Προς το περιεχόμενο

Conn-x router σέρνεται......

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει το ρουτερ της conn-x 8mbps και όπως κάποιοι γνωρίζετε έγινε αυτόματη αναβάθμιση στα 24mbps....το πρόβλημα μου είναι οτι "σέρνεται" τελείως....το ρουτερ ειναι στο σαλόνι και από το δωμάτιό μου πιάνω 2-3 μπάρες σήμα το πολύ.

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω γενικά τιν ταχυτητα στο ίντερνετ και στο gaming??λογικά το πρόβλημα το έχω εγω αφου η σύνδεση ειναι 24mbps...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χμμ, καταρχήν το ρουτερ σου δεν ειναι conn-x αλλά εχει μια μαρκα πάνω. Επίσης καλό θα ηταν να βάλεις τα στατιστικά της γραμμής σου line rate, snr, attenuation κλπ

Το οτι εχεις 2-3 μπαρες σήμα δεν σημαινει οτι εχεις και πρόβλημα αρκει να μην σε αποσυνδεει από το ασυρματο δίκτυο σου και φυσικα να μην πεφτει στη 1 μπαρα, η ταχυτητα της ασυρματης συνδεσης δηλαδη να μη γινεται μικρότερη από την πραγματικη ταχυτητα που εχεις στο adsl.

Αν εχεις προβλημα μονο στο browsing αλλά κατεβάζεις με μεγιστη ταχυτητα τοτε το πρόβλημα ειναι πιθανό να οφειλεται στο pc σου, αν εχεις προβλημα με τα πινγκ ζητα να σε βάλουν σε προφιλ για να εχεις χαμηλα ping σε παιχνιδια (υπάρχει ακόμα και να σου πει οτι δεν υπάρχει ο υπάλληλος που θα σε εξυπηρετήσει εσυ ζητα να το γράψει ετσι στις βλάβες).

Δημοσ.

επισης,μιας και το δουλευεις ασυρματο,οι τοιχοι παιζουν μεγαλο ρολο στην αποσταση του ρουτερ απο το πισι.Δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι στο ασυρματο μηπως παιζουν πολλα δικτυα τριγυρω στο ιδιο.

Δημοσ.

είμαι λίγο νέος στο όλο θέμα οπότε κατάλαβα τα μισά απο αυτά που είπατε :).

αν αλλάξω κανάλι πιο πρέπει να βάλω?

επίσης το κύριο πρόβλημα ειναι με τα παιχνίδια και σπάνια με το downloading...σχεδόν ποτέ με browsing.

---------- Προσθήκη στις 12:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:58 ----------

αα και το ρουτερ ειναι baudtech αν το γράφω καλα :)

Δημοσ.

Baudtec

Ανοίγοντας ενα browser (firefox κλπ) γραφεις 192.168.1.1 και δινεις enter βαζεις admin σαν username και σαν password 1234 ή το ΜΑC Admin Password που ειναι γραμμένο κάτω από το ρουτερ σου.

Στη σελίδα στάτους στο κάτω μέρος μπορεις να βρεις τα στοιχεία της γραμμής σου.

Για το wireless πας στο interface setup και μετα wireless.

Δοκίμασε τα καναλια 6 ή 11.

Επίσης πολλά baudtec (τα πιο καινουρια) εχουν μια επιλογή κάτω από το channel που γραφει transmit power αυτη αν ειναι low κανε τη high.. Μετα δινεις save και εισαι οκ.

Αν εχεις πρόβλημα μονο με τα online παιχνιδια πάρε, απο δευτερα καλυτερα, το 1242 και δηλωσε να σε βάλον σε προφιλ για μικροτερα ping σε online παιχνιδια!

Δημοσ.

τελικά η σύνδεση ειναι isdn,δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.επίσης αποσυνδέομαι αρκετά συχνά

snr: 11 downstream 10 upstream db

line attenuation: 37.5 down 23.5 up db

data rate: 4960 down 736 up kbps

Δημοσ.

παρε στον ΟΤΕ να σου φτιαξουν την ταχυτητα, ειναι αρκετα χαμηλή για τα στοιχεία της γραμμης σου. Αποσυνδεσεις εχεις στο ιντερνετ ή στο ασυρματο; Αν ειναι για το 1ο δηλωσε το και αυτο.

Θα σου πουν να ελεγξεις φιλτρα κλπ οπτοε ειναι καλο να το κανει πιο πριν.. Το snr σου παντως δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις.

Δημοσ.

τι εννοείς στο ιντερνετ ή στο ασύρματο?

εγώ όταν σερφάρω ή παίζω ονλινε πολλές φορές κόβεται το ιντερνετ και πρεπει να κάνω disconnect και μετά πάλι connect.

μπορεί να είναι και πρόβλημα τών windows 7 επειδή είχα διαβάσει κάπου οτι είχαν προβλήματα με συνδέσεις

Δημοσ.

Aρα καλωδιακι και είσαι αστέρι :-) Γενικά τα baudtec έχουν θέμα με το ασρματο.. Ισως με ενα reset να εφτιαχνε (για λιγο).

Δημοσ.

το ρουτερ ειναι σε τελειως διαφορετικο μερος απο τον υπολογιστη.

αυτό σημαίνει οτι πρεπει να αλλαξω ρουτερ?

αν ναι,μπορεις να μου προτεινεις ενα καλό??

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...