Προς το περιεχόμενο

Χαλασμενη G25 εκτος εγγυησης - περιπτωση επισκευείς

stavrakas92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την συγκεκριμενη τιμονερια 2 χρονια και 1-2 μηνες (εκτος των 2 χρονων εγγυησης)...

Πριν κανα 2-3 βδομαδες εκαψε κεραυνος το πισι μου μεσω του τηλεφωνου,και μαζι καηκαν ολες οι συσκευες USB που ηταν συνδεμενες...

Υπαρχει περιπτωση να ειναι επιδιορθωσιμη η ζημια;;;

Αν ναι,που; (Καταστημα αγορας,logitech,καποιον ηλεκτρολογο;)

Αν οχι,εχω καποια λυση ωστε να μην χρειαστει να δωσω 280 € :shock: που κοστιζει τωρα (την πηρα 170)...;;;

Edit:Η απαντηση της logitech για επισκευη ηταν αρνητικη,οποτε αν καποιος μπορει,εχει ορεξη να στειλουμε την τιμονιερια μου με την δικια του αποδειξη (και εγγυηση) θα ημουν ευγνομων και θα τον ανταμοιψω για τον κοπο του με 50 € , PM me(γιατι δεν μπορω την παρουσα φαση να δωσω 300 € για καινουργια [και ναι μου ειναι απαραιτητη,ειμαι καμενος με τα παιχνιδια αγωνων.. :P ].

ΥΓ. Τοποθεσια : Θεσσαλονικη

• Super Moderators
Δημοσ.

στείλε email ή πάρε τηλέφωνο στη Logitech και ρώτα, δεν έχεις κάτι να χάσεις...

Δημοσ.

Και μενα μου ακουγεται καπως απιθανο...Εχω ακουσει να καιγεται μοντεμ παλιοτερα αλλα USB συσκευες ? Μηπως σου εκαψε τον USB Controller της μητρικης ? Συνδεσες αλλες συσκευες να δεις αν δουλευουν ?

Δημοσ.

Ο υπολογιστης το ρουτερ και ολες οι συνδεμενες συσκευες καηκαν,οπως επισης τα τηλεφωνα ή ρουτερ καποιον γειτωνων...

Το αστειο ειναι οτι τον ειχα βγαλει απο την μπριζα οταν αρχισε να αστραφτει,αλλα δεν σκεφτηκα να αποσυνδεσω και τα καλωδια του ρουτερ,ελεος...... :-(

Το ρουτερ μου το αλλαξαν,απο τον υπολογιστη καηκε η μητρικη απ'οτι μειπαν απο το e-shop,και την αλλαζουν....

Και ναι ειμαι σιγουρος οτι καηκαν επειδη δεν δουλευει ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ που ειχα συνδεμενο...πουθενα...

Εστειλα μηνυμα στην logitech,τωρα ειπα οτι καηκε απο κεραυνο,γιατι ουτως η αλλος ειμαι εκτος εγγυησης,οποτε μικρη σημασια εχει....

Δημοσ.

λεω εγω τωρα...μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι εδω μεσα,ολο και καποιος θα εχει μια αποδειξη εντος εγγυησης.Δεν υπαρχει καποιος να εξυπηρετησει το παληκαρι?κι αν γινει η δουλεια δωσε κι ενα 20αρικο ρε σταυρακα στον αλλον για την εξυπηρετηση και εισαι κομπλε...νομιζω.ε?

Δημοσ.

Ακριβως, κοιτανε Serial Number στην Logitech οποτε αν η δικια του ειχε δωθει στο ΠΛΑΙΣΙΟ 1 χρονο πριν η και παραπανω πχ θα ειναι απιθανο να την κρατησε 1 ολοκληρο χρονο το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν την πουλησει.

Απο εκει και περα αν καηκαν ΟΛΑ απο τον Κεραυνο οκ το εχω ακουσει, εγω νομιζα πως ειπες πως απο το τηλεφωνο σου καηκε το PC.

Δημοσ.
Ακριβως, κοιτανε Serial Number στην Logitech οποτε αν η δικια του ειχε δωθει στο ΠΛΑΙΣΙΟ 1 χρονο πριν η και παραπανω πχ θα ειναι απιθανο να την κρατησε 1 ολοκληρο χρονο το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν την πουλησει.

Απο εκει και περα αν καηκαν ΟΛΑ απο τον Κεραυνο οκ το εχω ακουσει, εγω νομιζα πως ειπες πως απο το τηλεφωνο σου καηκε το PC.

Δεν λεει ουτως η αλλος τον S/N στην αποδειξη;;;;

Καηκαν ολα,απλως μεσω της τηλεφωνικη γραμμης.....

Δημοσ.
Ο υπολογιστης το ρουτερ και ολες οι συνδεμενες συσκευες καηκαν,οπως επισης τα τηλεφωνα ή ρουτερ καποιον γειτωνων...

Το αστειο ειναι οτι τον ειχα βγαλει απο την μπριζα οταν αρχισε να αστραφτει,αλλα δεν σκεφτηκα να αποσυνδεσω και τα καλωδια του ρουτερ,ελεος...... :-(

Το ρουτερ μου το αλλαξαν,απο τον υπολογιστη καηκε η μητρικη απ'οτι μειπαν απο το e-shop,και την αλλαζουν....

Και ναι ειμαι σιγουρος οτι καηκαν επειδη δεν δουλευει ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ που ειχα συνδεμενο...πουθενα...

Εστειλα μηνυμα στην logitech,τωρα ειπα οτι καηκε απο κεραυνο,γιατι ουτως η αλλος ειμαι εκτος εγγυησης,οποτε μικρη σημασια εχει....

Μλκια γιατί έχω ακούσει πολλές φορές η logitech να αλλάζει προϊόντα εκτός εγγύησης ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...