Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα γραφικών να πάρω;

kaminia7eldi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Διαδικασια εννοω ρε παιδια το Driver Sweeper/Cleaner και τα restart σε safe mode για να καθαρισουν οριστικα οι drivers πριν βαλετε τους καινουριους.

Δημοσ.
Διαδικασια εννοω ρε παιδια το Driver Sweeper/Cleaner και τα restart σε safe mode για να καθαρισουν οριστικα οι drivers πριν βαλετε τους καινουριους.

θελει και restart σε safe mode???

Για πες..σε ποιο ακριβως σταδιο της διαδικασιας;

Δημοσ.
Το θέμα ρε σύ gtok34 ότι αυτή που σου πρότεινε ο caution έχει σχεδόν διπλάσια ''δύναμη'' από αυτήν που προτίμησες και η οποία κιόλας σε directx 11 δεν ''τραβάει'',βέβαια άμα εσύ μείνεις ευχαριστημένος εμάς μας περισσεύει :-)

και πως μετριέτε η δύναμη.??? Εγώ πήρα αντί την 4850 την 5670 ενοείτε ότι οσο μεγαλύτερο ειναι το νούμερο ειναι και καλύτερη και ποιο καινούρια... Ετσι δεν ειναι?? Το πινακάκι αυτό με τις μετρήσεις δυστυχώς δεν το είδα πριν τώρα βλέπω ότι η 4850 δίνει καλύτερη απόδοση. Αν αυτό το πινακάκι το βγάζατε ρε μάγκες στο πρώτο ποστ τώρα δεν θα την πατούσα.... Τεσπα τώρα Δευτέρα θα μου ρθει.

• Moderators
Δημοσ.

Πιο καινουρια ναι.

Πιο πολλα fps στο ιδιο παιχνιδι, οχι.

4850 vs 5670

Αν ηταν ετσι, η 4350 (40 ευρω οταν βγηκε) θα ηταν πιο δυνατη απο την 3870 (220 ευρω οταν βγηκε) :lol:

Δημοσ.

Αν την παραγγειλες απο το e-shop νομιζω μπορεις να τους κρεμασεις& να μη την παρεις..Παραγγελνεις μετα την καλη!!

(:

τσατσια βεβαια αλλα ενταξει δε θα πλανταξουν και στο κλαμα που δεν την πηρες, θα την παρει καποιος αλλος

Δημοσ.

το κανα πρόλαβα πριν φύγει και την ακύρωσα...πηρα τηλεφωνο.... Ουτε καν με ρώτησαν γιατί και πως.... Η palit ομως εξαντλήθηκε τελικά ελεγε ότι υπάρχει στο πλαίσιο στην Λάρισα πήρα τηλ αλλα την πήρανε...καμιά άλλη παίζει??

Δημοσ.
Αν δεν εχεις προβλημα με 25 ευρω ακομα παιρνεις αυτη.Η τιμη της ειναι ξεφτιλα εντελως.

Ευχαριστώ την χτύπησα.....

Υπάρχει κάποιος τρόπος πως να βγάλω τους drivers της onboard και να βάλω τους νέους της νέας κάρτας??? Παραπάνω είδα για safe mode αλλά δεν κατάλαβα αν αναφέρονται σε αυτήν την διαδικασία...Καποιος οδηγός για όσο περισσότερο ασφαλη αλλαγή??? Δεν θέλω να κανω εγκατάσταση win από την αρχή με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...