bachtis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παίδες. Έχω έαν αρχείο m2ts (κάτι που τράβηξα με την κάμερα, το εισήγαγα στον υπολογιστή για να το επεξεργαστώ ψηφιακά) και θέλω να το εισάγω στο Adobe After Effects. Το After Effects όμως δεν το αναγνωρίζει, ώστε να το εισάγω... Τί να κάνω;;
georgalasg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ποια εκδοση εχεις; Νομιζω ότι η cs5 το αναγνωρίζει...
bachtis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Όχι εχω την 7, η οποία δεν το αναγνωρίζει...
kastel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παίδες. Έχω έαν αρχείο m2ts (κάτι που τράβηξα με την κάμερα, το εισήγαγα στον υπολογιστή για να το επεξεργαστώ ψηφιακά) και θέλω να το εισάγω στο Adobe After Effects. Το After Effects όμως δεν το αναγνωρίζει, ώστε να το εισάγω... Τί να κάνω;; Στην περίπτωση που δεν μπορείς να αναβαθμίσεις το After Effects (η CS5 αναγνωρίζει m2ts αρχεία) η μετατροπή σε άλλο format είναι μονόδρομος.
georgalasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 το 7 που εχεις είναι παρα πολυ παλιο. Κανε αυτο που προτεινε ο φίλος. Μετατροπη με αλλο προγραμμα σε αλλο φορματ και μετα εισαγωγή στο ΑΕ. Η παρε το cs5 . Εχει πολλα ωραία πραγματακια...
bachtis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Oι άλλες εκδόσεις χρειάζονται κάρτα 64bit κι εγώ έχω 32bit... Πώς μπορώ να κάνω μετατροπή λοιπόν και σε τί μορφή;;
kastel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Κάνε μετατροπή σε mpeg ή wmv χρησιμοποιώντας το TMPGEnc 4.0 Xpress (share). Δες αυτό το video tutorial για τη διαδικασία που θα ακολουθήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.