guardianx71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το απόγευμα αγόρασα από το πλαίσιο μια Samsung LE40C650 και έχουν προκείψει 2 ζητήματα που θα ήθελα την βοήθεια σας. 1) Τα usb της τηλεόρασης είναι τελείως νεκρά . Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την εγγύηση ? Ισχύει για ΤV το dead on arrival? Αν όχι , τι παίζει με την εγγύηση από Φουρλής? 2 (και αυτό που με εκνεύρισε περισόττερο) Στην συζήτηση που είχα με τον πωλητή περί των Panel που έχει η συγκεκριμένη , μου εγγυήθηκε ότι θα έχει panel S-pva , δηλαδή SQ01 όπως ήταν και η εκθεσιακή 40c650 που είχαν εκεί να παίζει , καθώς "είναι φτιαγμένη στην Σλοβακία και όλες από εκεί είναι με S-PVA panel " όπως μου είπε. Οπότε αφού πήρα την TV και έχοντας ρωτήσει 3-4 φορές για επαλύθευση , πάω το απόγευμα στο σπίτι (σημειωση , είμαι από επαρχία και μέχρι να γυρίσω είχαν κλείσει τα μαγαζιά) και ψάχνοντας να βρω τι γίνεται με τα USB βλέπω στο πλάι το αυτοκολλητάκι να γράφει ΑΑ03 , με άλλα λόγια ΑUO panel. Γνωρίζετε ή έχετε καμιά πρόταση τι μπορεί να γίνει? Γιατί άλλο το πρόβλημα και άλλο αυτά που μου είπε ο πωλητής. Άλλα μου έλεγε και άλλα μου έδωσε. Περιμένω τις γνώμες και την βοήθεια σας . Ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 εχεις το δικαιωμα εντος 15 ημερων να την πας και να την πεταξεις στο κεφάλι του: α) επειδη δεν δουλεύουν τα usb και β) επειδη σου είπε ψέματα για να την πουλήσει (δεν μπορεί να το αρνηθει-ο πελατης εχει παντα δικιο...γενικα, οχι συγκεκριμένα στο πλαίσιο) υ.γ. ναι ειναι DOA
guardianx71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Απλά επειδή η εγγύηση είναι στον Φουρλή δεν ήξερα αν ίσχυε το DOA. Τώρα βεβαίος υπάρχει και το θέμα ότι η πληρωμή έγινε με πιστωτική σε άτοκες δόσεις. Άραγε ακυρώνεται η συναλλαγή? Απότι καταλαβαίνεις από τα νεύρα μου δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα και σκεφτόμουν με τι επίθετα να τους κοσμίσω όταν πάω
RcManiac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Απλά επειδή η εγγύηση είναι στον Φουρλή δεν ήξερα αν ίσχυε το DOA. Τώρα βεβαίος υπάρχει και το θέμα ότι η πληρωμή έγινε με πιστωτική σε άτοκες δόσεις. Άραγε ακυρώνεται η συναλλαγή?Απότι καταλαβαίνεις από τα νεύρα μου δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα και σκεφτόμουν με τι επίθετα να τους κοσμίσω όταν πάω Ή στην αλλαζουν ή παιρνεις κατι στην ιδια αξια .
alexcool Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ΣΕ ολλες τις τηλεωρασεις ειναι νεκρα τα γιου εσ μπι εχω παρει 2 lg μια 32ρα και μια 37ρα και δεν πεζει σε καμια ο ξαδελφος μου που εχει μια σαμσουγκ ουτε και αυτουνου δεν ξερω για πιο λογο μηπωε θελει τιποτα αναβαθμηση το φιλγουαρε;
Dr_Slump Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλό κουράγιο για να βρεις το δίκιο σου. Όσο για το USB, δοκίμασε πρώτα να φορτίσεις κάποια συσκευή... αν περνάει ρεύμα δεν είναι τεχνικά νεκρό. Αν λοιπόν περνάει ρεύμα, βεβαιώσου ότι το stick/δίσκος είναι FAT formatted.
alexcool Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Περναει κανονικα αφου αναβει το γλωμπακι του usb κατι αλλο πεζει παιδια.
guardianx71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλό κουράγιο για να βρεις το δίκιο σου. Όσο για το USB, δοκίμασε πρώτα να φορτίσεις κάποια συσκευή... αν περνάει ρεύμα δεν είναι τεχνικά νεκρό. Αν λοιπόν περνάει ρεύμα, βεβαιώσου ότι το stick/δίσκος είναι FAT formatted. Δεν παίζει να ισχύει για το FAT. Σε μια Β650 που έχω παίζω από το ntfs stickακι μου ταινίες 6-7 GB
alexcool Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πως το κανεις εσυ κατευθειαν πεζει τι μαρκα ειναι η τηλεωραση;
guardianx71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πως το κανεις εσυ κατευθειαν πεζει τι μαρκα ειναι η τηλεωραση; Samsung πάλι, αλλά η Β650 , όχι η C650 που έχω πρόβλημα. Με το που το καρφώνω μου λέει τι θέλω να κάνω . Media player , firmware update κτλ. Και παίζει και srt subs και όλα με την μία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Στην συζήτηση που είχα με τον πωλητή περί των Panel που έχει η συγκεκριμένη , μου εγγυήθηκε ότι θα έχει panel S-pva , δηλαδή SQ01 όπως ήταν και η εκθεσιακή 40c650 που είχαν εκεί να παίζει , καθώς "είναι φτιαγμένη στην Σλοβακία και όλες από εκεί είναι με S-PVA panel " όπως μου είπε. Οπότε αφού πήρα την TV και έχοντας ρωτήσει 3-4 φορές για επαλύθευση , πάω το απόγευμα στο σπίτι (σημειωση , είμαι από επαρχία και μέχρι να γυρίσω είχαν κλείσει τα μαγαζιά) και ψάχνοντας να βρω τι γίνεται με τα USB βλέπω στο πλάι το αυτοκολλητάκι να γράφει ΑΑ03 , με άλλα λόγια ΑUO panel. η AU Optronics (AUO) φτιάχνει MVA Panel, άρα η Samsung σου είναι με MVA Panel λογικά... είναι σίγουρο όμως ότι είναι από την AUO το panel?
guardianx71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 η AU Optronics (AUO) φτιάχνει MVA Panel, άρα η Samsung σου είναι με MVA Panel λογικά... είναι σίγουρο όμως ότι είναι από την AUO το panel? Απότι έψαξα στο internet και σύμφωνα και με αυτό http://www.digitalversus.com/panel-switching-samsung-tvs-we-know-so-far-news-15457.html από το service mode κωδικό και από όλα τα άλλα είναι AUO. Mόνο αυτές που στο αυτοκόλλητο έχουν SQ , SS και SX 01-04 αντίστοιχα με τα μοντέλα και στον κωδικό στο service mode έχουν Α , είναι με S-PVA panel. Και όντως ΑUO = MVA
guardianx71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ενημέρωση παιδιά. Πήγα σήμερα το πρωί. Ευτυχός όλα (σχεδόν) καλά. Ο υπάλληλος που μου την πούλησε έλειπε με ρεπό , οπότε μίλησα με μία δεσποινίδα του τμήματος η οποία φώναξε την υπεύθυνη τμήματος , και αναφέροντας το τι έγινε , δέχθηκαν απευθείας την επιστροφή.Το σχεδόν αφορά στο ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη άλλη και δεν μπορούσαν να μου εγγυηθούν ότι η αντικατάσταση της θα ήταν με S-PVA panel . Τελικά πήρα αυτην που είχαν ως εκθεσιακή , αφoύ είδα ότι ήταν σε άριστη κατάσταση και ότι είχε παίξει 35 μέρες ημερομηνιακά , ώστε να αποφύγω περαιτέρω ταλαιπωρία. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την υπάλληλο και την υπεύθυνη του τμήματος στο κατάστημα Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης , για την άμεση εξυπηρέτηση τους και την κατανόηση του τί έγινε , καθώς δεν οφείλεται σε αυτές το πρόβλημα με τον υπάλληλο και την παραπληροφόρηση , εσκεμμένη ή μη. Υ.Γ. Το πρόβλημα με το USB δεν το ανέφερα καθόλου , καθώς από κάποιον γνωστό που έχει σχέση με το εμπόριο , μου είπε ότι στις TV , DOA πάει κατευθείαν στην ServiceOne της Fourlis και γίνεται από εκεί με την μία αντικατάσταση , ωστόσο για αυτούς panel και τέτοια δεν υπάρχουν. Ότι πήρες , πήρες. Οπότε με προσοχή όποιος πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα αν του πασάρουν την τώρα εκθεσιακή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 από αυτές τις 35 μέρες όμως πόσες ώρες? την αγόρασες στην κανονική τιμή η φτηνότερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.