεν μπορει τη μια να παιζει "μην βροντοχτυπας τα ζαρια" και στο site να αναφερεσαι σε Linkin Park κ.α. και το επομενο τραγουδι να ειναι ροκ... τεσπα οση καλη εντυπωση μου ειχε κανει...τωρα ξενερωσα... Ρε χαλάρωσε Πλάκα έκανα με έναν φίλο επειδή αυτός που έχει τώρα εκπομπή είχε προβλήματα με το μικρόφωνο και μπήκα εγώ για δεκα λεπτά μέχρι να το φτιάξουμε.
bobnick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα.Πολύ ωραίο το site σου, απλά μπράβο σου...Μόνο κάτι πραματάκια... Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις ήχο από ogg...Έχω ακούσει ότι το ogg stream έχει τέλεια ποιότητα ήχου...
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις ήχο από ogg...Έχω ακούσει ότι το ogg stream έχει τέλεια ποιότητα ήχου... Δεν υπάρχει θέμα με τη ποιότητα του ήχου των τραγουδιών, αυτός, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι άριστος. Άλλωστε είναι MP3 στα 128kbps. Με τα μικρόφωνα έχουμε πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.