XxNightmare7xX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 οταν αλλαξε τους κανονες του το facebook πρεπει να σε ειδοποιησε.Οταν μπηκες στην κεντρικη σελιδα εκει που βλεπεις τα νεα των φιλων σου,ειχε πανω ενα μπλε μεγαλο τετραγωνο που ελεγε οι κανονες το fb αλλαξαν ενημερωθειτε τωρα... Δεν μου ηρθε ειδοποιηση κατσε να τσεκαρω το μειλ γιατι γινεται ενας χαμος ευχαριστω για το tip παντως αυτο δεν το ξερα
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 δεν μου ηρθε mail φιλε μου.Οταν μπηκα στη σελιδα μου το εγραψε πανω πανω(ηταν ενα μεγαλο μπλε τετραγωνο)και εγραφε οτι αλλαξαν οι πολιτικες κλπ.Αν το εκλεισες πατωντας το Χ που ειχε τοτε δεν το διαβασες καν.Καπου θα πρεπει να το εχει ομως!!!
dewn735 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 To σφάλμα σου ήταν που ανήγαγες ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα (δε μπορείς να μεγαλώσεις τη φαμίλια σου) σε πρόβλημα του facebook, και γι' αυτό και διάβασες ό,τι διάβασες. Τα παράπονά σου στη zynga. Παλιότερα σε αφήναν να μεγαλώσεις τη φαμίλια σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καινούριους "φίλους" (ήμουνα κι εγώ συστηματικός χρήστης), μετά γιατί το αλλάξαν; Και εκτός του ότι όντως υπάρχουν ενημερώσεις για όλες τις αλλαγές, μου κάνει φοβερή εντύπωση το ότι δε διάβασες αντίστοιχες αναφορές και παράπονα στα εκάστοτε groups του παιχνιδιού (ξέρεις... τα "Add me! Level 54125")
Nik.K Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Προσπαθω εδω και καιρο να καταλαβω τι ειναι χειροτερο.....Αυτοι που ψαχνουν για γκομενα μεσω FB οι αυτοι που πανε σε ενα σκυλαδικο η σε ενα Club και ψαρευουν οτι τελειωμενο γκομενακι κυκλοφορει εκει......Οντως το FB ειναι μοδα και οντως 9 στους 10 μπαινουν για να πιασουν γκομενα/γκομενο, δεν το θεωρω κατακριτεο.....Παλιοτερα ριχνανε γλαστρες και σταμνες με νερο απο τα μπαλκονια οι ελευθερες γυναικες σε περαστικους για να τους γνωρισουν, αλλοι εκαναν αλληλογραφια με αγνωστα ατομα παλι για τον ιδιο σκοπο, σημερα εχουμε το FB......Εμενα αυτο που δεν μαρεσει και κατακρινω ειναι το να περναει καποιος απειρες ωρες μπροστα του, μονο αυτο....Δεν πρεπει να ξεχναμε τον αληθινο κοσμο, ολα πρεπει να εχουν ενα μετρο.
XxNightmare7xX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 To σφάλμα σου ήταν που ανήγαγες ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα (δε μπορείς να μεγαλώσεις τη φαμίλια σου) σε πρόβλημα του facebook, και γι' αυτό και διάβασες ό,τι διάβασες. Τα παράπονά σου στη zynga. Παλιότερα σε αφήναν να μεγαλώσεις τη φαμίλια σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καινούριους "φίλους" (ήμουνα κι εγώ συστηματικός χρήστης), μετά γιατί το αλλάξαν; Και εκτός του ότι όντως υπάρχουν ενημερώσεις για όλες τις αλλαγές, μου κάνει φοβερή εντύπωση το ότι δε διάβασες αντίστοιχες αναφορές και παράπονα στα εκάστοτε groups του παιχνιδιού (ξέρεις... τα "Add me! Level 54125") Οπως και να εχει και η zynga και το facebook αλλιως ξεκινησας αλλιως καταντησαν... για να μην προκαλει το θεμα μου και αν λεω κατι λαθος να μην τα ακουω κιολας ας σβησει καποιος μοντ το θεμα με βοηθησε ο Xristaras12 στο θεμα με τους κανονες που ειχα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.