Προς το περιεχόμενο

Χαλασμενη G25 εκτος εγγυησης - περιπτωση επισκευείς

stavrakas92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν λεει ουτως η αλλος τον S/N στην αποδειξη;;;;

Καηκαν ολα,απλως μεσω της τηλεφωνικη γραμμης.....

Οχι απο οσο ξερω δεν αναγραφεται στις αποδειξεις παρα μοναχα σπανια και σε ελαχιστα καταστηματα.

Δημοσ.

Οχι στο πλαισιο δεν εχουν ποτε s/n στις αποδειξεις... Ειχα αλαξει σκληρο αλλου με αποδειξη απο δικο μου.... ιδιο μοντελο αλλο s/n...

Δημοσ.
Οχι στο πλαισιο δεν εχουν ποτε s/n στις αποδειξεις... Ειχα αλαξει σκληρο αλλου με αποδειξη απο δικο μου.... ιδιο μοντελο αλλο s/n...

ενδεχομένως τότε σε πιθανη αρνητικη απαντηση να ηταν καλο να τον εξυπηρετησει καποιος...

Δημοσ.

Τοτε περιμενω απαντηση τους,αναλογα ισως στειλω μηνυμα με αλλο λογαριασμο λεγοντας απλως οτι μου χαλασε εκτος εγγυησης κτλ χωρις να πω οτι το χτυπησε κεραυνος,και αν δε και τοτε αν καποιος εχει την ορεξη κανονιζουμε να το δωσω με αλλη αποδειξη για επισκευη-αντικατασταση....

Δημοσ.

Απο την logitech μου ειπαν οτι δεν εχει υπαρχει τμημα service για εκτος εγγυησης προιοντα...

Οποτε αν καποιος εχει την ορεξη ας δοκιμασουμε να δωσουμε την τιμονιερα με την δικια του εγγυηση,στειλτε μου ενα ΠΜ ή μηνυμα εδω...

ΥΓ. Επειδη μενω τουμπα και ειμαι χωρις μεταφορικο,θα βολευτουμε πιο ευκολα με καποιον εδω κοντα....

ΥΓ2.

Επειδη τωρα μετακομισα θεσσαλονικη δεν εχω ακομα ιντερνετ οποτε μπαινω οποτε μπορω ειτε απο του πανεπιστημιου,ειτε απο νετ.....

Δημοσ.

Παιδια γινετε καποιος να με βοηθησει;;;;;

Βγαινει και το GT5 σε κανα μηνα και θελω να το απολαυσω με την τιμονιερα...απο μενα ενα 50αρικο αν γινει δουλεια για τον κοπο του σε οποιον βοηθησει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...