telis_petsotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 εχω 24αρα φορθνετ στην τουμπα σχεδον 2 χρονια αλλα τον τελευταιο μηνα δεν μπορω αλλο σερνεται οικτα..... σκεφτομαι να τη γυρισω σε χολ αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι γρηγοροτερη η απλα αν αξιζει να μεινω φορθνετ. αν σκεφτω κ τη φημολογια περι συγχωνευσης στο μελλον τοτε το ιδιο πραγμα θα ειναι απλα κερδιζω ενα ρουτερ.. αν τελικα το γυρισω στη χολ τη δευτερα τοτε τι πληρωνω στη φορθνετ; (εχω απληρωτο το λογαριασμο που εληγε προχθες) το ρουτερ το επιστρεφω; κατι τετοιο ειπαν μερικοι...
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 δεν γυρνας το ρουτερ.λογαριασμο καλο ειναι να πληρωσεις οτι εχει μεινει.αν διακοπτεις πριν τον χρονο εχει προστιμο.
telis_petsotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 δεν θα ερθει εκκαθαριστικος ουτως η αλλως; να μην προπληρωσω μεχρι νοεμβριο χωρις να εχω σκοπο να το κρατησω..
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 λογικα θα ερθει.και να μην ερθει απλα πας εκει και τον πληρωνεις εσυ αφου τους ρωτησεις τι χρωστας.
telis_petsotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 οκ. ξερουμε ποσο χρονο παιρνει διαδικασια μεταβασης; κ αν θα εχω ιντερνετ αυτες τις μερες;
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 θεωρητικα θα εχεις ιντερνετ μεχρι και την τελευταια στιγμη.δηλαδη θα μεινεις χωρις νετ θεωρητικα παντα μια δυο ωρες.περιπου 20 ημερουλες
vumba Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ δεν θα σου πω κάτι καινούργιο οι προηγούμενοι με κάλυψαν. Και εγώ στην τούμπα μένω και το γύρισα στην Hol στο οικονομικό πακέτο της με τα 15ευρώ έως 24mbps και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι ποιο οικονομική από την Forthnet που την είχα 1 χρόνο πλήρωνα περισσότερα και ουσιαστικά δεν είχα αυτά που πλήρωνα! Πιστεύω ότι αξίζει η κίνηση!
talidipa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγώ δεν θα σου πω κάτι καινούργιο οι προηγούμενοι με κάλυψαν.Και εγώ στην τούμπα μένω και το γύρισα στην Hol στο οικονομικό πακέτο της με τα 15ευρώ έως 24mbps και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και είναι ποιο οικονομική από την Forthnet που την είχα 1 χρόνο πλήρωνα περισσότερα και ουσιαστικά δεν είχα αυτά που πλήρωνα! Πιστεύω ότι αξίζει η κίνηση! Εγώ έχω φίλο που μένει στις Φώκιες (Χαλκιδική) και έχει forthnet. Από υπηρεσία πάειμια χαρά τώρα για τα λεφτά, εσύ ξέρεις. Νομίζω ότι τα 24,90 για το economy είναι κάλά και αν είσαι εντάξει δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις για να μεταβείς σε άλλο πάροχο.
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 απλα καποιες εταιρειες που εχουν οικονομικο πακετο νομιζω δεν δινουν καθολου τηλ νουμερο.στης forthnet εχεις νουμερο για να σε παρουν και να παρεις αμα χρειαστει.αν δεν σε νοιαζει βεβαια επειδη ολοι εχουμε κινητα τοτε οκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω φίλο που μένει στις Φώκιες (Χαλκιδική) και έχει forthnet. Από υπηρεσία πάειμια χαρά τώρα για τα λεφτά, εσύ ξέρεις. Νομίζω ότι τα 24,90 για το economy είναι κάλά και αν είσαι εντάξει δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις για να μεταβείς σε άλλο πάροχο. ναι αμέ μια χαρά αν το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει με torrents όχι και αν αξίζει, μόνο για να απαλαχτεί από τις ώρες αιχμής της Forthnet, τα πεσμένα links και τις κομμένες οπτικές ίνες κάθε τρεις και λίγο αξίζει και με το παραπάνω..
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ο καθενας παιρνει το ιντερνετ για διαφορετικη χρηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τα πεσμένα links και οι κομμένες οπτικές ίνες επηρεάζουν τα πάντα, όχι μόνο τα pings αλλά και το browsing και το downloading...
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μόλις λήξει και το δικό μου συμβόλαιο θα την κάνω με ελαφρά από τη forthnet. Βέβαια σε ένα εξάμηνο από τώρα μπορεί να μην υπάρχει ούτε forthnet ούτε hol. Θα υπάρχει holthnet . Σκέφτομαι για ON, cyta ή OTE αν ρίξει τις τιμες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 για 4-5 ωρες για 6-8 θες να πεις και όταν συμβαίνουν τόσο "συχνά", αρχίζει να βαράει στα νεύρα... απλά κοίτα με k-play.de πως είναι η Forthnet τις 10, 30, 60 και 90 τελευταίες μέρες αντίστοιχα http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-09-26%2017:21;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-09-06%2017:15;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-08-07%2017:15;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-07-08%2017:15;end=now;target=Gameservers.kplay~forthnew2 που για να είναι μια χαρά έπρεπε να ήταν ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ή τουλάχιστον κάτι σαν ευθεία! 3 μήνες έχει τουλάχιστον αυτά τα χάλια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.