Προς το περιεχόμενο

Clone windows και δεν ξεκινάνε

kosmagio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα προβλημα εκανα clone ενα δίσκο απο laptop σε sata ενώς σταθερού και δεν ξεκινάνε τα windows στο νεο δίσκο τι πρέπει να κανω\????

Δημοσ.

θα υπηρχε προβλημα στην μεταφορα η το hardware στο pc που μετεφερες τον δισκο δεν ειναι καλα.απλα βεβαια κανε ενα φορματ και βαλε win7 κανονικα.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβουμε.

Έχεις έτοιμο λειτουργικό στημένο σε laptop και θέλεις να δουλέψει σε desktop;

Α-Κ-Υ-Ρ-Ο.

Δεν πρόκειται. Και να καταφέρεις να μπεις ποτέ στα windows θα έχεις πάρα πολλά προβλήματα μετά.

Format και εγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή. Τίποτε άλλο.

Δημοσ.
εχω ένα προβλημα εκανα clone ενα δίσκο απο laptop σε sata ενώς σταθερού και δεν ξεκινάνε τα windows στο νεο δίσκο τι πρέπει να κανω\????

...σα να λέμε "είχα έναν 30αχρονο Σουηδό στο ταξιδιωτικό μου γραφείο, να υποδέχεται τους Σουηδούς πελάτες μου, κι επειδή έφυγε πήρα έναν 30χρονο Γερμανό στη θέση του αλλά δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους, τί να κάνω;".

Αν δεν υπάρχει κάπου πρόβλημα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που σου προτάθηκε ήδη : νέα windows και σιγά-σιγά πέρασμα των προγραμμάτων (μπορείς να έχεις πλάι σου ανοιχτό και το λαπτοπ να βλέπεις τί είχες κτλ).

Αλλιώς ψάξε για "system migration" προγράμματα. Ένα πχ που υποτίθεται πως κάνει δουλειά (δεν το 'χω προσωπικά δοκιμάσει), λέγεται ShadowProtect

Δημοσ.

οτι ειπε ο micos000.

ειδικα και για xp κιολας...ουτε λογος!

Καταπασα πιθανοτητα δεν εχει μεταφερθει ο boot sector παρα μονο το partition.Αλλα και να υπηρχε ο boot sector θα ειχες επικα προβληματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...