Tigran Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα guys! Θα μπορούσατε να μου πείτε μερικά από τα φτηνότερα online store για μουσικά album; Όχι downloadable, κανονικά. Στο κουτί τους. Τα έξοδα αποστολής δεν με πολυπειράζουν μιας και θα παραγγείλω αρκετά album μαζί.
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Το play.com είναι απο τα πλεον φθηνότερα. Έξοδα αποστολής δικά τους. Και μην το λες ότι δεν σε νοιάζουν τα έξοδα γιατί σχεδόν όλα τα online μαγαζιά χρεώνουν την αποστολή με το βάρος και όχι μια στανταρ τιμή όσα και να πάρεις.
Tigran Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Α ναι; Αυτό δεν το ήξερα. play, bladvd και κανα δυο ακόμα που κοίταξα, σε μερικά έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή (2-3€). Το play.co.uk λέει ότι δεν δέχεται παραγγελίες άνω των 30£. Μπορώ όμως να κάνω 3-4 διαφορετικές παραγγελίες οι οποίες θα είναι όλες κάτω των 30£, σωστά; Θα πάω από βδομάδα να ρίξω μια ματιά και στο κέντρο της Θεσ/νίκης μήπως βρω τίποτα καλές τιμές. Edit: Πήγα να κάνω checkout στο blah και με χρέωσε 1.5€ εξ. αποστολής για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Απατεωνιά σκέτη!
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Α ναι; Αυτό δεν το ήξερα. play, bladvd και κανα δυο ακόμα που κοίταξα, σε μερικά έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή (2-3€). To bladvd δεν το ξέρω. Απο το play πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ σπάνια να βρεις φθηνότερα κάπου κάτι, και ακόμα και αν το βρεις, με τα μεταφορικά θα γίνουν ίδια. Το play.co.uk λέει ότι δεν δέχεται παραγγελίες άνω των 30£. Μπορώ όμως να κάνω 3-4 διαφορετικές παραγγελίες οι οποίες θα είναι όλες κάτω των 30£, σωστά; Το play.co.uk σε πάει πάλι στο play.com. Ένα είναι. Μαλακίες λέει, σε αφήνει να πάρεις με όσα λεφτά θες. Θα πάω από βδομάδα να ρίξω μια ματιά και στο κέντρο της Θεσ/νίκης μήπως βρω τίποτα καλές τιμές. Δεν θα βρεις. Στο λέω να το ξέρεις.
Tigran Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν βρήκα! Παραγγέλνω από play να τελειώνω. thx για την βοήθεια φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.