Προς το περιεχόμενο

Forthnet ή HOL (θεσ/νικη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν είναι θέμα καλωδίων, είναι θέμα ότι δεν βάζουν λεφτά στη τσέπη για να αγοράσουν αξιόπιστα links με εξωτερικό που να έχουν και αρκετό bandwidth ανάλογο των συνδρομητών που έχουν...με αποτέλεσμα να μπουκώνει το σύμπαν στις ώρες αιχμής, περίμενε σήμερα και αύριο το απόγευμα να δεις πόσο θα ανέβει το latency

ποτέ δεν παραπονέθηκα/κατηγόρησα για disconnects ή για μεμονομένες βλάβες συνδρομητώς οι οποίες σχετίζονται με τα καλώδια που αναφέρεις...

άρα να μην πληρώνω και τους λογαριασμούς, δεν θα χάσουν και κάποιο σπουδαίο ποσό από ένα χρήστη...

α.για μενα το latency θα ειχε νοημα αμα επαιζα παιχνιδια.στα υπολοιπα δεν εχω θεμα.απο εκει και περα δεν μιλαω για καλωδιακη βλαβη 20-100 πελατων αλλα μιλαμε για να κοπει οπτικη.οποτε για να το αντιμετωπισεις αυτο ο μονος τροπος που απλα κανεις δεν το κανει ειναι να εχεις περισσοτερες οπτικες για εξωτερικο.να εχεις backup οπτικες.τωρα για το θεμα latency ναιεκει θελει το χερι στην τσεπη.αλλο ομως το να σουρνεται το συμπαν λογω μικρου bandwidth με το εξωτερικο και αλλο το θεμα που κοβεται οπτικη και απλα στην πραξη δεν εχεις νετ.για το πρωτο φταει ο provider για το δευτερο δεν φταιει.οσο για σημερα το απογευμα ειπα να το περασω κανοντας παραπεντε:P

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το latency έχει νόημα και στο browsing και στο streaming και στο voip και στα video calls και σε πολλά άλλα πράγματα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έιναι μόνο το gaming. Όταν πιτάρει το δίκτυο (άρα μεγάλα pings) ψοφάνε και τα single connection downloads με εξωτερικό με αποτέλεσμα sites όπως το youtube να είναι απάλευτα...

Δημοσ.

ναι το ξερω απλα και εδωπου ειμαι τωρα αλλα και σπιτι μου δεν εχω θεμα ουτε με voip τηλεφωνια που εχω ουτε με το browsing.τωρα αμα κανει 1 sec παρραπανω η σελιδα του Insomnia Να ανοιξει δεν θα κλαιω και youtube most of the time βλεπω οκ.συνηθως δεν πολυβλεπω οκ οταν seedaro στο full οπως τωρα.εκει ναι αργει λιγακι οποτε συνηθως κοβω λιγο το Upload στο mtorrent.μαλλον δεν ζηταω πολλα πραγματα.απλα το Latency απο ολα αυτα θα φανει κυριως στο gaming και μετα στο utube.στο browsing δεν σε κυνηγαει κανεις να σε σκοτωσει οπως σε ενα online game Οποτε δεν φαινεται τοσο.

• Super Moderators
Δημοσ.

του Insomnia ΔΕΝ πρόκειται να κάνει παραπάνω γιατί hostάρεται από την ίδια τη Forthnet, μια σελίδα όμως που hostάρεται πχ στην Αμερική και από μόνη της έχει αρκετα ms ping, όταν πέφτει το πιτάρισμα γίνεται ακόμα χειρότερη!

Δημοσ.

yes i know about insomnia

C:\Documents and Settings\onsite>nslookup

Default Server: teiresias.forthnet.gr

Address: 194.219.227.2

> insomnia.gr

Server: teiresias.forthnet.gr

Address: 194.219.227.2

Non-authoritative answer:

Name: insomnia.gr

Address: 62.1.42.20

σου ειπα .εγω δεν ζηταω πολλα απο την γραμμη.οποτε εγω δεν ειμαι καλος κριτης.to voipμου παιζει αψογα πουθελω.το seeding επισης.το browsing μια χαρα.ειμαι Happy με αυτα τα λιγα

Δημοσ.

Ώρες ώρες νοιώθω κι εγώ ενοχές που απλά δεν έχω παράπονα και που απλά με ικανοποιεί ότι έχω, δεδομένης της χρήσης που κάνω.

Αυτή η επιμονή να βγάλουμε μια σοβαρή προσπάθεια εναλλακτικού άχρηστη γενικά μου χτυπάει άσχημα.

Δημοσ.
Ώρες ώρες νοιώθω κι εγώ ενοχές που απλά δεν έχω παράπονα και που απλά με ικανοποιεί ότι έχω, δεδομένης της χρήσης που κάνω.

Αυτή η επιμονή να βγάλουμε μια σοβαρή προσπάθεια εναλλακτικού άχρηστη γενικά μου χτυπάει άσχημα.

και εγω αυτο λεω.πρεπει υποχρεωτικα σε ολα να βρουμε και κατι αρνητικο.αυτο λεω οταν διαβαζω και review για προιοντα.παντα θα βρουν κατι αρνητικο.

η μαγική φράση είναι "δεδομένης της χρήσης που κάνω" :-)

παντα ισχυει αυτο αλλο που μερικοι δεν το καταλαβαινουν.για αυτο και παντα εχεις επιλογες.οταν υπηρχε μονο ο οτε τοτε ολοι λεγαμε και ευχαριστω που ειχαμε adsl.

Δημοσ.
η μαγική φράση είναι "δεδομένης της χρήσης που κάνω" :-)

Και τι σε κάνει να ππιστεύεις ότι εσύ είσαι ο "ιδανικός" χρήστης. Και γιατί trolaroyme τόσο πολύ ένα θέμα που ξεκίνησε για τον πάροχο ένός ανθώπου στη Θεσσαλονίκη? Πρεπει σώνει και ντε να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για τη 4νετ για να σταματήσεις? Υπάρχουν άνυρωποι που είναι ευχαριστημένοι είτε πιστεύεις ότι αποκρύποτυν την αλήθεια είτε όχι. Απλά μγιστοποιείς τα προβλήματα που αντιμετώπισε η 4νετ και ελαχιστοποίησες τα προβλήματα του ΟΤΕ. Για μένα πρώτα από ολα πρέπει κάποις να έχει τηλέφωνο και ας μην έχει νετ. Επομένως το να μην έχουν κάποιοι στη Γλυφάδα τηλέφωνο είναι θέμα σε σχέση με το να μην έχουν σύνδεση με κάποιο σέρβερ του εξωτερικού κάποια στιγμή κάποιοι άλλοι!

• Super Moderators
Δημοσ.

το να μην δίνουμε σημασία στα αρνητικά σημεία ενός ISP και να κρίνουμε μόνο από αυτά που μας ενδιαφέρουν ή που μας συμφέρουν είναι καλύτερο δλδ? αν δλδ είναι κάποιος gamer και του προτείνεις εσύ να πάει Forthnet και έχει χάλια pings με εξωτερικό τις ώρες αιχμής θα κάτσεις να του πληρώσεις τα 70 euro σε περίπτωση που δεν αντέχει? όχι βέβαια, δεν είναι πρόβλημα σου...

για αυτό όπως είπα η μαγική φράση είναι αυτή, αν δεν το δέχεσαι ποσώς με νοιάζει δεν αλλάζει τα γεγονότα...

Δημοσ.

τι gamer ρε παιδια...εδω η κατασταση δεν παλευεται αλλο ειλικρινα για τον καθε χρηστη.

Ενταξει για gamers δεν το συζηταμε...εχω fast path και το tracert με http://www.forthnet.gr ειναι 40ms,για in.gr 100ms :lol:

Τωρα για τον οχι gamer χρηστη :

- Οταν παει καποιος να δει ενα video απο ytube και κανει συνεχεια buffer (οπως στην διαφημιση της vodafone) ,και του σπανε τα νευρα ?

- πας να κατεβασεις 50 mb και θελει 15 λεπτα (αφου κατεβαζει με ελεεινες ταχυτητες)

- τις ωρες αιχμης αγανακτας μεχρι να ανοιξουν οι σελιδες

- κοβεται και καμια οπτικη ινα

- γινεται καμια εργασια συντηρησης και πεφτει το δικτυο

Θελετε κι αλλα?

Μου το ελεγαν οταν εκανα την συνδεση και δεν το πιστευα..ελεγα δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια,μια μικρη διαφορα απο ΟΤΕ θα εχει .

Αλλα τελικα η κατασταση ειναι αυτη ...χαλια και ξανα χαλια ! :cry:

Ασε που με το που εβαλα forthnet δεν εχω αναγνωριση κλησης !

Και οσο για τα 70 ευρω ρητρα να τα δωσουμε...αν ειναι να χασουμε την υγεια μας με τα καθημερινα σπασιματα της forthnet 100 φορες να πληρωσουμε..ελεος

Και οσο για την διαφορα στην τιμη με ΟΤΕ : Οι υπηρεσιες της forthnet δεν αξιζουν ουτε 10 ευρω το μηνα !

Δημοσ.

Μάλλον ζω σε παράλληλο σύμπαν ή μάλλον έχω κονέ στη forthnet. Δεν εξηγείται αλλιώς πως κατέβασα 700 MB χθες σε 10 - 15 λεπτά....

• Super Moderators
Δημοσ.

ο pc_admin μένει Κρήτη και μάλλον έχει πρόβλημα "τοπικό"...πχ στο κύκλωμα διασύνδεσης Κρήτης με Αθήνα

Δημοσ.
Μάλλον ζω σε παράλληλο σύμπαν ή μάλλον έχω κονέ στη forthnet. Δεν εξηγείται αλλιώς πως κατέβασα 700 MB χθες σε 10 - 15 λεπτά....

και εγω πως κατεβαζω απο torrent me 1100 καιτα sites ανοιγουν μια χαρα και seedaro full.

Ασε που με το που εβαλα forthnet δεν εχω αναγνωριση κλησης !

Και οσο για τα 70 ευρω ρητρα να τα δωσουμε...αν ειναι να χασουμε την υγεια μας με τα καθημερινα σπασιματα της forthnet 100 φορες να πληρωσουμε..ελεος

Και οσο για την διαφορα στην τιμη με ΟΤΕ : Οι υπηρεσιες της forthnet δεν αξιζουν ουτε 10 ευρω το μηνα !

για την αναγνωριση εχεις δοκιμασει με αλλη συσκευη?φιλτρακια εχεις παντου?

με τη τηλεφωνικη συσκευη δοκιμαζεις(μαρκα?)

thresh ολα σχετικα ειναι.και τα αρνητικα ειναι παντα που βρισκεσαι κτλ.

Δημοσ.

τι ωρα το κατεβασες? γιατι το προβλημα υπαρχει περιπου απο τις 14:00 εως τις 24:00 .

και για να δεις οτι δεν ειμαι εξωγηινος , απλα δες σχετικα θεματα στο insomnia kai sto adslgr.com με τιτλο "η forthnet σερνεται" .

Εκει να δεις ποσοι ταλαιπωροι της forthnet υπαρχουν ! Αφου αναρωτιωμασταν υπαρχει καποιος στην forthnet χωρις προβληματα?

Να που βρεθηκε ! ολε! :lol:

Οσο για την αναγνωριση κλησης ηρθε τεχνικος forthnet , και ενοειται οτι πριν ειχα δοκιμασει τα παντα ,και διαπιστωσε οτι υπαρχει προβλημα ,μαλιστα το τσεκαρε και απο το κουτι του ΟΤΕ οχι απο το σπιτι μου .

Μου ειπε απλα να κανω υπομονη μηπως κανουν καποια αναβαθμιση καποτε :(

Υποψιν με ΟΤΕ δουλευε η αναγνωριση .Αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...