digimyth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Χαιρετώ το φόρουμ, Είναι η πρώτη φορά που χρειάζομαι μεταφορική και δεν έχω γνώση επί του θέματος, οπότε μια βοήθεια από όσους γνωρίζουν θα ήταν καλοδεχούμενη... Το αντικείμενο προς μεταφορά είναι το μηχανάκι μου (παπί γύρω στα 70 με 90 κιλά) το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και θέλω να το μεταφέρω Λαμία. Στην Αθήνα θα προτιμούσα μια μεταφορική κοντά στο κέντρο αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το κόστος γιατί ως γνωστόν λεφτά δεν υπάρχουν περίσσια... Για οτιδήποτε γνωρίζετε θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
sugata Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Συγκεκριμένα κάποια δεν γνωρίζω. Εδώ μπορείς να βρεις μια λίστα με αυτές που κάνουν διανομή Λαμία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις να ρωτήσεις πόσο θα χρεωθείς για τη μεταφορά.
@@sos@@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 δεν θα στο πάρει κανείς, βάλτο φορτωτική στο τρένο...
digimyth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 δεν θα στο πάρει κανείς,βάλτο φορτωτική στο τρένο... Γιατί δε θα το πάρει κανείς;;;! Το τρένο δεν κουβαλάει μηχανές πλέον. Έχω ρωτήσει...
@@sos@@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δε θα το πάρει κανείς;;;!Το τρένο δεν κουβαλάει μηχανές πλέον. Έχω ρωτήσει... ε για να στο λέω κάτι ξέρω το τρένο δεν κουβαλάει μηχανάκια το καλοκαίρι ... εκτός αν θέλεις να πληρώσεις βαπορίσια την μεταφορά ... pm me αν θέλεις να κοιτάξω μια άκρη που έχω ...
sugata Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 @@sos@@, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Έχω μεταφέρει το δικό μου με μεταφορική, από αθήνα ηράκλειο.
@@sos@@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 @@sos@@, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.Έχω μεταφέρει το δικό μου με μεταφορική, από αθήνα ηράκλειο. ok ας προσπαθήσει τότενες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.