Προς το περιεχόμενο

Το facebook γινεται απαραδεκτο

XxNightmare7xX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το facebook πάντα ήταν απαράδεκτο, αλλά για λόγους πολύ άσχετους από αυτούς που περιγράφεις. Και στα δύο δεν μου φαίνεται κάτι παράλογο. Απειρες φορες κάποιος μπορεί να εκμεταλλεύεται την πλατφόρμα για spamming. Επίσης από την στιγμή που κάποιος δεν έχει κρυφό τον τοίχο του, φυσικά και μπορεί οποιοσδήποτε να δει τις πληροφορίες.

Ακόμα και αυτές οι πληροφορίες να τις κατεβάσει κάποιος σε torrent: http://gizmodo.com/5598825/100-million-facebook-profile-pages-leaked-to-torrent-site

Προσωπικά θα πρότεινα, ακόμα και κρυφό να τον έχει, να συμπεριφέρεται σαν οποιοσδήποτε να μπορούσε να τον δει.

Γενικά είναι πολύ καλύτερο να μην έχεις facebook παρά να έχεις και να μην ξέρεις το τι παίζει ακριβώς (δηλαδή να έχεις διαβάσει και καταλάβει τους όρους χρήσης και να έχεις κάνει μια σχετική έρευνα με περιστατικά που μπορεί να συμβούν)

Δημοσ.

κατσε ρε αδερφε,ποιος ο λογος να κανεις 20 η 30 αιτηματα φιλιας με την μια;;;Εκτος αν εισαι νεος χρηστης...

Αμα ο καθενας θελει να περναει το μισο πλανητη την μια μερα δεν κανουμε δουλεια.

Για μενα καλως επραξε,σε περνει ο καθε ασχετος απλα για να λεει οτι κοιτα εχω αυτη τη γκομεναρα μεσα και να χαζευει φωτο της...ελεος...

Η ασφαλεια των χρηστων μια χαρα ειναι.Δεν φταιει αυτος που κανει την αναζητηση αλλα αυτος που εχει ανοιχτο τον τοιχο του,οταν τον εχεις ανοιχτο για ολους ειναι σαν να εχεις την εξωπορτα σου ανοιχτη,μπουκαρει ο καθενας και βλεπει ο,τι θελει!

Δημοσ.

Δεν γινεται το facebook απαραδεκτο αλλα οι χρηστες.Οπου και να παω βλεπω πιτσιρικια με κατι χαζογκομενες και ολοι ειναι με μια καμερα στο χερι για να βγαζουν φωτογραφιες.Ο λογος???"Μα πως θα δει η φιλη μου οτι πηγα αυτην την μερα στην ταδε μαμαω-ταω καφετερια ή πως θα διξει ο πιτσιρικας οτι βγηκα με την ταδε γκομενα παιζοντας του πουλ μουρ στους φιλους μου στο σχολειο????Παρτε το χαμπαρι το facebook δεν ειναι σελιδα κοινωνικης δυκτιωσης οπως λες και εσυ αλλα ΜΟΔΑ!!!!!!Μεχρι κα οι μεγαλο-εταιρειες σας εχουν παρει χαμπαρι και βγαζουν προιοντα τα οποια διαφημιζουν συμφωνα με την ταδε δυνατοτητα που εχουν στο facebook.Βλεπεις πχ κινητα με την ταδε facebook app με την οποια πλεον θα μπορεις να βγαζει φωτογραφια και να την ανεβαζεις επιτοπου στο face.ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..................Γιατι να τρεχεις στο σπιτι ενω μπορεις να την ανεβασεις επιτοπου και LIVE????Εδω εσυ ο ιδιος λες οτι δεν σε αφηνει να κανεις πανω απο 20 αιτηματα φιλιας σε ενα 24ωρο.......................!!!!!!!!!Με αυτον τον ρυθμο μεσα σε εναν χρονο θα εχεις πανω απο 7300 φιλους και πιστεψε με-επειδη εχω δει απο ολους τους φιλους μου-δεν θα γνωριζεις ουτε το 1/3 και ακομα χειροτερα δεν θα κανεις παρεα ουτε με το 1/100 απο αυτους.Και παρεα δεν εννοω να ανεβαζεται φωτος,βιντεος,τραγουδακια και να τα σχολιαζεται απο κατω με ηλιθια σχολια αλλα να πηγαινεται βολτα για κανενα καφε , κανενα ποτακι και να να τα λετε απο κοντα σαν παρεα και οχι μεσα απο ενα πληκτρολογιο.

Δημοσ.
Το facebook γινεται απαραδεκτο

Και γιατί το κάνεις θέμα, σβήστο και τράβα καμιά βόλτα!

Το facebook ειναι σελιδα κοινωνικης δυκτιωσης ειναι λογικο να σου συμπεριφεται με αυτον τον τροπο οταν "εγω και εσυ" την εχουμε φτασει στην κορυφη τον σελιδων κοινωνικης δυκτιωσης?

Αυτό σημαίνει ότι είσαι παλιός χρήστης, επομένως:

οταν στειλεις σε 24ωρες περιπου 20 αιτηματα φιλιας

Εάν το κάνεις για να αυξήσεις τα μέλη της μαφίας σου είσαι καμένος, αν πάλι όχι, δε μπορεί να γνωρίζεις 20 διαφορετικά άτομα την ημέρα κάθε μέρα, επομένως κάνεις spam

και σαν δεν εφτανε αυτο μετα υπαρχει και STEP 2: που σου ξαναεξηγει πανω κατω τα ιδια με το πρωτο step!

Λογικό είναι, το 99% των χρηστών ούτε καν διαβάζουν αυτά που αποδέχονται...

Αντι να κοιτανε να φτιαξουνε λιγο την ασφαλεια των χρηστων

Ασφαλίζει μέχρι εκεί που δε πάει άλλο, στο χέρι σου είναι να το ρυθμίσεις σωστά

Δημοσ.

Εμενα παντως μου αρεσε το:"δεν εγραψα αυτο το κειμενο γιατι ειμαι καμενος με το facebook η κατι τετοιο"...........παρολα αυτα παντως γκρινιαζω γιατι δεν μπορω να κανω παραπανω απο 20 αιτηματα φιλιας ωστε να κανω τους φιλους μου 6000+.Λεπτομερειες.

Δημοσ.

Το facebook ειναι σελιδα κοινωνικης δυκτιωσης ειναι λογικο να σου συμπεριφεται με αυτον τον τροπο οταν "εγω και εσυ" την εχουμε φτασει στην κορυφη τον σελιδων κοινωνικης δυκτιωσης?

Αχάριστο facebook.....α να χαθείς!!!

Εγώ στην θέση σου θα είχα προσβληθεί!!Με ποιό δικαίωμα το κάνουν αυτό στους χρήστες??Αδικία!!!!

Κάντε απεργία να διεκδικήσετε την σωστή συμπεριφορά!!! :-D :-D

Δημοσ.
Δεν γινεται το facebook απαραδεκτο αλλα οι χρηστες.Οπου και να παω βλεπω πιτσιρικια με κατι χαζογκομενες και ολοι ειναι με μια καμερα στο χερι για να βγαζουν φωτογραφιες.Ο λογος???"Μα πως θα δει η φιλη μου οτι πηγα αυτην την μερα στην ταδε μαμαω-ταω καφετερια ή πως θα διξει ο πιτσιρικας οτι βγηκα με την ταδε γκομενα παιζοντας του πουλ μουρ στους φιλους μου στο σχολειο????Παρτε το χαμπαρι το facebook δεν ειναι σελιδα κοινωνικης δυκτιωσης οπως λες και εσυ αλλα ΜΟΔΑ!!!!!!Μεχρι κα οι μεγαλο-εταιρειες σας εχουν παρει χαμπαρι και βγαζουν προιοντα τα οποια διαφημιζουν συμφωνα με την ταδε δυνατοτητα που εχουν στο facebook.Βλεπεις πχ κινητα με την ταδε facebook app με την οποια πλεον θα μπορεις να βγαζει φωτογραφια και να την ανεβαζεις επιτοπου στο face.ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..................Γιατι να τρεχεις στο σπιτι ενω μπορεις να την ανεβασεις επιτοπου και LIVE????Εδω εσυ ο ιδιος λες οτι δεν σε αφηνει να κανεις πανω απο 20 αιτηματα φιλιας σε ενα 24ωρο.......................!!!!!!!!!Με αυτον τον ρυθμο μεσα σε εναν χρονο θα εχεις πανω απο 7300 φιλους και πιστεψε με-επειδη εχω δει απο ολους τους φιλους μου-δεν θα γνωριζεις ουτε το 1/3 και ακομα χειροτερα δεν θα κανεις παρεα ουτε με το 1/100 απο αυτους.Και παρεα δεν εννοω να ανεβαζεται φωτος,βιντεος,τραγουδακια και να τα σχολιαζεται απο κατω με ηλιθια σχολια αλλα να πηγαινεται βολτα για κανενα καφε , κανενα ποτακι και να να τα λετε απο κοντα σαν παρεα και οχι μεσα απο ενα πληκτρολογιο.

Άρχοντας είσαι φίλε μου !!!! Δεν έχει σφάλεια το φασεμπουκ ??? Το άκουσα και αυτό,για κλειδωσετα όλα να δεις τι εστί ασφάλεια,έγω δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί εκμεταλέυτικα όλες του τις δυνατότητες περι απορρήτου και ασφάλειας....

Δημοσ.
Καμμένοι του facebook...

Και γιατί το κάνεις θέμα, σβήστο και τράβα καμιά βόλτα!

Αυτό σημαίνει ότι είσαι παλιός χρήστης, επομένως:

Εάν το κάνεις για να αυξήσεις τα μέλη της μαφίας σου είσαι καμένος, αν πάλι όχι, δε μπορεί να γνωρίζεις 20 διαφορετικά άτομα την ημέρα κάθε μέρα, επομένως κάνεις spam

Λογικό είναι, το 99% των χρηστών ούτε καν διαβάζουν αυτά που αποδέχονται...

Ασφαλίζει μέχρι εκεί που δε πάει άλλο, στο χέρι σου είναι να το ρυθμίσεις σωστά

Αχάριστο facebook.....α να χαθείς!!!

Εγώ στην θέση σου θα είχα προσβληθεί!!Με ποιό δικαίωμα το κάνουν αυτό στους χρήστες??Αδικία!!!!

Κάντε απεργία να διεκδικήσετε την σωστή συμπεριφορά!!! :-D :-D

Νομιζω οτι ζητησα την γνωμη σας για το κειμενο μου οχι για εμενα! Το τι ειμαι το ξερω καλα και δεν περιμενω την γνωμη καποιων που μεσα απο ενα φορουμ σχολιαζουν χρηστες αντι για κειμενα (και αυτο καψιμο λεγεται αλλα δεν το αναφερεται)!

Στο θεμα μας τωρα εμενα δεν με απασχολουν οι νεοι κανονες! Με απασχολει οτι εχο μια σελιδα αρκετους μηνες τωρα στην οποια παιζω ενα παιχνιδι (μαφια wars στο οποιο εχω πληρωσει κιολας γιατι μαρεσει) και τους 20 φιλους τους εκανα για να τους συμπληρωσω απλα στην μαφια μου ομως κανεις δεν με ειδοποιησε για τον νεο κανονα με τα μπαν στις προσκλησεις! Αδικο δεν θα ηταν να χασω τα χρηματα που εχω δωσει? Και πριν με πειτε καμενο και ολα τα σχετικα, γιατι παλι εμενα θα κρινεται καποιοι, αν εδω στο ινσομνια βγαζανε νεο κανονα και χωρις να σας τον εχουν πει ποτε και σας ριχνανε μπαν γιατι χωρις να το γνωριζεται τον παραβιασατε θα σας αρεσε? (το παραδειγμα το λεω μιας και ειμαστε χρηστες αυτης της σελιδας)

Οταν βγαζουμε νεους κανονες σε μια σελιδα δεν πρεπει πρωτα να ενημερονουμε τους χρηστες με καποιον τροπο? Πρεπει καθε μερα να μυριζω τα νυχια μου να δω τι ανανεωσεις κανανε?

Δημοσ.

οταν αλλαξε τους κανονες του το facebook πρεπει να σε ειδοποιησε.

Οταν μπηκες στην κεντρικη σελιδα εκει που βλεπεις τα νεα των φιλων σου,ειχε πανω ενα μπλε μεγαλο τετραγωνο που ελεγε οι κανονες το fb αλλαξαν ενημερωθειτε τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...