Προς το περιεχόμενο

Forthnet ή HOL (θεσ/νικη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 24αρα φορθνετ στην τουμπα σχεδον 2 χρονια αλλα τον τελευταιο μηνα δεν μπορω αλλο σερνεται οικτα..... σκεφτομαι να τη γυρισω σε χολ αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι γρηγοροτερη η απλα αν αξιζει να μεινω φορθνετ.

αν σκεφτω κ τη φημολογια περι συγχωνευσης στο μελλον τοτε το ιδιο πραγμα θα ειναι απλα κερδιζω ενα ρουτερ..

αν τελικα το γυρισω στη χολ τη δευτερα τοτε τι πληρωνω στη φορθνετ; (εχω απληρωτο το λογαριασμο που εληγε προχθες) το ρουτερ το επιστρεφω; κατι τετοιο ειπαν μερικοι...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν γυρνας το ρουτερ.λογαριασμο καλο ειναι να πληρωσεις οτι εχει μεινει.αν διακοπτεις πριν τον χρονο εχει προστιμο.

Δημοσ.

θεωρητικα θα εχεις ιντερνετ μεχρι και την τελευταια στιγμη.δηλαδη θα μεινεις χωρις νετ θεωρητικα παντα μια δυο ωρες.περιπου 20 ημερουλες

Δημοσ.

Εγώ δεν θα σου πω κάτι καινούργιο οι προηγούμενοι με κάλυψαν.

Και εγώ στην τούμπα μένω και το γύρισα στην Hol στο οικονομικό πακέτο της με τα 15ευρώ έως 24mbps και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι ποιο οικονομική από την Forthnet που την είχα 1 χρόνο πλήρωνα περισσότερα και ουσιαστικά δεν είχα αυτά που πλήρωνα!:-) Πιστεύω ότι αξίζει η κίνηση!

Δημοσ.
Εγώ δεν θα σου πω κάτι καινούργιο οι προηγούμενοι με κάλυψαν.

Και εγώ στην τούμπα μένω και το γύρισα στην Hol στο οικονομικό πακέτο της με τα 15ευρώ έως 24mbps και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι ποιο οικονομική από την Forthnet που την είχα 1 χρόνο πλήρωνα περισσότερα και ουσιαστικά δεν είχα αυτά που πλήρωνα!:-) Πιστεύω ότι αξίζει η κίνηση!

Εγώ έχω φίλο που μένει στις Φώκιες (Χαλκιδική) και έχει forthnet. Από υπηρεσία πάειμια χαρά τώρα για τα λεφτά, εσύ ξέρεις. Νομίζω ότι τα 24,90 για το economy είναι κάλά και αν είσαι εντάξει δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις για να μεταβείς σε άλλο πάροχο.

Δημοσ.

απλα καποιες εταιρειες που εχουν οικονομικο πακετο νομιζω δεν δινουν καθολου τηλ νουμερο.στης forthnet εχεις νουμερο για να σε παρουν και να παρεις αμα χρειαστει.αν δεν σε νοιαζει βεβαια επειδη ολοι εχουμε κινητα τοτε οκ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ έχω φίλο που μένει στις Φώκιες (Χαλκιδική) και έχει forthnet. Από υπηρεσία πάειμια χαρά τώρα για τα λεφτά, εσύ ξέρεις. Νομίζω ότι τα 24,90 για το economy είναι κάλά και αν είσαι εντάξει δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις για να μεταβείς σε άλλο πάροχο.

ναι αμέ μια χαρά αν το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει με torrents :P

όχι και αν αξίζει, μόνο για να απαλαχτεί από τις ώρες αιχμής της Forthnet, τα πεσμένα links και τις κομμένες οπτικές ίνες κάθε τρεις και λίγο αξίζει και με το παραπάνω..

• Super Moderators
Δημοσ.

τα πεσμένα links και οι κομμένες οπτικές ίνες επηρεάζουν τα πάντα, όχι μόνο τα pings αλλά και το browsing και το downloading... :P

Δημοσ.

Μόλις λήξει και το δικό μου συμβόλαιο θα την κάνω με ελαφρά από τη forthnet. Βέβαια σε ένα εξάμηνο από τώρα μπορεί να μην υπάρχει ούτε forthnet ούτε hol. Θα υπάρχει holthnet :P. Σκέφτομαι για ON, cyta ή OTE αν ρίξει τις τιμες :)

• Super Moderators
Δημοσ.
για 4-5 ωρες:P

για 6-8 θες να πεις και όταν συμβαίνουν τόσο "συχνά", αρχίζει να βαράει στα νεύρα...

απλά κοίτα με k-play.de πως είναι η Forthnet τις 10, 30, 60 και 90 τελευταίες μέρες αντίστοιχα

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-09-26%2017:21;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-09-06%2017:15;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-08-07%2017:15;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-07-08%2017:15;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2

που για να είναι μια χαρά έπρεπε να ήταν ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ή τουλάχιστον κάτι σαν ευθεία! 3 μήνες έχει τουλάχιστον αυτά τα χάλια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...