Προς το περιεχόμενο

Νέo WebRadio

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. :-)

Είχα αρχίσει από το καλοκαιράκι και έφτιαχνα τη σελίδα που θα σας δώσω παρακάτω, και λόγω μίας παύσης που είχα στη δημιουργία της, τη τελείωνω αυτές τις μέρες.

Ακόμα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και διάφορα πράγματα ίσως αλλάξουν. Από βδομάδας θα αρχίσουν και οι εκπομπές, από τους βασικούς -τουλάχιστον- παραγωγούς.

Η σελίδα λοιπόν είναι αυτή.

Θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας. Επίσης, το λέω απλά αναφορικά, διότι, πώς αλλιώς θα μαζευτούν παραγωγοί; Όποιος επιθυμεί, μπορεί να γίνει και εκείνος παραγωγός συμπληρώνοντας απλά αυτή τη φόρμα, αφού πρώτα γίνει μέλος. Μέλος φυσικά για να μας στείλει την αίτηση πρέπει να γίνει για ευνόητους λόγους.

Τέλος, η σελίδα μας στο FaceBook είναι αυτή, οπότε απλά με ένα "Like" μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να διαδωθεί η ιστοσελίδα.

-Favicon θα μπει όταν ετοιμάσω κάτι καλό.

Καλό σας βράδυ. Ελπίζω να ακούσω καλά σχόλια διότι, πιστέψτε με, έχω δώσει πολλές ώρες για αυτή τη σελίδα. :-)

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το site πολλυ καλο ειδικα αφου το εφτιαξες μονο σου πρεπει να εκανες αρκετη προσπαθεια πολλυ καλο 4,5/5 (υπαρχουν και καλυτερα).

Χαίρομαι πάρα πολύ για το σχόλιο σου! :-)

Μέχρι στιγμής όλες οι κριτικές είναι θετικότατες και αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό στοιχείο.

Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες σελίδες WebRadio, αλλά με, ίσως, λίγη προσπάθεια ακόμη, να ανέβω ένα επίπεδο ακόμη παραπάνω.

Δημοσ.

απο θεμα σχεδιασμου πολυ ωραιο site. πολυ καλη προσπαθεια ποσο μαλλον αν οντως το εφτιαξες μονος σου

edit: παιζει και ωραια μουσικη :)

edit n.2: μιλαμε το αρθροψαχτηρι ειναι ολα τα λεφτα :lol:

Δημοσ.
απο θεμα σχεδιασμου πολυ ωραιο site. πολυ καλη προσπαθεια ποσο μαλλον αν οντως το εφτιαξες μονος σου

edit: παιζει και ωραια μουσικη :)

Δυστυχώς ακόμη δεν έχω προλάβει να ανεβάσω πολλά κομματάκια! :-D

Με το επίσημο Launch όμως που θα είναι από βδομάδας, θα είναι όλα στη θέση τους! :-)

---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ----------

edit n.2: μιλαμε το αρθροψαχτηρι ειναι ολα τα λεφτα :lol:

Εεε, πώς αλλιώς να δώσεις μια πινελιά "χαλάρωσης" αν όλα είναι σε σοβαρό τόνο; Είδες τι κάνει μια μικρή λέξη; :-)

Δημοσ.

Πολύ καλή δουλειά στο site! Σε τι πλατφόρμα είναι; Πόσο καιρό σου πήρε;

Επίσης αν κατάλαβα καλά, είναι δικτυακός σταθμός και θέλεις κόσμο να κάνει ραδιοφωνικό πρόγραμμα;

Τι μουσική θα παίζει;

Γενικά πολύ καλή προσπάθεια, μου αρέσει!

Edit: Μου αρέσει που βλέπω τον counter ακροατών να μεγαλώνει! The insomnia effect! Πάμε μωρή ομάδα!

Δημοσ.
Πολύ καλή δουλειά στο site! Σε τι πλατφόρμα είναι; Πόσο καιρό σου πήρε;

Επίσης αν κατάλαβα καλά, είναι δικτυακός σταθμός και θέλεις κόσμο να κάνει ραδιοφωνικό πρόγραμμα;

Τι μουσική θα παίζει;

Γενικά πολύ καλή προσπάθεια, μου αρέσει!

Η πλατφόρμα είναι σε Joomla, η αγαπημένη μου άλλωστε που δουλεύω μαζί της κοντά 4 χρόνια.

Ο καιρός που μου πήρε, κάπως άγνωστος. Ξεκίνησα γύρω στις αρχές με μέσα Ιουλίου, έκανα μία παύση τον Σεπτέμβριο και ξανά ξεκίνησα γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου πάλι ώστε να τη τελειώσω. Δούλευα βέβαια πολλές ώρες κάθε μέρα, ειδικά το καλοκαίρι, διότι συνέχεια αντιμετώπιζα μπροστά μου προβλήματα, είτε μεγάλα, είτε μικρά, αλλά μόλις διόρθωνα το ένα, από μέσα του ερχόταν ένα άλλο και αυτό με έφερνε συνέχεια πίσω.

Το είδος του είναι όντως ραδιοφωνικός σταθμός με ποικιλία στη μουσική ενημέρωση και ναι, χρειάζομαι κόσμο για το πρόγραμμά του.

Τώρα όσο αναφορά το είδος μουσικής που θα ασχολείται η σελίδα, θα ποικίλει. Βασικά, είναι ανάλογα και το παραγωγό και δε γίνεται να κρατηθεί ένα στάνταρ ύφος. Εγώ για παράδειγμα, που θα ασχολούμαι μόνο στην αρχή τουλάχιστον, και ίσως συνεχίσω και αργότερα, θα παίζω μουσική δεκαετίας 70 έως 1990 με αρχές 2000 και αυτά θα είναι ροκ μπαλάντες, και γενικότερα Soft κομμάτια. Άλλος παραγωγός όμως ασχολείται με τις τελευταίες κυκλοφορίες μόνο. Αυτό δυστυχώς δε μπορεί να κρατηθεί σταθερό όπως είπα. :-)

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας!

Edit: Μου αρέσει που βλέπω τον counter ακροατών να μεγαλώνει! The insomnia effect! Πάμε μωρή ομάδα!

Κρίμα που δεν έχει πολλά κομμάτια ο AutoDJ.

Από βδομάδας όμως ελπίζω να κάνετε τη τιμή στη σελίδα και να έρχεστε! :-)

Δημοσ.

Πάντως παίζει κομματάρες αυτήν την στιγμή!

Ένα πράγμα θέλει προσοχή μόνο. Μην παίζουν τα ίδια και τα ίδια τραγούδια πολύ συχνα. Με τον steelFM πχ είχα ενθουσιαστεί στην αρχή, και μετά μου έτυχε να ακούσω το ίδιο τραγούδι τρεις φορές μέσα σε διάστημα δύο ωρών. Από τοτε τον έκοψα και γύρισα στα mp3...

Πάντως με έψησες, μπορεί να παίξω και γω μουσική αν ξεμπερδέψω απο κάτι δουλίτσες που έχω...

Δημοσ.
Πάντως παίζει κομματάρες αυτήν την στιγμή!

Ένα πράγμα θέλει προσοχή μόνο. Μην παίζουν τα ίδια και τα ίδια τραγούδια πολύ συχνα. Με τον steelFM πχ είχα ενθουσιαστεί στην αρχή, και μετά μου έτυχε να ακούσω το ίδιο τραγούδι τρεις φορές μέσα σε διάστημα δύο ωρών. Από τοτε τον έκοψα και γύρισα στα mp3...

Ναι. Πίστεψέ με, καταλαβαίνω τι εννοείς!

Από το πρωί σήμερα έχω τον ίδιο σταθμό ο οποίος παίζει στα FM, να τον ακούω μέσω του Internet. Δε πίστευα ότι ήταν τόσο επαναλαμβανόμενος, αλλά σήμερα διαπίστωσα ότι παίζει την ίδια Playlist κάθε 2-3 ώρες!

Όσο αναφορά τη CityTune, τα προβλήματα με τις επαναλήψεις θα λυθούν όπως είπα από Βδομάδας, διότι αυτή τη στιγμή παίζει πολύ λίγα τραγούδια, και απλά παίζει ώστε να υπάρχει "κίνηση" στον Player.

Πάντως με έψησες, μπορεί να παίξω και γω μουσική αν ξεμπερδέψω απο κάτι δουλίτσες που έχω...

Όποτε θελήσεις. Εδώ είμαστε! :-)

Δημοσ.
ωραίος πολύ ωραίο site. καλό ξεκίνημα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! :-)

Σημαντικό: Με τόσα καλά σχόλια, δε μπορούσα από το να μη κάτσω να ανανεώσω τη λίστα του AutoDJ με κάποια πολύ καλά κομματάκια που θα τα προσθέσω σιγά-σιγά, γιατί είναι και πολλά MBs. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! :-)

Δημοσ.

Χαχαχαχα, μόλις μπερδεύτικα και νόμιζα οτι ακούω τραγούδια μου απο mp3 και πάτησα next...

Τέλεια! Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
Χαχαχαχα, μόλις μπερδεύτικα και νόμιζα οτι ακούω τραγούδια μου απο mp3 και πάτησα next...

Τέλεια! Καλή συνέχεια!

Χαχ! Πολύ χαίρομαι! Δε περίμενα τόσο καλά λόγια. :-)

Δημοσ.

να ενημερωσω τον topic starter οτι εχω κανει sticky τον συνδεσμο του στην taskbar για πιο γρηγορη προσβαση :)

φοβερη προσπαθεια και αποτελεσμα. το μονο που λειπει ειναι η ποικιλια τωρα.

Δημοσ.
να ενημερωσω τον topic starter οτι εχω κανει sticky τον συνδεσμο του στην taskbar για πιο γρηγορη προσβαση :)

φοβερη προσπαθεια και αποτελεσμα. το μονο που λειπει ειναι η ποικιλια τωρα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή σου την αναφορά! :-)

Από ποικιλία σας υπόσχομαι ότι θα υπάρχει!

Όσοι θέλετε να μαθαίνετε νέα μας για: νέους παραγωγούς, εκπομπές και γενικά αλλαγές στο πρόγραμμα, μπορείτε απλά να γραφτείτε στο NewsLetter, κάτω δεξιά. :-)

Φυσικά θα ήθελα και τις δικές σας προτάσεις αν νομίζετε ότι κάτι λείπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...