takaros1982 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα εχω ενα Turbox prime G και εσπασε το σιδερακι μεσα στην υποδοχη που μπαινει ο φορτιστης υπαρχει καμια ιδεα πως μπορω να φτιαξω; φοβαμαι πως αν το παω σε ενα καταστημα να μου το φτιαξουν θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου οποτε καθε ιδεα αποδεκτη ευχαριστω
ss13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το μοντέλο εννοείς ; http://www.skroutz.gr/s/283990/Turbo-X-Prime-G-Special.html
aGka8l Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα εχω ενα Turbox prime G και εσπασε το σιδερακι μεσα στην υποδοχη που μπαινει ο φορτιστης υπαρχει καμια ιδεα πως μπορω να φτιαξω; φοβαμαι πως αν το παω σε ενα καταστημα να μου το φτιαξουν θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου οποτε καθε ιδεα αποδεκτη ευχαριστω αν το λύσεις και πάς τη μητρική στο ηλεκτονικάδικο της γειτονιάς δεν θα σου πάρει πανω απο 10ευρώ. Αν πας σε κάποιο κομπιουτερά υπολογίζεις απο 30 έως 60 πανω κάτω
barbamar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 αν το λύσεις και πάς τη μητρική στο ηλεκτονικάδικο της γειτονιάς δεν θα σου πάρει πανω απο 10ευρώ. Αν πας σε κάποιο κομπιουτερά υπολογίζεις απο 30 έως 60 πανω κάτω Αν υπήρχε περίπτωση να το λύσει,έχεις την εντύπωση ότι θα postάριζε ερώτηση εδώ μέσα,ή θα είχε ανάγκη τον "κολλητηρατζή" της γειτονιάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.