Evilsmile Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους ειμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη και θα ηθελα να ρωτησω αν εχεται στα υποψην σας κανενα οικονομικο και αξιοπιστο πακετο συνδεσης στο ιντερνετ. Δεν με ενδιαφερει αν εχει η δεν εχει παγιο ΟΤΕ. Απλα το αθροισμα να βγαινει οικονομικο. Και απο ταχυτητα στα 2mbps
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 δες λίγο στη cyta. Εχει καλες τιμές και (απο όσο ξέρω) καλό δικτυο
moldovan20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Από τα 2 εώς τα 24mbps δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στην τιμή για να μην προτιμήσεις τα 24 . Η ποιο οικονομική πρόταση νομίζω έιναι της forthnet στα 24mbps με 14€ το μήνα για τους πρώτους 6 μήνες και 24€ τους υπόλοιπους ,τελική τιμή χωρίς πάγιο Ο.Τ.Ε .
talidipa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Η φορθνετ έβγαλα ένα πακέτο με 15 το μήνα. Δες εδώ -> http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10013029 .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 είπε ότι ζητάει αξιόπιστο πακέτο όμως Η φορθνετ έβγαλα ένα πακέτο με 15 το μήνα. Δες εδώ -> http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10013029 . τα 15 euro το μήνα είναι για τους 6 πρώτους μήνες όμως, μετά γίνεται 25-26 euro...να τα λέμε αυτά
anta_n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αφού οι απαιτήσεις σου είναι στα 2ΜΒ δεν αξίζει να δώσεις τα άπειρα λεφτά για να βάλεις ΟΤΕ και να πεις ότι έχεις καλύτερο δίκτυο. Καλύτερα πήγαινε σε κάποιον εναλλακτικό. Το πακέτο της Forthnet είναι καλό και το δίκτυο φαίνεται ότι στρώνει μετά τις αναβαθμίσεις που έκανε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αφού οι απαιτήσεις σου είναι στα 2ΜΒ δεν αξίζει να δώσεις τα άπειρα λεφτά για να βάλεις ΟΤΕ και να πεις ότι έχεις καλύτερο δίκτυο. όταν τα 2mbit της OTEnet έχουν καλύτερο browsing και pings από τα έως 24mbit των εναλλακτικών δεν "ισχυρίζεσαι" ότι έχεις καλύτερο δίκτυο, ΕΧΕΙΣ καλύτερο δίκτυο... και όχι δεν είναι άπειρα λεφτά για να βάλεις ΟΤΕ, από την στιγμή που είναι φοιτητής μπορεί να επιλέξει ΔΙΟΔΟΣ... επιπλέον ο ΟΤΕ έχει νέες προσφορές για 6 μήνες http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=434028 Το πακέτο της Forthnet είναι καλό και το δίκτυο φαίνεται ότι στρώνει μετά τις αναβαθμίσεις που έκανε. πέστο μερικές φορές ακόμα, θα το πιστέψεις κιόλας
talidipa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 όταν τα 2mbit της OTEnet έχουν καλύτερο browsing και pings από τα έως 24mbit των εναλλακτικών δεν "ισχυρίζεσαι" ότι έχεις καλύτερο δίκτυο, ΕΧΕΙΣ καλύτερο δίκτυο...και όχι δεν είναι άπειρα λεφτά για να βάλεις ΟΤΕ, από την στιγμή που είναι φοιτητής μπορεί να επιλέξει ΔΙΟΔΟΣ... επιπλέον ο ΟΤΕ έχει νέες προσφορές για 6 μήνες http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=434028 πέστο μερικές φορές ακόμα, θα το πιστέψεις κιόλας Του ΟΤΕ μετά τους 6 μήνες πόσο πάει? Το παγιο της γραμμης το υπολογίσαμε?
anta_n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλει πάγιο, τότε βγαίνει πολύ παραπάνω από τα 15-20€ των ενναλακτικών. όταν τα 2mbit της OTEnet έχουν καλύτερο browsing και pings από τα έως 24mbit των εναλλακτικών δεν "ισχυρίζεσαι" ότι έχεις καλύτερο δίκτυο, ΕΧΕΙΣ καλύτερο δίκτυο... Σαν προεκλογική καμπάνια μου ακούγεται (no offense, just mentioning)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Του ΟΤΕ μετά τους 6 μήνες πόσο πάει? Το παγιο της γραμμης το υπολογίσαμε? τα γράφει στο link που έδωσα... Αν θέλει πάγιο, τότε βγαίνει πολύ παραπάνω από τα 15-20€ των ενναλακτικών. για αυτό έδωσα και τη λύση του ΔΙΟΔΟΣ μιας και είναι φοιτητής... Σαν προεκλογική καμπάνια μου ακούγεται (no offense, just mentioning) τουλάχιστον δεν είναι φιδέμπορες (no offense, stating the obvious)...
anta_n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δε βλέπω να αναφέρεται στο link κάτι για πάγιο (και 6 σελίδες thread είναι μεγάλο για να μάθω κάτι τόσο απλό. IMHO ήταν ευκολότερο να το πεις) Στο ΔΙΟΔΟΣ ξέρω ότι πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ, πιο πολύ συμφέρει μόνο DSL σε εναλλακτικό. τουλάχιστον δεν είναι φιδέμπορες (no offense, stating the obvious)... Βασικά για τον τρόπο που το έγραψες εσύ έλεγα, όχι γι'αυτούς .. no offense και πάλι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 αν δεν αναγράφεται κάτι στο topic τότε θα αναγράφεται στο site του OTEshop που είναι στο αρχικό post του topic
At0m0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους ειμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη και θα ηθελα να ρωτησω αν εχεται στα υποψην σας κανενα οικονομικο και αξιοπιστο πακετο συνδεσης στο ιντερνετ. Δεν με ενδιαφερει αν εχει η δεν εχει παγιο ΟΤΕ. Απλα το αθροισμα να βγαινει οικονομικο. Και απο ταχυτητα στα 2mbps εφόσον είσαι φοιτητής τότε πρέπει να μιλήσεις με κάποιον στο NOC του Ιδρύματός σου και να του ζητήσεις να σε ενημερώσει για το πρόγραμμα "ΔΙΟΔΟΣ" ή πήγαινε πρώτα στο http://diodos.edu.gr για να έχεις άποψη. Το Δίοδος είναι υπηρεσία του ΕΔET (www.grnet.gr) και αφορά τους φοιτητές/σπουδαστές σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Πιο φτηνό από αυτό δεν πρόκειται να βρείς. Επίσης πιο "γρήγορη" σύνδεση από αυτή δεν θα βρείς ΠΟΥΘΕΝΑ. Επίσης αν είσαι "πληροφορικάριος" θα σε ενδιαφέρουν επίσης τα προγράμματα ΠΙΘΟΣ και ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ. Και να μην είσαι, πάλι θα σε ενδιαφέρουν EDIT: "πιο γρήγορη σύνδεση" εννοώ από τον πάροχο (ΕΔΕΤ) προς το υπόλοιπο internet
talidipa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 αν δεν αναγράφεται κάτι στο topic τότε θα αναγράφεται στο site του OTEshop που είναι στο αρχικό post του topic Στο τοπικ δεν αναγράφεται πουθενά, και το λινκ στο oteshop ειναι γι ατην κεντρική σελίδα. Μπορείς να μας πείς εσύ που τα ξέρεις καλά τα του ΟΤΕ αν έχει και πάγιο??? Εγώ πάντως καταλάβαίνω ότι έχει και πάγιο οπότε μούγα τα 9,90 και μάλλον γι αυτό δυσκολεύεσαι κι εσύ να μας το πεις! No offense φυσικά!
Luxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ThReSh, παρατηρω οτι εχεις μεγαλη κοντρα με την forthnet. Επειδη μερικοι δεν εχετε καλες ταχυτητες, δεν σημαινει οτι ειναι και γτπ η εταιρια. Εγω εκτος απο ορισμενες ημερες που υπηρχε γενικο προβλημα, εδω και 2 χρονια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και κατεβαζω σταθερα με 1,9mb/sec. Τι αλλο να ζητησω δλδ; Και uptime πανω απο 30 ημερες το συνηθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.