Balourdos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Για πειτε ρε παιδια...ποια θεωρειτε τα καλυτερα παιχνιδια οσον αφορα το story τους. Τον κοσμο τους, την υποθεση, το background κτλ. ανεξαρτητως ειδους. Για μενα αυτα που μου ερχονται στο μυαλο... Full Throttle The Longest Journey Bioshock Silent Hill Deus Ex
Voodooman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Planescape:Torment, εύκολα. Και Silent Hill 2.
polonos1313 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 To Bioshock δεν το έχω παίξει σχεδόν καθόλου....τόσο καλό είναι ??? Για εμένα... Clive Barker's Undying Mass Effect Fable Lost Chapters Mafia
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 F.E.A.R. 2 Alpha Protocol polonos εxουμε φτιαξει τις υπογραφες μας σχεδον ιδιες! lol
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 To Bioshock δεν το έχω παίξει σχεδόν καθόλου....τόσο καλό είναι ???
polonos1313 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς με μια σύντομη περιγραφή να μου πεις τι ακριβώς παίζει με το στόρυ....
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Να πω για PC games μονο αφου ειμαστε στο PC section. Με σειρα. - Deus Ex - Planescape torment - Baldurs Gate 2 saga Φυσικα και πολλα αλλα εχουν εξαιρετικες ιστοριες αλλα το τοπ 3 για εμενα ειναι αυτα.
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς με μια σύντομη περιγραφή να μου πεις τι ακριβώς παίζει με το στόρυ.... Δε ξέρω αν πρέπει. Αν υπήρχαν oscar στα video games, θα τα είχε σαρώσει όλα. Επιβιώνεις από αεροπλανικό δυστύχημα στον κάπου στον ατλαντικό, βρίσκεις έναν φάρο, μπαίνεις μέσα και : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=J47ENHSomc8&feature=related[/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Planescape:Torment, εύκολα. topic closed...
polonos1313 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δε ξέρω αν πρέπει.Αν υπήρχαν oscar στα video games, θα τα είχε σαρώσει όλα. Επιβιώνεις από αεροπλανικό δυστύχημα στον κάπου στον ατλαντικό, βρίσκεις έναν φάρο, μπαίνεις μέσα και : http://www.youtube.com/watch?v=J47ENHSomc8&feature=related Μέχρι ένα σημείο το έχω παίξει, απλά δεν πολύ είχα καταλάβει το στόρυ και λίγο και το gameplay που δεν μου άρεσε και το παράτησα.Με ένα σπόιλερ πες μου λίγο πολύ τι παίζει.
ilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 The Longest journey (by far) Grim Fandago Blade Runner (άσχετα αν είναι ένα μέτριο adventure) Syberia (ειδικά το 1) Amerzone (γενικά benoit sokal δαγκωτό) Baldurs Gate 1/2 Planescape Torment Mass Effect 1/2 (μακράν το καλύτερο presentation σε story) και πολλά άλλα adventure που μου διαφεύγουν... // τα Monkey Island τα θεωρώ κορυφαία αλλά σε humor/καταστάσεις όχι σε story // Επίσης σε πολλούς αρέσει το story από τα Broken Sword - εμένα μου αρέσουν μόνο οι χαρακτήρες και γενικά το όλο πάμε να ξεσκεπάσουμε το μυστήριο πνεύμα αλά Dan Brown
revvok Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τα περισσότερα που έχουν ήδη αναφερθεί και το Fahrenheit (Indigo Prophecy)
bilis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Φυσικα, και μεγάλη διαφορα, η ιστορια με το πλουσιοτερο background και το πιο συναρπαστικο στόρυ είναι η ιστορία των D'ni (Myst, Uru και όλα τα σχετικα παιχνίδια και βιβλία που εχουν κυκλοφορήσει). όποιος εχει ασχοληθει γνωρίζει πολυ καλα οτι δευτερο παιχνιδι με τοσο βαθος δυσκολα συνανταει.
ilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Φυσικα, και μεγάλη διαφορα, η ιστορια με το πλουσιοτερο background και το πιο συναρπαστικο στόρυ είναι η ιστορία των D'ni (Myst, Uru και όλα τα σχετικα παιχνίδια και βιβλία που εχουν κυκλοφορήσει). όποιος εχει ασχοληθει γνωρίζει πολυ καλα οτι δευτερο παιχνιδι με τοσο βαθος δυσκολα συνανταει. Έχω αγοράσει και μάλιστα τις collectors σε όλα τα Myst (και προφανώς έχω σπαζοκεφαλιαστεί τα μάλα για να τα τελειώσω μόνος μου - πλην του Riven που τις χαλεπές εκείνες εποχές του 56κ αναγκάστηκα να αγοράσω τον official prima guide απίστευτο βιβλίο), αλλά δε τα θεωρώ παιχνίδια για πολλούς (όπως και το schizm ειδικά είναι για μια σκληροπυρηνική μειοψηφία - αυτή που κάθεται και κάνει debug ένα απλό πρόγραμμα καμιά 100ρια φορές ή το υλοποιεί με 10 διαφορετικούς αλγόριθμους που τρέχουν ανάλογα την είσοδο και το optimised path). Επίσης μια και 30ρησα και βλέπω τα πράματα θέλω να πιστεύω λιγότερο φανατισμένα, το story και το lore κυρίως των myst saga απλά παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά ενώ στη διάρκεια των sequels προσέθεσε στοιχεία που είτε αλλοίωναν το αρχικό story (τα rune creatures πχ στο 5) είτε το επέκτειναν και το κάναν απλά ένα MMO (Uru).
ScarletK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Legacy of Kain : Blood Omen 1(all time favorite), Alice, Jericho, Torment, Bioshock, System Shock, Deus ex, Baldur's Gate, Diablo (εννοούνται πια), όχι μόνο με βάση την πολυπλοκότητα, αλλά και την πόρωση που πρόσφερουν και τα μέρη που στέλνουν το μυαλό σου. Σαν concept περισσότερο, Fallout, Arcanum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.