trizoni Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Το μηνυμα The owner of this website has banned requests matching your browsing signature μου παρουσιαζεται καθε φορα που προσπαθω να αποκτησω προσβαση σε συγκεκριμενο site μεσω του Macbook Pro μου, ανεξαρτητως browser. Με το linux μεσω του desktop μου δεν εχω τετοιο προβλημα. Τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 να μπαίνεις με το linux???? χεχε σε ποιο site σου συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Σε αυτο http://gr.twstats.com/gr8/index.php?page=attack_planner και συγκεκριμενα μετα απο τα πρωτα 2 next ΥΓΕννοειται με το Linux μπαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 για άλλαξε user agent στον browser σου στο mac os και ξαναδοκίμασε,βάλε για OS windows ή Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 για άλλαξε user agent στον browser σου στο mac os και ξαναδοκίμασε,βάλε για OS windows ή Linux Αυτο δεν βοηθησε Αλλα απ'οτι διαβαζω σε σχετικο φορουμ, πρεπει να ειναι προβλημα της ιστοσελιδας' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.