WaNk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα ! Λοιπον, δεν ξερω αν ο τιτλος ειναι και πολυ κατατοπιστικος γι' αυτο ασ σας εξηγησω: Εχω conn-x tv με αποτελεσμα το router μου, να ειναι στο σαλονι για να συνδεεται ο αποκωδικοποιητης,μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα να συνδεσω το desktop μου με ασυρματο επειδη ηταν μικρη και "ευκολη" αποσταση και ειχα καλο σημα. Αλλα σε λιγο καιρο μετακομιζω, και το δωματιο μου ειναι περιπου 20 μετρα απο το σαλονι, και το wifi σε αυτη την περιπτωση δεν βοηθαει καθολου. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εκτος απο το να γεμισω ολο το σαλονι εξωτερικα καλωδια ? (καποια συσκευη ισως που να μπαινει στην πριζα του τηλεφωνου?) ps. Συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος κατηγορια
MrWhite Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 και το δωματιο μου ειναι περιπου 20 μετρα απο το σαλονι Μεγάλο σπίτι! Δοκίμασε κάτι τετοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerline/Netgear-XAVB101-Powerline-AV-Ethernet-Adapter-200Mbps-XAVB101.htm Αν φυσικά πληρείς τις προδιαγραφες.
WaNk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 εχω δει και εγω αυτη την λυση, αλλα δν ξερω τελικα ποσο καλο ειναι, γιατι δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα...
konandrio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα στα 20 μετρα, θα σε χωριζουν πολλοι τυχοι απο το σαλονι?
WaNk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 οχι, μονο 1. Μπορει να ακουγεται μεγαλη αποσταση αλλα στην ουσια ειναι ενα χωλ απο το μερος που ειναι το router. Μια ποιο οικονομικη λυση δεν υπαρχει ???
de173 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Με έναν τοίχο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και η λύση όμως που προτάθηκε είναι καλή και οικονομική. Προσωπική μου άποψη, βλέποντας και κάνοντας. Διαφορετικά θα έπαιρνα ένα εξωτερικό wifi router το οποίο θα ήταν συνδεδεμένο μόνιμα με το ασύρματο δίκτυο και με καλωδιάκι στον υπολογιστή.
athns Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να κάνεις δοκιμές.Πριν μετακομίσεις φυσικά...Δοκίμασε να δεις ασύρματα αν συνδέεται και πόσο καλά.Έχεις pci κάρτα,usb stick ή τίποτα στο pc σου?Αν δεν έχεις τίποτα,δανείσου απο κανέναν φίλο σου κάποιο στικάκι για δοκιμή.
WaNk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 οκα παιδια. Διαβασα για κατι repeater και κατι τετοια, και γενικα βρηκα λυση. Απο αυριο μου κοβουν το internet για να αρχισει η μεταφορα, και θα δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.