apoc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2003 οκ λιγο 'ποζεραδικο' ποστ.τοτ στυλ παιδια κοιταξτε το καινουργιο μου παιχνιδι.. Λοιπον πριν απο μερικες ωρες εφτασε στο σπιτι ενα απο τα πολλα καταναλωτικα μου ονειρα! χεχεχ ενα καινουργιο Dell ΑΧΙΜ Pocket PC (η φτηνη εκδοση με 300Μhz ΧSCALE Ιntel 32 MB ROM kai 32 ΜΒ RAM). Πρωτες εντυπωσεις.Ιδιαιτερα καλη ποιοτητα κατασκευής. Συνοδευεεται απον το φρορτιστη , ενα καλωδιο συνδεσης (USB) ,μια μαυρη δερματινη θηκη , καθως και τα απαραιτητα βιβλιαρακια και CD.Eρχεται με εγκατεστημενα τα Windows Pocke PC 2002 (ce)SP3 . Oι μεχρι τωρα εντυπωσεις πολυ καλες! Η οθονη ειναι ιδιαιτερα φωτεινη το μεγαφωνακι αποδιδει ..οσο μπορει καλυτερα ..ε ενταξει δεν περιμενεςι και πολλα καθως και το μικροφωνο ειναι πολυ χρησιμο!Ηταν η πρωτη μου επαφη με το συγκεκριμενο περιβαλλον και μπορω να πω μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. H αποδοση του AXIM Μπορει να κριθει καλη αφου σε καποια μικρα πειραματα που εκανα , μειωνοντας την συχνοτητα λειτουργιας του chip ειδα οτι οι πιο πολλες εφαρμογες ανταποκρινονταν σχετικα καλά. Ακομα δεν το εχβ συνδεσει στο PC να δω τι παιζει μιας και πρεπει να φορτισει για 4 ωρες! Παρακαλω θερμα αλλους insomniac που εχουν pocket pc. αν εχουν τιποτα site, forum η resources υποψιν τους ας μου κανουν ενα pm..μιας και γενικα θεωρουμε Newbie..στην πλατιφορμα αυτη! εχβ ειδη βρεο 2-3 site www.pocketpcthoughts.com www.pocketpcthemes.com να στε καλα..και στα δικα σας χεχεχεχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.