positivecreep21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι φοιτητης και τα μαθηματα ειναι σε περιεργες ωρες και επειδη δεν μπορω να εχω κανονικη δουλεια πουλαω ηερολογια σε σπιτια ή σε καφετεριες λεγοντας οτι το κανω αυτο επειδη σπουδαζω και προσπαθω να βγαλω τα εξοδα μου. Το θεμα ειναι οτι τωρα που σκληραινουν τα πραγματα πρεπει να κοβω αποδειξη και σε λιγο καιρο θα πρεπει να εχω ειδικη φορητη ταμειακη μηχανη που εκτος του οτι κοβει αποδειξεις διαβαζει και την ηλεκτρονικη καρτα που σχεδιαζουν να βγαλουν. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως θα το παρουν οι ανθρωποι αν βγαλω απο την τσαντα μου αυτη τη μηχανη. Θα τους φανει καλο που ειμαι τελειως νομιμος ή θα τους φανει ασχημο? Θα ζητησουν τα λεφτα τους πισω? Εσας πως θα σας φαινοταν?
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 πολυ εμπορικο θα μου φαινόταν αλλα απο την άλλη δεν γίνεται άλλιως (λέμε τώρα...)
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 απο την στιγμη που ετσι μονο θα γινεται, ε λοιπον ας ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.