Tomahawk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Έχει η μάνα μου ένα laptop με το οποίο εδώ και 2 μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο όταν συνδέω το συνδέω με τη τηλεόραση μέσω HDMI. Πάω να αναβαθμίσω τους drivers της κάρτας γραφικών και δεν γίνεται (κατεβάζω τους radeon mobility 4500 series, αυτή μου εμφανίζει απο το CCC) γιατί λέει υπάρχει ασυμβατότητα υλικου/λογισμικού... Κατέβασα και το gpu-z αλλα μου την εμφανίζει σαν 4500 series... Ποιούς drivers να κατεβάσω ρε παίδες? :/// Το μοντέλο είναι Toshiba, ένα απο τα μοντέλα, L500/L505/L500D/L505D, μάλλον το L505 (δε ξέρω αν είναι το D ή όχι)...
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να κατεβάσεις από δω. Αν παίζει το autodetect που χει, ακόμα καλύτερα.
Tomahawk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς στο link δε μπορώ να βγάλω άκρη γιατί παρότι βάζω το σωστό SN δεν το αναγνωρίζει, ούτε το auto detect με βοηθάει... Παντού γράφει στο laptop οτι η κάρτα γραφικών είναι mobility HD 4500 series, πάω εγώ να κατεβάσω τους drivers απο το site της AMD/Ati αλλα μου λέει για την ασυμβατότητα που αναφέρω στο 1ο post... Έκανα και κατάργηση των drivers που έχει η κάρτα απο τα windows και όταν τους ξαναεγκατέστησε παλι 4500 series έλεγε... H hdmi θύρα συνεχίζει να μη δίνει ήχο, μόνο εικόνα. Θα τρελαθώ... :/
vasilisga Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πατα εναρξη->εκτελεση και γραψε dxdiag πηγαινε στην καρτελα display και θα δεις ποια καρτα εχεις
Tomahawk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κι εκεί μου επαλήθευσε πως έχω κάποια απο τη series 4500... Τι κάνω όμως τώρα που μου βρίσκουν ασυμβατότητα οι drivers που κατεβάζω απο το site της Ati;
vasilisga Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 να σου πω κατι εισαι σιγουρος οτι εχεις ΑΤΙ? γιατι η GMA 4500 ειναι onboard καρτα γραφικων της Intel...
panospc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στο site του κατασκευαστή γράφει Graphics Engine* Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Πρέπει να κατεβάσεις drivers από την Intel και όχι από AMD\ATI όπως λέει και ο φίλος από πάνω
Tomahawk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μα ρε παιδιά έχει πάνω αυτοκόλλητο της Ati Radeon Premium Graphics... Τι πάει στραβά? :/
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το ότι έχεις Ati δε σημαίνει πως μπορείς να βάλεις τους generic drivers της Ati. Συνήθως τα laptops απαιτούν drivers απ το site του κατασκευαστή τους.
cxmgp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ψαξε στο google, για το: ati mobility modder ωστε να εγκαταστησεις τον driver ή βρες καποιον mod driver που να ταιριαζει στα περισσοτερα laptop
Tomahawk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ποιά έκδοση του Ati Mobility Modder να κατεβάσω; Αυτή που βρίσκω είναι η ATI Version v1.2.0.0 και λέει για August 2009 οπότε μου φαίνεται σχετικά παλιά έκδοση... Αν και λέει: Changes 1st August - added support for: ATI MOBILITY RADEON HD 4330 ATI MOBILITY RADEON HD 4530 ATI MOBILITY RADEON HD 4570 Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε... Γιατί όμως χρειάζεται το modder για να εγκαταστήσεις απλούς drivers για gpu;
Tomahawk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα τους drivers κανονικα επιτέλους με το Modder... Το θέμα είναι πως το πρόβλημα (εικόνα χωρίς ήχο) ακόμη υπάρχει... Θα δοκιμάσω αύριο σε άλλη τηλεόραση και άλλο καλώδιο να δω αν φταίει κάτι απο αυτά τα δύο. Έχετε να προτείνετε καμία άλλη λύση; Ευχαριστω!
hackerW32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 στα pc δεν περνάει πάντα ο ήχος από την θήρα hdmi..
Tomahawk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ναι, ας πούμε πως ισχύει αυτό, πως γίνεται όμως τόσο καιρό (6+ μήνες) να μην είχα πρόβλημα και ξαφνικά μια μέρα να έπαθε κοκομπλόκο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.