freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα Toshiba U200 5ετίας. Όταν τα χέρια μου ακουμπούν το μεταλλικό πλαίσιο που βρίσκεται στις πλαινές μεριές αισθάνομαι τσίμπημα από ρεύμα. Στην αρχή το αισθανόμουν ελάχιστα, τώρα έχει αυξηθεί λίγο. Δε νομίζω να είναι θέμα εγκατάστασης/δικτύου/κακής γείωσης, γιατί όπου και να το βάλω γίνεται το ίδιο. Νομίζω φταίει το λάπτοπ. Ο φορτιστής είναι ιμιτασιόν κινέζικος των 10€ από ebay και επίσης η υποδοχή της τροφοδοσίας στο λάπτοπ σα να έχει χαλαρώσει κάπως και κουνιέται. Τι πιστεύετε;
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Κλασική περίπτωση φτηνού παλμοτροφοδοτικού. Περνά μια συνιστώσα στην έξοδο. Άσχετο, τα avatar αυτά που τα φτιάχνετε;
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Θα σου πώ, αν κάνεις πιο λιανά τις δυό πρώτες προτάσεις.
antonis_man Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Θα σου πώ, αν κάνεις πιο λιανά τις δυό πρώτες προτάσεις. Απ'όσο μπορώ να καταλάβω, μάλλον υπάρχει μια διαρροή ρεύματος στην είσοδο του λάπτοπ σου και λόγω κακής μόνωσης μεταδίδεται στα μεταλλικά σημεία. Έλα, πες για το avatar.....
nick#18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Και στο ριμαδοdell που εχω εδω για repair που μου εχει σπασει τα νευρα οταν το εχω στο ρευμα (μαμα μετασχηματιστης της dell ) αμα ακουμπησω στις γωνιες τσιμπαει λιγο..ειδηκα στις πισω που ειναι και το inverter απο πανω...εγω πιστευω πως ειναι απο αυτο μιας και βγαζει υψηλη ταση...
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 http://faceyourmanga.com/ Λέτε να το κατσαβιδιάσω;
antonis_man Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 http://faceyourmanga.com/ Λέτε να το κατσαβιδιάσω; Καλύτερα όχι μόνος σου, γιατί μπορεί να τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη πες, έχω κάτι στο μυαλό μου.
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη. Γενικά παίζει πρόβλημα αν το αφήσω έτσι; Πέρα από το σπαστικό τσίμπημα στους καρπούς;
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη. Γενικά παίζει πρόβλημα αν το αφήσω έτσι; Πέρα από το σπαστικό τσίμπημα στους καρπούς; Κατά 99.9% δεν θα έχει πρόβλημα αν το αφήσεις έτσι. Ο τρόπος (συνήθως) για να εξαλείψεις το φαινόμενο είναι μία μικρή λάμπα neon (αφού αφαιρέσεις την αντίσταση περιορισμού) παράλληλα στην έξοδο. Π.χ. κόβεις καλώδιο, βάζεις την λάμπα, το ντύνεις με θερμοσυστελλόμενο και είναι οκ. Λάμπα νέον:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.