thanasisgnr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδιά ... πηρα μια καρτα γραφικων και μια μητρική αλλα δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων μου η μητρική ... πρεπει να κανω install drivers ? αν ναι ... που θα τα βρω γιατι οσο και ανα ψαξω δεν βρήσκω τιποτα SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E (καρτα γραφικών) Gigabyte GA-N680SLI-DQ6 (motherboard) σας ευχαριστώ παρα πολυ εκ των προτέρων
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σιγουρα πρεπει να βαλεις drivers αλλα και σιγουρα πρεπει να απεγκαταστησεις τα προηγουμενα drivers απο την παλια σου καρτα. Λοιπον αφου κανεις απεγκατασταση τα παλια drivers,κατεβαζεις απο εδω τους οδηγους για την καρτα σου. Θα διαλεξεις desktop graphics,radeon hd,radeon hd 4xxx series,και στο τελευταιο βημα θα βαλεις το λειτουργικο σου. Ελπιζω να βοηθησα.
pano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Tι εννοείς δεν στην αναγνωρίζει,την έβαλες σύνδεσες και την οθόνη και δεν σου δείχνει τίποτα ή ''παίζει'' η οθόνη σε ανάλυση 800Χ600(αν δεν κάνω λάθος); Τους drivers της κάρτας σου τους κατεβάζεις από εδώ:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Step 1:Desktop Drivers Step 2:Radeon HD Series Step 3:Radeon HD 4xxx PCIe Step 4:Βάζεις το λειτουργικό σου σύστημα. Και θα κατεβάσεις τους πρώτους που θα δείς [Full Catalyst Software Suite (Recommended)] Υ.Γ Με πρόλαβε ο PaokToTheBone
thanasisgnr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 xp 32 bit ... παιδια ειμαι αρχαριος σε αυτο το θεμα... ευχαριστω πολυ ... τα καταφερα καπως... αν και σε μικρα παιχνιδια ... δλδ με λιγες αποδωσεις μου κολλαει .... ισως ειναι η ραμ ευχαριστω πολυ
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 xp 32 bit ... παιδια ειμαι αρχαριος σε αυτο το θεμα... ευχαριστω πολυ ... τα καταφερα καπως... αν και σε μικρα παιχνιδια ... δλδ με λιγες αποδωσεις μου κολλαει .... ισως ειναι η ραμ ευχαριστω πολυ τι εννοεις "ισως ειναι η ram"? και τι εννοεις "παιχνιδια με λιγες αποδωσεις,μικρα παιχνιδια?" Εγω θα προτεινα και clean install,γιατι στα xp και τα drivers να βγαλεις με απεγκατασταση ολο και κατι μενει το οποιο buggarei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.