mokas1234567 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Assassins Creed 2 για εμενα (πλεκτανες κτλπ)
Vole Maulder Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Gabriel Knight. Ολη η σειρά, αλλά με δυνατή προτίμηση στο πρώτο.
nikosteve265 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 το Prototype για εμενα ακομη το San Andreas...το NFS:MW...παντως θα ηθελα ενα Prototype 2 το παιχνιδι το ειχα λιωσει...
scorpion8283 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τα halflife κανεισ ρε παιδια? Σεναριακα και σε αποδοση ειναι απο τα αγαπημενα μου...Ενταξει, λιγο υπερβολικα επιστημονικης φαντασιας, αλλα τα σεναρια τους.... Αυτος ο κοστουματος απο το 1 που εσκαγε παντου, αλλα και το δικτατορικο-επαναστατικο σεναριο του 2......
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ε θα πω κι εγώ longest journey και syberia φυσικά.Χάνεσαι μέσα στον κόσμο που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια.Αλλά και Grim Fandango το οποίο έχει εκπληκτικό σενάριο.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Windows Solitare και το expansion του "tha me piasi to afendiko 'H pali tin poulepsa?"
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το Planescape: Torment είχε εξαιρετική ιστορία. System Shock 1/2 συνέθεταν επίσης καλό σενάριο, περισσότερο το δεύτερο. Το Bioshock ως "πνευματικός διάδοχος" ήταν επίσης καλό. Σεναριακά όχι τόσο, αλλά ως προσπάθεια interactive απόδοσης έρευνας για την ανακάλυψη ενός παρανοϊκού απαγωγέα/δολοφόνου το In Memoriam.
million_voices Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Φυσικα, και μεγάλη διαφορα, η ιστορια με το πλουσιοτερο background και το πιο συναρπαστικο στόρυ είναι η ιστορία των D'ni (Myst, Uru και όλα τα σχετικα παιχνίδια και βιβλία που εχουν κυκλοφορήσει). όποιος εχει ασχοληθει γνωρίζει πολυ καλα οτι δευτερο παιχνιδι με τοσο βαθος δυσκολα συνανταει. τωρα το τοπικ μπορει να κλεισει απορω πως δεν το εχουν γυρισει ταινια
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 LOOM. θα ήταν καλύτερο ως ολοκληρωμένη ιστορία, αν είχε όντως κάποια συνέχεια (τα forge και fold που ακούγονταν). Bioforge. Επίσης χρειαζόταν sequel. Το θυμάμαι με τις καλύτερες αναμνήσεις, και όχι λόγω του χειρισμού ή των γρίφων. Συμφωνώ για το Sanitarium και το System Shock 2. Και προσθέτω: Riven (η ιστορία είναι σχετικά αυτοτελής στο sequel αυτό του Myst, αλλά βοηθάει να έχει διαβάσει κάποιος δύο από τα τρία βιβλία και να έχει παίξει το αρχικό Myst). και Silent Hill 2. Το καλύτερο Silent Hill και αυτό που είχε περισσότερο νόημα και συγκεκριμένο στόχο θα έλεγα. Πολύ καλά και τα Assassin's Creed και AC II (το πρώτο ειδικά ως προς την ιστορία παρά το κουραστικά επαναλαμβανόμενο gameplay) απορω πως δεν το εχουν γυρισει ταινια Κάτι ετοιμάζουν εδώ και καιρό (The Book of Ti'ana), αλλά έπεφταν σε διάφορα προβλήματα. Το αρχικό σενάριο πέρασε από διάφορα revisions και το πετσόκοψαν αρκετά. Το επίσημο site (που ήταν στην ουσία ένα blog πανω-κατω) από την 01-01-2011 δείχνει ένα συγκεκριμένο μήνυμα, που αρκετοί το ερμηνεύουν ως προετοιμασία για μια καλή ανακοίνωση (ίσως είναι κάποιος γρίφος, όπως είχαν κάνει όταν πρωτοανακοινώθηκε η ύπαρξη του project). Προσωπικά, μου θυμίζει αυτό που έκανε το good old games όταν πέρασαν από beta σε final.
provatokamila Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Οι περισσότεροι φανς του silent hill λέτε για το silent hill 2, ειλικρινά όμως και το 5ο αν και κομματάκι πιο βίαιο, είχε εξαιρετική ιστορία (αν σας αρέσουν οι τραγικές ιστορίες).
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Όταν σκέφτομαι σενάριο, στο μυαλό μου έρχονται αμέσως: Planescape: Torment Grim Fandango Προσθέτω Syberia 1+2 (στην ουσία είναι ένα παιχνίδι) και όπως όλα δείχνουν Longest Journey (το παίζω αυτόν τον καιρό). Loom, επίσης, μέσα. Επίσης, ναι, ΟΚ, Bioshock. Καλύτερο χιουμοριστικό σενάριο: Day of the Tentacle.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Syberia 1+2 ,τωρα μπορειτε να κλεισετε το τοπικ
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Από ό,τι φαίνεται πρέπει να τσεκάρω σίγουρα το planescape: torment. Για κάποιο λόγο στο μυαλό μου το είχα συμψηφίσει με το Pathologic (άσχετο -ξέρω). Οι περισσότεροι φανς του silent hill λέτε για το silent hill 2, ειλικρινά όμως και το 5ο αν και κομματάκι πιο βίαιο, είχε εξαιρετική ιστορία (αν σας αρέσουν οι τραγικές ιστορίες). Το 5ο ποιο από όλα ήταν; Το origins δεν έχει βγει για pc. Στο homecoming αναφερεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.