Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για blog

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!εδω και πολλη καιρο απορο πως μερικα blog εχουνε μερικες σελιδες ας πουμε 'τεχνολογια' η 'υπολογιστες' και εχουνε βαλει πολλες αναρτησεις....μηπος ξερετε πως το κανουν?

Δημοσ.

Αν γράψεις ένα post στο blogspot στην κάτω μεριά θα έχει ένα μέρος με το όνομα labels που συμπληρώνεις τις λέξεις που έχουν σχέση με το κείμενο σου, π.χ."τεχνολογία", "υπολογιστές".

Μετά θα βάλεις ένα widget που θα εμφανίζει στην πρώτη σελίδα του blog όλα τα labels που υπάρχουν κι έτσι όταν κάνεις κλικ στο όνομα "υπολογιστές" θα σου εμφανίζει όλα τα άρθρα που έχουν σχέση με υπολογιστές.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα, θα ρωτησω εδω.

Προσπαθω να φτιαξω ενα blog στο blogspot.com. Θα ηθελα να μαθω αν γινεται να βαλω καποιο gadget η κατι που να δινει την δυνατοτητα σε καποιο επισκεπτη, ασχετα αν ειναι μελος η οχι, να ποσταρει νεο θεμα (οχι σχολιο).

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα, θα ρωτησω εδω.

Προσπαθω να φτιαξω ενα blog στο blogspot.com. Θα ηθελα να μαθω αν γινεται να βαλω καποιο gadget η κατι που να δινει την δυνατοτητα σε καποιο επισκεπτη, ασχετα αν ειναι μελος η οχι, να ποσταρει νεο θεμα (οχι σχολιο).

Ευχαριστω!

Γίνετε αλλά δεν στο συνιστώ !!!

Δημοσ.

Γίνετε αλλά δεν στο συνιστώ !!!

Η ιδεα του blog μου εχει να κανει με τον επισκεπτη να ποσταρει. Βεβαια θα πρεπει πρωτα με καποιον τροπο να περναει απο μενα πρωτου δημοσιευθει, για ελεγχο.. Πως μπορει να γινει αυτο; Υπαρχει κατι του στυλ να ποσταρει οτι θελει, να περναει πρωτα απο μενα και να το δημοσιευω εγω με τις απαραιτητες αλλαγες;

Δημοσ.

Μια φόρμα e-mail ίσως με labels του τύπου

Name:

Title:

Content:

[/b]

Και ένα reCAPTCHA έτσι για το καλό

[b]Submit![/b]

Δημοσ.

να ποσταρει οτι θελει, να περναει πρωτα απο μενα και να το δημοσιευω εγω με τις απαραιτητες αλλαγες;

Αυτό γίνεται. Τα σχόλια παραμένουν αδημοσίευτα έως ότου τα εγκρίνει ο διαχειριστής.

Μετά την έγκριση, δημοσιεύονται αμέσως.

Δημοσ.

Το εκανα με φορμα επικοινωνιας τελικα. Και κατι ακομα.. Υπαρχει καποια καλη μηχανη αναζητησης που μπορω να βαλω στο blog μου η οποια να βρισκει αποτελεσματα ειτε ειναι με τονους ειτε οχι; Να ειναι δηλαδη καπως ευελικτη στην εμφανιση αποτελεσματων.. Υπαρχει κατι τετοιο; Αυτη της google δεν με ικανοποιησε πληρως, αφου αργει να βαλει στην database της τα νεα ποστς, ενω καποιες αλλες που δοκιμασα αν η λεξη ειναι "τηλεόραση" και καποιος κανει αναζητηση "τηλεοραση" (χωρις τονο δηλαδη) δεν την βρισκει.. καποια ιδεα;

Δημοσ.

βασικά το ζήτημα δεν είναι τι σε ικανοποιεί περισσότερο. Το θέμα είναι ότι το 99,9% των Ελλήνων ψάχνουν στο Google, οπότε αναγκαστικά θα παίξεις σε αυτό το γήπεδο.

Δημοσ.

Βάλε 2 διαφορετικά keywords: τηλεόραση και τηλεοραση

Πως μπορω να το κανω αυτο;

Ο κωδικας την αναζητησης μου ειναι ο εξης:

><form id="searchthis" action="http://www.rotiseto.blogspot.com/search" style="display:inline;" method="get"><input id="b-query" maxlength="255" name="q" size="20" type="text" />
<input id="b-searchbtn" value="Αναζήτηση" type="submit" />
</form><div style="text-align: center;"><p></p>
</div>

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εγινε κατανοητο αυτο που εννοω, δηλαδη αυτη η αναζητηση με η χωρις τονους αν μπορει καπως να γινεται αυτοματα ετσι ωστε να διευκολυνεται ο επισκεπτης και να βγαινουν με καθε τροπο τα σωστα αποτελεσματα της αναζητησης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...