katsikoula Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή σου την αναφορά! Από ποικιλία σας υπόσχομαι ότι θα υπάρχει! Όσοι θέλετε να μαθαίνετε νέα μας για: νέους παραγωγούς, εκπομπές και γενικά αλλαγές στο πρόγραμμα, μπορείτε απλά να γραφτείτε στο NewsLetter, κάτω δεξιά. Φυσικά θα ήθελα και τις δικές σας προτάσεις αν νομίζετε ότι κάτι λείπει. ισως θα μπορουσες να κανεις και εναν λογαριασμο στο twitter για ολα τα updates και το ποιος παιζει τωρα. ισως και να ειναι υπερβολη δεν ξερω. ας πουνε και οι αλλοι την γνωμη τους
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ισως θα μπορουσες να κανεις και εναν λογαριασμο στο twitter για ολα τα updates και το ποιος παιζει τωρα. ισως και να ειναι υπερβολη δεν ξερω. ας πουνε και οι αλλοι την γνωμη τους Καθόλου κακή ιδέα, απλά δε ξέρω... Χρησιμοποιεί μεγάλο πλήθος το Twitter;
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πολλή καλό ! καλή συνεχια ! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
CaptainHog Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 λοιπον,μπορεις να με γραψεις σαν τον πρωτο παραγωγο!!! κατσε να κανω και reg στο site και μιλαμε!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 λοιπον,μπορεις να με γραψεις σαν τον πρωτο παραγωγο!!!κατσε να κανω και reg στο site και μιλαμε!! Πολύ ωραία! Συμπλήρωσε την ανάλογη αίτηση να τα κανονίσουμε!
CaptainHog Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 την συμπληρωσα.πιστευω να με θυμασαι... ---------- Προσθήκη στις 23:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:06 ---------- με το winamp+shoutcast θα παιζεις??
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 [/color]με το winamp+shoutcast θα παιζεις?? Ανάλογα το λειτουργικό που έχεις και το πρόγραμμα που επιθυμείς να χρησιμοποιείς. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να σου προτείνουμε, αλλά στις οδηγίες στη σελίδα μας θα βρεις οδηγίες για Winamp+DSP Plugin.
katsikoula Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καθόλου κακή ιδέα, απλά δε ξέρω... Χρησιμοποιεί μεγάλο πλήθος το Twitter; εγω προσωπικα το χρησιμοποιω παντως
CaptainHog Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 windows 7 εχω και δουλευω αρκετους players.mail me για λεπτομερειες συντομαααααααααααααα
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εγω προσωπικα το χρησιμοποιω παντως Τότε κάτι θα κάνουμε. windows 7 εχω και δουλευω αρκετους players.mail me για λεπτομερειες συντομαααααααααααααα Check your mails. Για οποιαδήποτε απορία αφορά το σταθμό, μέσω e-Mail. Ας μη γεμίζουμε εδώ με άχρηστα μηνύματα.
giorgos147 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Προσθέθηκε και Poll ώστε να μαζευτεί εκεί ο "συνολικός σας βαθμός". Όποιος επιθυμεί, ας αφήσει εκεί τη βαθμολόγια του επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες επιλογές. Εδώ λοιπόν. =)
katsikoula Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλη η προσπαθεια με το μικροφωνο! καλη συνεχεια
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Γιώργο, εξαιρετικό το site! Μου αρέσει πολύ που χρησιμοποίησες στην αρχική συμμαζεμένο σε διαστάσεις JW Player. Αλλά το κείμενο ακριβώς από πάνω θα προτιμούσα κι αυτό να ήταν πιο συμμαζεμένο: λίγο πιο μικρό font και η αρίθμηση των 5 τελευταίων κομματιών να γίνεται π.χ. με bullet list αντί του λίγο άσχημου 1), 2) κλπ...
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κατσικούλα, εγώ τώρα έπαιζα! 6-7. 4 με 6 έπαιζε ένας φίλος με μία φίλη. Εκτός αν άκουγες εμένα Parsifal, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γνώμη σου! Θα λάβω υπόψιν μου ότι είπες! Και πάλι σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.