Προς το περιεχόμενο

LEADTEK WinFast TV USB II

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω το LEADTEK WinFast TV USB II , αλλα επηδει στα win 7, δεν λειτουργουν οι drivers,το δουλευω με το ChrisTV Lite, [ τα win 7 το ειδαν σαν USB 2800 Device ] βλεπω κανονικα τα καναλια , αλλα δεν εχω ηχο ,[ Realtek AC'97 Audio ] ,δοκιμασα πολλους τροπους ,αλλαξα το βισμα των ηχειων,σε άλλες θεσεις,χωρις αποτελεσμα ,εχετε γνωμη πως μπορω ναχω και ηχο ?

Δημοσ.

...τα 7 "βλέπουν" αυτό που είναι η συσκευή μετά που θα περαστεί driver, και πολύ αμφιβάλλω να έχουν αυτά υποστήριξη (=generic driver) για την εν λόγω, και δεν ξέρω "πώς" περάστηκε τελικά driver - αλλά τεσπα, δοκίμασε κάποιo άλλο PVR (αν και το ChrisTV είναι "ιδανικό"), πχ τον KMPlayer (δεξί πάνω του/open/οpen wdm tv) , μπας και το να σκαλίσεις τις δικές του ρυθμίσεις σου φανεί πιο εύκολο, γιατί (λογικά πάντα) απλά θέμα ρυθμίσεων του προγράμματος θέασης είναι (για το ζήτημα του ήχου λέω).

Δημοσ.

το προσπαθω με τον KMPlayer , καναλια βλεπω , ηχο δεν εχω,και ψαχνω,αλλα εχει πολες ρυθμισεις,και ορισμενες δεν τις ξερω,αλλα κανω δοκιμες και συνδιασμους,σ'ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...