thanantypas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, εχω εγκαταστήσει NetBeans IDE 6.9.1 στο υπολογιστη μου. Θελω να ξεκινήσω σιγά σιγά να μαθαινω java.Ανοιγω την πλατφορμα και για εναν αρχαριο ειναι λίγο "δυσκολο" να καταλάβει τι παιζει....Μηπως υπάρχει καποια αλλη εκδοση που θα μπορουσα να κατεβάσω? Να σας πω εδω οτι εχω ενα βιβλιο για java 2 αρκετα παλιο (Μαθαιτε την java 2 σε 24 ωρες) οπουμε τις οδηγιες του τα βρήκα λιγο σκούρα(εγκατεστησα το sdk 1.6->εκανα την αλλαγη στο path αλλα οταν πηγα να τρέξω το πρώτο μου προγραμμα ->τιποτα)...Μηπως μπορει καποιος να με βοηθήσει?:cry:
georgemarios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα. Θες να δοκιμασεις να κανεις βημα-βημα οτι λεει εδω και να μας πεις τι καταφερες;
Cue Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Eφόσον γνωρίζεις αγγλικά το επίσημο site του Netbeans έχει διάφορα tutorials, μέσα σε αυτά και ένα quickstart.
dimitrispk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις java βλέποντας τα video του thenewboston στο youtube και στη συνέχεια αφού αποκτήσεις οικειότητα με τη γλώσσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο το manual της java.Παρακάτω σου παραθέτω το αρχικό video στο youtube (δες τα όλα,είναι αρκετά) και την σελίδα με το manual από την ίδια την sun (πλέον oracle).Καλό προγραμματισμό! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Hl-zzrqQoSE[/ame] http://download.oracle.com/javase/tutorial/
BALZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Είναι το πρώτο μύνημα που γράφω.Αποφάσισα να ξεκινίσω java και αυτό το topic με βοήθησε πάρα πολύ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ )
Owlman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Είναι το πρώτο μύνημα που γράφω.Αποφάσισα να ξεκινίσω java και αυτό το topic με βοήθησε πάρα πολύ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ) Ορεξη να χεις..
markelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αφού είναι αρχή καλύτερα να βάλεις το eclipse ή ακόμα καλύτερα το bluej Εδώ υπάρχει και ένας οδηγός του τελευταίου στα ελληνικά (έκδοση 1.2)
nplatis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά θεωρώ το Netbeans πιο απλό από το Eclipse. Το BlueJ είναι εντελώς άλλη περίπτωση, πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσεις με υλικό σύμφωνα με το πνεύμα του...
yincyun Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 το netbeans αξίζει για να μάθεις java κι εγώ αυτό χρεισιμοποιώ και με έχει βολέψει πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.