matrixxakos4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ξερετε καμια ετερια που να προσφερει αυτην την υπηρεσια ? θελω να φτιαξω τον δικο μου ραδιοφονικο σταθμο....
tsakalov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς μέσω winamp με το πρόγραμμα shoutcast. Στην παρακάτω σελίδα μπορείς να δεις τις οδηγίες για το πως να το κάνεις. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ Νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα μέσα στο forum για το πως να το κάνεις. Ελπίζω να σε βοηθήσει! το λινκ --> Οδηγίες για τη δημιουργία web ραδιοφωνικού σταθμού
matrixxakos4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς μέσω winamp με το πρόγραμμα shoutcast.Στην παρακάτω σελίδα μπορείς να δεις τις οδηγίες για το πως να το κάνεις. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ Νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα μέσα στο forum για το πως να το κάνεις. Ελπίζω να σε βοηθήσει! το λινκ --> Οδηγίες για τη δημιουργία web ραδιοφωνικού σταθμού δεν θελω να κανο κατι απο το σπιτι. θελω με μια εταιρια. ευχαριστο παντος
ktsolkas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 φιλε μου αν δεν σκοπευεις να εχεις κερδος απο αυτο το εγχειρημα μπορω να σου προτεινω δωρεαν λυσεις. Αρκει να εχεις σελιδα δικια σου και χρονο να ασχοληθεις.
tsakalov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 @matrixxakos4 Παρακαλώ φιλε μου δεν δουλευει ο συνδεσμος που εβαλες Για δοκίμασε τώρα! Τον έφτιαξα και τώρα νομίζω δουλεύει @ktsolkas Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.