pano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καταρχήν συμφωνώ με τον lion,απλώς θα ήθελα να πώ κάτι κυρίως όσο αφορά το cable management στα κουτιά με το τροφοδοτικό κάτω,άν δεν έχουν χώρο για να περάσεις τα καλώδια πίσω από την μητρική(το CM Elite 370 που αναφέρθηκε απ΄ότι κατάλαβα από τις φωτό δεν έχει) και το τροφοδοτικό σου έχει κοντά καλώδια(κυρίως τα ΑΤΧ) τότε κλάφτα Χαράλαμπε... Και μια που είμαστε στο θέμα με τις προσφορές ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΞΤΕ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004668 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καταρχήν συμφωνώ με τον lion,απλώς θα ήθελα να πώ κάτι κυρίως όσο αφορά το cable management στα κουτιά με το τροφοδοτικό κάτω,άν δεν έχουν χώρο για να περάσεις τα καλώδια πίσω από την μητρική(το CM Elite 370 που αναφέρθηκε απ΄ότι κατάλαβα από τις φωτό δεν έχει) και το τροφοδοτικό σου έχει κοντά καλώδια(κυρίως τα ΑΤΧ) τότε κλάφτα Χαράλαμπε... Σπάνιο φαινόμενο αλλά υπαρκτό σε κάποιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση συναντάται κυρίως στο καλώδιο τροφοδοσίας του cpu, που είναι το πιο απομακρυσμένο, όπου μπορεί να λυθεί με την αγορά μιας προέκτασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosCy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 "επιπλεον εμενα το κουτι μου που κοστισε 460 ευρω της Thermaltake το εχει πανω δεν θερμαινεται καθολου το psu επιπλεον εχει χωρο για δυο 14ρια φουρφουρια επανω και επισης το cable management ειναι για σεμιναριο.. " εγώ που το πήρα 160 ευρώ φέτος να είμαι ευχαριστημένος η όχι; http://www.thermaltakeusa.com/Category.aspx?S=1224 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 "επιπλεον εμενα το κουτι μου που κοστισε 460 ευρω της Thermaltake το εχει πανω δεν θερμαινεται καθολου το psu επιπλεον εχει χωρο για δυο 14ρια φουρφουρια επανω και επισης το cable management ειναι για σεμιναριο.. "εγώ που το πήρα 160 ευρώ φέτος να είμαι ευχαριστημένος η όχι; http://www.thermaltakeusa.com/Category.aspx?S=1224 αχαχαχα θα ηθελες δεν ειναι αυτο το δικο μου... το δικο μου ειναι ολο μαυρο και εχει μεσα ολοκληρο συστημα ψυξης οπως του AC (παρολο που δεν το χρησιμοποιω διοτι κανει θορυβο και δευτερον κατεβασει τον επεξεργαστη τρομακτικα κατω ) το λεγομενο XPRESSAR cooling system. οπως γραφω στην υπογραφη ειναι limited edition (παρολο αυτα τωρα πλεον οντως εχει πεσει η τιμη του αλλα οχι ετσι ) ---------- Προσθήκη στις 20:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:05 ---------- (Ok ότι πείς ...Το 90% των κατασκευαστών τα προηγούμενα έτη έφτιαχναν κουτιά με πρόβλεψη τοποθέτησης του psu πάνω. Πλέον το 90% των κατασκευαστών στα νέα κουτιά προβλέπουν τοποθέτηση του psu κάτω και ένα μεγάλο ποσοστό πλέον προβλέπει και στάνταρ τοποθέτηση φίλτρων τουλάχιστον στο πάτωμα όπου υπάρχουν οι γρύλιες για το τροφοδοτικό καθώς και για τοποθέτηση επιπλέον ανεμιστήρων. Όλα τα κουτιά (ακόμα και αυτά με φίλτρα) μαζεύουν σκόνη. Αν θέλει κάποιος το pc του να μην μαζεύει σκόνη εύκολα τότε το τοποθετεί σε μία βάση ή κάπου ψηλότερα απο το δάπεδο. Κάνεις λάθος, δεν ψύχονταν σωστά τα psu όλα αυτά τα χρόνια καθώς όπως σου είπα τραβούσαν τον θερμό αέρα απο το εσωτερικό του κουτιού ο οποίος εκλύεται απο την κάρτα γραφικών, την ψύκτρα που είναι ακριβώς απο κάτω καθώς κι απο όλα τα components του υπολογιστή. Ο θερμός αέρας σαν ελαφρύτερος ως γνωστόν ανεβαίνει επάνω. Αντίθετα με την τοποθέτηση κάτω τραβάει φρέσκο (κρύο) αέρα απο το κάτω μέρος δηλαδή απο το δάπεδο το οποίο είναι και ψυχρότερο μέσα σε ένα χώρο και φυσικά πολύ ψυχρότερο απο το εσωτερικό ενός κουτιού. Δεν είναι τυχαίο πώς όλα τα καλά και ακριβότερα κουτιά έχουν θέση για το psu κάτω, χώρια του γεγονότος ότι επιπλέον δίνεται και η δυνατότητα καλύτερου cable management καθώς βελτιώθηκε με αυτόν τον τρόπο και η χωροταξία στο κουτί και εκτός των άλλων δίνεται και η δυνατότητα σε ολοένα και περισσότερα κουτιά να έχουν θέσεις για τοποθέτηση ανεμιστήρων εξαγωγής στην οροφή. ) Βασικα μου ξαναλες τα ιδια στα οποια εχω απαντησει .. τεσπα εγω αυτο πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matthew21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πήρα τον asus x70ic. Πολύ καλός για τα λεφτά του Δεν έχω τρέξει βέβαια τίποτα βαρύ (2 ωρούλες τον δουλεύω) αλλά φαίνεται η καλύτερη αγορά laptop που μπορεί να κάνει κανείς από το eshop σε αυτά τα λεφτά. Η οθόνη καλή και ξεκούραστη. Μεγαλούτσικος βέβαια λόγω 17ρας αλλά κλάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosCy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 αχαχαχα θα ηθελες δεν ειναι αυτο το δικο μου... το δικο μου ειναι ολο μαυρο και εχει μεσα ολοκληρο συστημα ψυξης οπως του AC (παρολο που δεν το χρησιμοποιω διοτι κανει θορυβο και δευτερον κατεβασει τον επεξεργαστη τρομακτικα κατω ) το λεγομενο XPRESSAR cooling system. οπως γραφω στην υπογραφη ειναι limited edition (παρολο αυτα τωρα πλεον οντως εχει πεσει η τιμη του αλλα οχι ετσι )εννοείται, απλά ρωτάω αν έκανα καλά που πήρα αυτό το κουτί σε αυτή την τιμή, μιας και είναι μοντέλο 3 ετών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 αχαχαχα θα ηθελες δεν ειναι αυτο το δικο μου... το δικο μου ειναι ολο μαυρο και εχει μεσα ολοκληρο συστημα ψυξης οπως του AC (παρολο που δεν το χρησιμοποιω διοτι κανει θορυβο και δευτερον κατεβασει τον επεξεργαστη τρομακτικα κατω ) το λεγομενο XPRESSAR cooling system. οπως γραφω στην υπογραφη ειναι limited edition (παρολο αυτα τωρα πλεον οντως εχει πεσει η τιμη του αλλα οχι ετσι )εννοείται' date=' απλά ρωτάω αν έκανα καλά που πήρα αυτό το κουτί σε αυτή την τιμή, μιας και είναι μοντέλο 3 ετών...[/quote'] Οχι δεν ειναι 3 ετων νομιζω αλλα και παλι και να ηταν κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλη επιλογη χωραει 7 δισκους και ολες τισ καρτες γραφικων που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα. μια χαρα ειναι. και η τιμη του ειναι μια χαρα επισης. γιατι το Spedo δεν ειναι καλο και ας εχει βγει τωρα γυρω στα 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ρε μάγκες έχω ακούσει πολλά υποτιμητικά λόγια για τα e-shop, μπορεί να μου κανείς για πιό λόγο? τι κάνουν? εγώ που ψωνίζω εδώ και 5 χρόνια απο τα e-shop δεν μου διμιούργισαν ποτέ πρόβλημα και σε ελαττωματικά προϊόντα πάντα μου έκαναν αντικατάσταση ή έπαιρνα ότι άλλο ήθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 O LACIE DESIGN BY NEIL POULTON ποίον δίσκο έχει γνωρίζουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 O LACIE DESIGN BY NEIL POULTON ποίον δίσκο έχει γνωρίζουμε ? Λογικα samsung spinpoint f2eg . Η εκδοση στα 1TB τετοιους φοραει .Οταν παραλαβω θα σας πω . Ωραιο κουτακι . Πολυ καλυτερο και πιο δροσερο απο εναν wd elements στα 1.5 TB που πηρα προσφατα στα 115 ευρω και με την προσφορα 30 ευρω φθηνοτερος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjkostas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 O LACIE DESIGN BY NEIL POULTON ποίον δίσκο έχει γνωρίζουμε ? Τον πήρα σήμερα και έχει τον Samsung F2 Ecogreen HD154UI, πολύ καλός δίσκος τον έχω και μέσα στο κουτί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.