petros_samurai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια ο υπολογιστης μου τρεχει win 7 64bit,ολα καλα πριν λιγο καιρο καταβασα το ντεμο του προ2011 πηγα να παιξω και κλεινει ο υπολογιστης με εναν περιεργο τροπο,σε ενα δευτερολεπτο δεν λειτουργει τιποτα και για να ξανα ανοιξει πρεπει να πατησω το οφ απο πισω στον πυργο και μετα απο λιγο να ξαναδοκιμασω να τον ανοιξω.Δεν εδωσα βαση και απλα εσβησα το ντεμο,σημερα κατεβασα ομως ολοκληρο το παιχνιδι και παλι το ιδιο σημβαινει,εκει που παω να παιξω τσουπ κλεινει το πισι.Η καρτα μου το τρεχει κανονικα δεν εχω προβλημα σε γραφικα τι μπορει να φταιει?
Βασίλειος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Κολλάει δηλ., πριν κλείσει; Μνήμη RAM έλεγξες; Μήπως το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερη απ' όση έχεις, και κάνει αυτόματο κλείσιμο;
petros_samurai Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Οχι δεν κολλαει πριν κλεισει,εχω 4 γιγα δεν νομιζω να μην φτανουν.Απλα κλεινει οχι σαν να κανει τερματισμο αλλα πολυ πιο αποτομα.Μετα δεν μπορω να τον ανοιξω παλι με το μπουτον ον/οφ,πρεπει να κλεισω απο πισο τον γενικο απο το τροφοδοτικο και μετα απο λιγο να ξαναδοκιμασω
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δώσε τα χαρακτηρίστηκα απ το pc σου...!! Άρχισε με ένα memtest και έλεγξε θερμοκρασίες σε full load..!
alexb_10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τροφοδοτικό έχεις καλό? Μήπως δεν το σηκώνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.