Προς το περιεχόμενο

laptop files backup

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

πως μπορώ ένα laptop χωρίς λειτουργικό να δω τα αρχεία μέσα του? δοκίμασα το live χρ cd αλλα δεν έβγαλα άκρη.

ευχαριστώ

Δημοσ.

μπορείς να μου πεις πια έκδοση linux να ψάξω?

ευχαριστώ

Δοκίμασε με ένα Linux live cd ή βγάζεις τον σκληρό, τον τοποθετείς σε ειδική θήκη και τον συνδέεις με usb σε άλλο pc..
Δημοσ.

Εγώ έχω δουλέψει μόνο τ ubuntu remix. Πιστεύω θα σε βολέψουν για την δουλεία που το θέλεις..!!

Αν θέλεις κάτι πιο εξεζητημένο, πέρνα μια βόλτα απ το linux section του forum..!

Θα σε κατατοπίσουν πλήρως..!

Εδώ είναι το link για τα remix

http://www.ubuntu.com/netbook/get-ubuntu/download

Δημοσ.

Δεν έβγαλες άκρη με τα windows και θα βγάλεις με το linux;

Δώσε περαιτέρω πληροφορίες, π.χ. τι λειτουργικό είχε το laptop ή εάν προσπαθείς να κάνεις ανάκτηση αρχείων μετά από format.

Επίσης, πως κατέληξε το laptop "χωρίς λειτουργικό";

Δημοσ.

Δώσε περαιτέρω πληροφορίες, π.χ. τι λειτουργικό είχε το laptop ή εάν προσπαθείς να κάνεις ανάκτηση αρχείων μετά από format.

Επίσης, πως κατέληξε το laptop "χωρίς λειτουργικό";

λοιπόν φιλε θα σου πω ακριβώς τι παίχτηκε με αυτό το hp laptop:

έχει windows vista χαλάει και τώρα μονο με recovery mode με αφήνει αλλα εγώ θέλω τα αρχεία μου από μέσα. τον βγάζω και το κάνω εξωτερικό με σατα αντάπτορα μικρό και κάνει ένα "σφιριγματακι". μάλλον είναι πιο καινούργια έκδοση δε μπορώ να καταλάβω. anyway και σκέφτηκα με live cd να μπορέσω να μπω και να αντιγράψω τα αρχεία μου

thanks

Δημοσ.

Σαφώς...

Κατέβασε ένα οποιοδήποτε live CD, όπως π.χ. αυτό, μπούταρε από αυτό και όταν μπεις στο σύστημα φακέλων του, θα δεις και το δίσκο των Windows που έχεις, οπότε θα μπορείς να μπεις και ενδεχομένως να σώσεις τα αρχεία σου. Αυτό, εάν έχει ακόμα Windows φορτωμένα, και απλώς δεν μπορείς να μπεις.

Δημοσ.

Αν στον βλέπει τον δίσκο τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Μπες στον c: και μετά στον φάκελο users\<ονομα χρήστη> και θα βρεις τον desktop και τον documents όπου (κατά πάσα πιθανότητα) θα βρεις τα αρχεία σου εκεί.

Δημοσ.
Κάνε format με το GParted που υπάρχει στο live CD. Κάνε το σε NTFS, και μετά πέρασε τα Windows.

το έκανα φιλε και πάλι μου βγάζει δεν εντόπισε σκληρό

Δημοσ.
ποια XP προσπαθείς να βάλεις; μήπως λείπουν οι SATA drivers;

Αυτο που σου λεει ο δαμαστης ειναι. Αν δεν εχεις sata drivers βαλε το δισκο απο το bios σε ide

Δημοσ.

τελικά πήγα στο bios και έκανα disable το sata native mode και μπόρεσε και τον βρήκε το σκληρό και όλα μια χαρά. ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. να είστε καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...