poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τι να σου πω.παρολο που μπαινω αρκετα νετ μια δυο φορες ειχα θεμα.
anta_n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τι να σου πω.παρολο που μπαινω αρκετα νετ μια δυο φορες ειχα θεμα. Same here και όχι εδώ και 3 μήνες, αλλά εδώ και πάνω από 3 χρόνια. [Offtopic] @Thresh> Το ποστ για τις κομμένες ίνες copy paste το έχεις; Το βλέπω σε repetition εδώ και στο adslgr. [/offtopic]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 [Offtopic]@Thresh> Το ποστ για τις κομμένες ίνες copy paste το έχεις; Το βλέπω σε repetition εδώ και στο adslgr. [/offtopic] γιατί ψέματα είναι ότι κόπηκαν? με επιβεβαιώνει και η ίδια η Forthnet με τις 6 ανακοινώσεις που έχει βγάλει από τον Ιούλιο μέχρι τώρα, 6-8 ώρες άνα κόψιμο ίνας το πανελλαδικό σούρσιμο, αλλά ξέχασα εσύ εκείνες τις ώρες δεν είχες πρόβλημα ή δεν ήσουν online. Όπως και όλοι όσοι υπερασπίζονται την Forthnet, άφαντοι και τουμπεκί... Πες μου λοιπόν και εσύ τα διαγράμματα τα βλέπεις μια χαρά? να είσαι ειλικρινής... τι να σου πω.παρολο που μπαινω αρκετα νετ μια δυο φορες ειχα θεμα. σοβαρολογείς ρε Αλέξανδρε? Μόνο οι 6 φορές που ανέφερα πιο πάνω ότι έχει αναρτήσει η Forthnet κόψιμο οπτικής ίνας υπερβαίνουν τις φορές που λες ότι αντιμετώπισες πρόβλημα και μην μου πεις ότι δεν είχες πρόβλημα εκείνες τις μέρες γιατί είμασταν στο ίδιο dslam και είναι 100000000% σίγουρο ότι επηρεαζόσουν... Φαντάζομαι πόσο έχεις μειώσεις τις ώρες χρήσης, πρέπει να έχει πέσει τρελή δουλειά και τρέξιμο... Αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση κι εσύ, είναι μια χαρά τα διαγράμματα?!
anta_n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τα διαγράμματα μια χαρά τα βλέπω, αλλά αυτό που κοιτάω είναι αν παίζω εγώ στο σπίτι. Τα διαγράμματα δεν μου δίνουν Internet. Το να λέμε συνέχεια για τις ίνες που κόπηκαν και να κράζουμε συνέχεια μόνο κουραστικοί γινόμαστε. Στην τελική και του ΟΤΕ έχει κοπεί ίνα και στον ΟΤΕ όταν έβρεξε είχαν μείνει η Βούλα και η Γλυφάδα χωρίς τηλέφωνο, αλλά δεν έχει νόημα να το λέμε ξανά και ξανά, γίνεται spam και δεν έχει ουσία. Αν ο poulinos λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, γιατί πρέπει να τον πείσεις ντε και σώνει ότι είχε αλλά δεν το ήξερε; Έχει νόημα; Αν δεν βλέπουμε πρόβλημα που έχει νόημα να επισημάνουμε, γιατί να πούμε ότι έχουμε με το έτσι θέλω;!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τα διαγράμματα μια χαρά τα βλέπω LOL, εντάξει αυτό μου έφτανε...προφανώς δεν έχεις ιδέα με το αντικείμενο, ούτε βέβαια είσαι υποχρεωμένη Τα διαγράμματα δεν μου δίνουν Internet. κι όμως τα διαγράμματα σου "δίνουν internet" γιατί άμα δεις κενό στο διάγραμμα σημαίνει ότι θα έχει πέσει link και ότι θα έχει σημαντικά μειωμένη απόδοση ο ISP, αλλά προφανώς αυτά είναι ψιλά γράμματα... Στην τελική και του ΟΤΕ έχει κοπεί ίνα και στον ΟΤΕ όταν έβρεξε είχαν μείνει η Βούλα και η Γλυφάδα χωρίς τηλέφωνο, αλλά δεν έχει νόημα να το λέμε ξανά και ξανά, γίνεται spam και δεν έχει ουσία. Άλλο να σου κόβεται οπτική που να επηρεάζει μια περιοχή και άλλο να κόβεται "συχνά" οπτική που να επηρεάζει ολόκληρη την Ελλάδα, αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Αν ο poulinos λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, γιατί πρέπει να τον πείσεις ντε και σώνει ότι είχε αλλά δεν το ήξερε; Έχει νόημα; Αν δεν βλέπουμε πρόβλημα που έχει νόημα να επισημάνουμε, γιατί να πούμε ότι έχουμε με το έτσι θέλω;! δεν χρειάζεται να τον πείσω, τα ξέρει και από πρώτο χέρι λόγω της δουλειάς, απλά επιλέγει να τα αγνοεί επειδή δεν τον ενδιαφέρουν/απασχολούν...
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 σοβαρολογείς ρε Αλέξανδρε? Μόνο οι 6 φορές που ανέφερα πιο πάνω ότι έχει αναρτήσει η Forthnet κόψιμο οπτικής ίνας υπερβαίνουν τις φορές που λες ότι αντιμετώπισες πρόβλημα και μην μου πεις ότι δεν είχες πρόβλημα εκείνες τις μέρες γιατί είμασταν στο ίδιο dslam και είναι 100000000% σίγουρο ότι επηρεαζόσουν... Φαντάζομαι πόσο έχεις μειώσεις τις ώρες χρήσης, πρέπει να έχει πέσει τρελή δουλειά και τρέξιμο... Αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση κι εσύ, είναι μια χαρά τα διαγράμματα?! εγω δεν θα πω για τα διαγραμματα.απλα εστω και 6 φορες που κοπηκαν οι οπτικες και πραγματι σουρνεται το ιντερνετ εγω πρεπει να πετυχα τις 2 και απλα αφησα το ιντερνετ και ασχοληθηκα με κατι αλλο.δεν σημαινει οτι δεν υπηρχε το προβλημα αφου σωστα ειπες ηταν στην ελλαδα και πεφτουμε και στο θεικο dslam της πεντελης. ειμαι καμποσο στο νετ αλλα οταν κατι εχει πεσει δεν καθομαι απο πανω να το περιμενω.το νετ το εχω για το insomnia καμια ταινια κτλ.ε αμα δεν μπω και για 3 ωρες it's oκ.δεν εχω απαιτησεις.σε τοσα χρονια 6 που εχω forthnet ειτε ιδιοκτυτο ειτε κανονικο σπανια να μην ειχα νετ,ουτε 1 τις 100.δοξα το θεο πεφτω σε box που δεν παιρνει κανεις αλλος παρα μονο η πολυκατοικιας και δεν μπαινει χερι τεχνικου οτε. LOL, εντάξει αυτό μου έφτανε...προφανώς δεν έχεις ιδέα με το αντικείμενο, ούτε βέβαια είσαι υποχρεωμένη κι όμως τα διαγράμματα σου "δίνουν internet" γιατί άμα δεις κενό στο διάγραμμα σημαίνει ότι θα έχει πέσει link και ότι θα έχει σημαντικά μειωμένη απόδοση ο ISP, αλλά προφανώς αυτά είναι ψιλά γράμματα... Άλλο να σου κόβεται οπτική που να επηρεάζει μια περιοχή και άλλο να κόβεται "συχνά" οπτική που να επηρεάζει ολόκληρη την Ελλάδα, αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω... δεν χρειάζεται να τον πείσω, τα ξέρει και από πρώτο χέρι λόγω της δουλειάς, απλά επιλέγει να τα αγνοεί επειδή δεν τον ενδιαφέρουν/απασχολούν... απο εκει και περα για θεματα Pings δεν παιζω παιχνιδια και δεν με νοιαζει.download Παντα ειχα full απλα εβαλα annex m για να εχω περισσοτερο Upload για seeding.δεν αμφιβαλλω οτι 6 φορες ειναι πολλες για να μεινεις χωρις νετ απλα καμια φορα λεω οτι γινομαστε λιγο υπερβολικοι οταν μιλαμε για Home use.στην εταιρεια ναι το καταλαβαινω αλλα στο σπιτι οκ αμα δεν μπεις και Lineage για 3 ωρες δεν νομιζω οτι καταστραφηκε ο κοσμος.αν και θα μου πεις οκ πληρωνω για να εχω κατι και το θελω.δεν θα διαφωνησω ουτε θα υπερασπιστω κανεναν.απλα σαν γενικοτερο νοημα του Post ειναι οτι α.ζουμε ελλαδα β.ας αφησουμε λιγο το Net και τα pc Και το ποδοσφαιρο και να ασχοληθουμε με κανα hobby.anyway off topic αυτο απλα ενα τεραστιο νουμρεο απο αυτους που λενε αχ δεν εχω ιντερνετ και ουρλιαζουν ειναι απλα παιδια που το εχουν το νετ για gaming και που αμα δεν μπουν για κανα wow θα τρεξουν στο ιντερνετ καφε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εγω δεν θα πω για τα διαγραμματα. από την στιγμή που γνωρίζεις, η απάντηση είναι μια και δεν χρειάζεται να την πεις... το νετ το εχω για το insomnia καμια ταινια κτλ.ε αμα δεν μπω και για 3 ωρες it's oκ.δεν εχω απαιτησεις. τελείως casual χρήση δλδ απο εκει και περα για θεματα Pings δεν παιζω παιχνιδια και δεν με νοιαζει. ναι αλλά δεν είναι απόκρυψη της αλήθειας να λέει κάποιος ότι είναι μια χαρά η Forthnet και να μην την αξιολογεί από όλες τις πλευρές? δεν αμφιβαλλω οτι 6 φορες ειναι πολλες για να μεινεις χωρις νετ απλα καμια φορα λεω οτι γινομαστε λιγο υπερβολικοι οταν μιλαμε για Home use. ναι αλλά οι 6 φορές δεν είναι μέσα σε 1-2 χρόνια, είναι μεσα 3 μήνες και χωρίς να βάλουμε μέσα τις δεκάδες περιπτώσεις που έπεφταν τα links με εξωτερικό. Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο μετράγαμε τις καλές μέρες όχι τις κακές, για τέτοια κατάσταση μιλάμε... στην εταιρεια ναι το καταλαβαινω αλλα στο σπιτι οκ αμα δεν μπεις και Lineage για 3 ωρες δεν νομιζω οτι καταστραφηκε ο κοσμος.αν και θα μου πεις οκ πληρωνω για να εχω κατι και το θελω.δεν θα διαφωνησω ουτε θα υπερασπιστω κανεναν.απλα σαν γενικοτερο νοημα του Post ειναι οτι α.ζουμε ελλαδα β.ας αφησουμε λιγο το Net και τα pc Και το ποδοσφαιρο και να ασχοληθουμε με κανα hobby.anyway off topic αυτο απλα ενα τεραστιο νουμρεο απο αυτους που λενε αχ δεν εχω ιντερνετ και ουρλιαζουν ειναι απλα παιδια που το εχουν το νετ για gaming και που αμα δεν μπουν για κανα wow θα τρεξουν στο ιντερνετ καφε. διαφωνώ τελείως με αυτή τη λογική πάντως, γιατί μπορώ να σου βρω πολλά πράγματα που μπορεί να ενδιαφέρουν εσένα ή να σου είναι σημαντικά και όταν γίνει μια στραβή, να σου πω "κλάιν, δεν έγινε και τπτ, πως κάνεις έτσι?" μόνο και μόνο επειδή δεν με απασχολεί αυτό που κάνεις ή αυτό που σου συνέβει...
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εγω δεν ειμαι κριτης να κρινω ουτε τα διαγραμματα ουτε κατι αλλο.δεν ειπα οτι δεν ειναι αληθεια αυτα που λες και το ξερω οτιδιαφωνεις με αυτο κατω κατω.απλα ειναι πως το βλεπει ο καθενας.για καποιον πχ λεμε τωρα που θελει τελεια pings παει σε εκεινη την εταιρεια.ο αλλος που θελει απλα κατι φτηνο παει εκει και ουτο καθεξης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δεν κολάω όμως τόσο στο γεγονός ότι πχ έχει απαράδεκτα pings στις ώρες αιχμής, αλλά όταν βλέπω να λένε ότι είναι μια χαρά σε αυτές τις ώρες... προσωπικά δεν απαιτώ το ping που έχω στις 08:00 το πρωί να το έχω και στις 22:00 το βράδυ, αλλά να μην βλέπω και τέτοια πράγματα http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3737540&postcount=5379'>http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3737540&postcount=5379 το κανονικό ping με http://www.adslgr.com είναι 160-170ms και όπως βλέπεις όταν το postαρε είχε 380+ avg, μιλάμε για μεγάλη διαφορά... και μην μου πεις ότι δεν επηρεάζει το browsing κάτι τέτοιο, δεν είναι μόνο τα games...
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 δεν κολάω όμως τόσο στο γεγονός ότι πχ έχει απαράδεκτα pings στις ώρες αιχμής, αλλά όταν βλέπω να λένε ότι είναι μια χαρά σε αυτές τις ώρες... προσωπικά δεν απαιτώ το ping που έχω στις 08:00 το πρωί να το έχω και στις 22:00 το βράδυ, αλλά να μην βλέπω και τέτοια πράγματα http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3737540&postcount=5379'>http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3737540&postcount=5379 το κανονικό ping με http://www.adslgr.com είναι 160-170ms και όπως βλέπεις όταν το postαρε είχε 380+ avg, μιλάμε για μεγάλη διαφορά... και μην μου πεις ότι δεν επηρεάζει το browsing κάτι τέτοιο, δεν είναι μόνο τα games... gia χιο δεν ξερω.για αθηνα το 90 τις εκατο του browsing Που κανω το κανω φαντασου και με Mtorrent ανοιχτο να seedarei sta 90 με 100 Kilobytes per sec.σπιτι το ιδιο αλλα με 150 kilobytes/sec.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κατάλαβα, άνοιωθη κατάσταση
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κατάλαβα, άνοιωθη κατάσταση u know thresh home use not professional use.5 ωρες χωρις ιντερνετ δεν σημαινει οτι θα μου στοιχισουν την ζωη μου και θα παω να κρεμαστω.μπορω σε αυτες τις 5 ωρες να κανω κατι αλλο.internet ειναι δεν φευγει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 άρα επειδή δεν κάνουμε επαγγελματική χρήση σε κάτι να μην παραπονιόμαστε όταν δεν λειτουργεί σωστά ή όταν χαλάει και ας πληρώνουμε... sorry αλλά διαφωνώ...
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δεν ειπα οτι να μην παραπονιεσαι αλλα δεν θα χασεις και εκατομμυρια αμα δεν παιζει η γραμμη.ειδικα για μενα οταν ζουμε σε μια χωρα που με τα καλωδια παντα ειχαμε ενα θεμα ασχετα με το τι ηδη καλωδιων ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δεν είναι θέμα καλωδίων, είναι θέμα ότι δεν βάζουν λεφτά στη τσέπη για να αγοράσουν αξιόπιστα links με εξωτερικό που να έχουν και αρκετό bandwidth ανάλογο των συνδρομητών που έχουν...με αποτέλεσμα να μπουκώνει το σύμπαν στις ώρες αιχμής, περίμενε σήμερα και αύριο το απόγευμα να δεις πόσο θα ανέβει το latency ποτέ δεν παραπονέθηκα/κατηγόρησα για disconnects ή για μεμονομένες βλάβες συνδρομητώς οι οποίες σχετίζονται με τα καλώδια που αναφέρεις... άρα να μην πληρώνω και τους λογαριασμούς, δεν θα χάσουν και κάποιο σπουδαίο ποσό από ένα χρήστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.